Znam taj patent, meni se tu ne svidja sto zahteva obe ruke za postavljanje, ali i to je bolje od onog klasicnog sa stipaljkom, taj kad uhvati ne pusta
mene ste ubedili da probam sa magnetnim i kupio sam Baseus 360 Degree Magnet Car Phone Holder nekako mi se najvise svideo i hteo sam kvalitetniji da uzmem i zalepim negde na tablu.
To je ovakav:
Pogledajte prilog 254322Pogledajte prilog 254323Pogledajte prilog 254324
Malo sam razocaran bio sto za te pare nisam dobio proizvod u kutiji vec je dosao u jadnoj kesici, a mnogo jeftiniji dolaze u kutijama.
Kvalitet dobar, magnet drzi odlicno.
Dobio sam koznu i metalnu plocicu i dva kompleta nalepnica za montazu.
I Prvi problem...Na reno seniku ne nalazim adekvatno mesto gde mogu da zalepim ovaj nosac, jednostavno tesko je naci komad ravne plaastike na instrument tabli pa sam ga na kraju smestio pored displeja digitalne klime, i malo mi je nisko i ne svidja mi se bas pozicija, posto ja to svaki cas stavljam skidam i koristim za telefoniranje.
Inace lepak drzi odlicno nosac za tablu, cak ni zakrivljena plastika nije problem kako sam ocekivao. Dobar 3M lepak.
Mana je sto je sam nosac mali i na staklo ga je nemoguce zalepiti znaci samo negde na tablu moze.
Stavio sam prvo metalnu plocicu ispod maske, i nisma zadovoljan bio kako to stoji, i posto mi je maska crna bilo mi je logicno da zalepim onu "koznu" plocicu.
Estetski se uklapa do j@ja i lepi se savrseno ali mi smeta debljina te plocice narocito kada koristim telefon za kucanje dok lezi na stolu jer cini da se telefon klacka levo desno.
Mislim da cu staviti metalnu plocicu (glupo ce da lezi na crnoj podlozi) koja ce verovatno jos bolje da se lepi.
Najradije bi kupio posebnu neku veliku plocicu pa da mogu da ga lepim kako hocu.
Ako znate gde ima da se klupi plocica vece povrsine, javljajte?
I na kraju, nosac je za svaku preporuku i ceo je od metala.
Ovo je do sad nosac koji je najzgodniji za koriscenje.