Pare moraš imati na kartici, pa sad kako ti je lakše i isplativije ti uplati na karticu.E ljudi evo ja napravio akaunt na aliexpressu i nikad pre nisam kupovao ovde. Vidim preko paypala ne moze da se kupuje? Znaci moram da prebacim pare sa paypala na karticu i onda mogu?
Jel shipping ako nije besplatan, vidim kosta 0.07$ jel se i on uracuna odma ili postaru dajem te pare?![]()
Stigao i bleutooth, nista dodatno nije naplaceno, a cena bila 8eur....nikakav izvestaj u sanduce nisam dobio, ni sms, nego na sajtu poste vidi stoji "ostavljen izvestaj" i nadju mi paket.Pratim par dana status posiljke za neku bt dodatak za navigaciju, u medjuvrenu drugar iz Cg narucio na moju adresu 2 paketa nkmeka preko post expressa, ja odem da, odem po 3 posiljke da podignem, dodjem kuci otvorim paket na onom papiru sa carine pise plastelina ocekujem bluetooth, vrednost plastelina procenili na 1058 din
kad ono stigao mi paket od pre 3 meseca, koji sam otpisao i dobio bez problema full refund 3.30 pre par dana. A plastelin je ustvari clay bar, glina ona za lickanje auta, a prodavac bas korektan i poklon neku krpicu ubacio i bez ijedne reci odmah full refund, al eto nasi procene komad gline od 100g i od 3eur kao plastelin od 1000din
Eto ako kome treba "plastelin" preporucujuem official store Marflo.
Sve razmisljam da im javim da je stiglo i da im ponovo uplatim 3eur.
Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока
Dimenzije i opšte karakteristike poštanskih sandučića su propisane zakonom. Pošta može da odbije isporuku ukoliko sanduče nije odgovarajuće.Pa pazi, moraš ga imati. Zakon je tako propisao. Ne mora da bude neko fensi, samo da je funkcionalno.
Pa to i nije za pohvalu. Ne treba pristati na vraćanje pošiljke, jer ti niko neće vratiti poštarinu. Neće prodavac da ti vrati poštarinunu preko 20$, da mu vratiš proizvod od 2$, već će da se pravi lud.
Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока
Ova maska koju sam pominjao je stigla posle 72 dana tako da [emoji3]
Sent from my MI MIX 3
I meni takođe u poslednjih par dana počelo da stiže.Meni počelo da stiže. Paket koji je bio pod upitnikom je stigao, juče 2 paketa stigla odjednom.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari