vodka_commando
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2012
- Poena
- 245
Samo dispute ništa drugo ne možeš ako se prave blesavi.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
@ Jericho
Koji nalog ?
Koliko znam AE nalog je vezan za email i nema veze sa brojem mobilnog telefona.
Dobio bi deo vrednosti predpostavljam u vrednosti baterije. Svakako trebas da otvoris dispute ako nije tacan opis. Ja sam nedavno dobio refund kroz dispute. Tigernu poslao dve iste torbice a ja narucio dve razlicite.Rec je o telefonu, u kojem se nalazi beterija, a telefon kosta oko 70 eura koliko bi dobio kada bi se zalio?
Kako misliš da izmeriš kapacitet baterije iz telefona, sve i da može da se izvadi?Rec je o telefonu, u kojem se nalazi beterija, a telefon kosta oko 70 eura koliko bi dobio kada bi se zalio?
Te aplikacije ne služe ničemu. Ne mogu da izmere kapacitet.postoje aplikacije na google play doctor bettery i jos jedna.. i one pokazuju kapacitet baterije i to bi im pokazao i mozda prihvate reklamaciju?
I za to vreme može da renderuje telefonom i "napuni" telefon sa 100.000 mAh ili da ne radi ništa i da vuče onoliko koliko vuče sistem u stand-by-u (što opet može da se razlikuje prilično u zavisnosti šta radi u pozadini i koliko vuče hardver).Može AccuBattery da izmjeri približan kapacitet. Upali aplikaciju i napuni telefon.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Najbolja solucija, da je telefon skroz ugašen dok se puni i opet moraš da uzmeš to da će merni aparat trošiti deo struje, telefon takođe (radi ekran i hardver koji kontroliše punjenje i još ko zna šta), kao i neefikasnost samog procesa punjenja, tzv gubitke pri punjenju, koji su ~10% (opet zavise od uređaja, punjača i kabla).Gomila tih programa nema pravilno ocitavanje.
Kapacitet moze da se proveri preko "testera" koji kosta 3$.
Isprazni se baterija na 0 , tester se resetuje na 0 i ukljuci se punjenje.
Kada punjenje prestane vidi se koliko je baterija "povukla struje"
Evo primer za bateriju od 4000mAh
Pogledajte prilog 269907
Gomila tih programa nema pravilno ocitavanje.
Kapacitet moze da se proveri preko "testera" koji kosta 3$.
Isprazni se baterija na 0 , tester se resetuje na 0 i ukljuci se punjenje.
Kada punjenje prestane vidi se koliko je baterija "povukla struje"
Evo primer za bateriju od 4000mAh
Pogledajte prilog 269907
Da li moze da se dobije dispute ako baterija ima 1000 mAh umesto 4000 mAh ?
Ovo je drasticna razlika ,tako da i da je greska merenja 20% opet moze da se pokaze da li je baterija oko 1000 ili 4000mAh
@Q1and
Koji je to telefon ?
I preko kog shopa na AE si ga uzeo ?
Samo dispute ništa drugo ne možeš ako se prave blesavi.
@ dekiviola
Pokreni dispute i trazi refund.
I kupi neki drugi
Model kao sa slike od 2m ne prenosi 2A na 5V !!!
Pogledajte prilog 269866
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari