Ko ja je cena bila drzaca,odlican je,vidi se sa je cvrst.Stigao drzac za auto, za oko 20 dana. Deluje okej ovako, veci je nego sto sam ocekivao, sto je pozitivna stvar. Videcemo kako ce se pokazati
A sta ce nam ovo?Skoknete na OVU stranicu, u donjem desnom uglu ima reklama
Nema tu lose i neprakticno... ja to tako telefon koristim tokom celog dana, meni nije to zbog navigacije i nemam izbor da ga ne koristim.@bakara
Nije valjda da trebas u svakom trenutku da imas metalnu plocu na telefonu, ili neku maskicu koja ima namenjeni metal pozadi, ili da lepis na telefon svaki put kada sedas u auto?
Ako je tako, to je po meni dosta lose i neprakticno, ali dobro, ne kazu dzabe sto ljudi sto cudi![]()
to što ga nisi dobio u kutiji je do prodavca. ja sam više komada uzeo i svi su došli u originalnoj kutiji.Znam taj patent, meni se tu ne svidja sto zahteva obe ruke za postavljanje, ali i to je bolje od onog klasicnog sa stipaljkom, taj kad uhvati ne pusta
mene ste ubedili da probam sa magnetnim i kupio sam Baseus 360 Degree Magnet Car Phone Holder nekako mi se najvise svideo i hteo sam kvalitetniji da uzmem i zalepim negde na tablu.
To je ovakav:
Pogledajte prilog 254322Pogledajte prilog 254323Pogledajte prilog 254324
Malo sam razocaran bio sto za te pare nisam dobio proizvod u kutiji vec je dosao u jadnoj kesici, a mnogo jeftiniji dolaze u kutijama.
Kvalitet dobar, magnet drzi odlicno.
Dobio sam koznu i metalnu plocicu i dva kompleta nalepnica za montazu.
I Prvi problem...Na reno seniku ne nalazim adekvatno mesto gde mogu da zalepim ovaj nosac, jednostavno tesko je naci komad ravne plaastike na instrument tabli pa sam ga na kraju smestio pored displeja digitalne klime, i malo mi je nisko i ne svidja mi se bas pozicija, posto ja to svaki cas stavljam skidam i koristim za telefoniranje.
Inace lepak drzi odlicno nosac za tablu, cak ni zakrivljena plastika nije problem kako sam ocekivao. Dobar 3M lepak.
Mana je sto je sam nosac mali i na staklo ga je nemoguce zalepiti znaci samo negde na tablu moze.
Stavio sam prvo metalnu plocicu ispod maske, i nisma zadovoljan bio kako to stoji, i posto mi je maska crna bilo mi je logicno da zalepim onu "koznu" plocicu.
Estetski se uklapa do j@ja i lepi se savrseno ali mi smeta debljina te plocice narocito kada koristim telefon za kucanje dok lezi na stolu jer cini da se telefon klacka levo desno.
Mislim da cu staviti metalnu plocicu (glupo ce da lezi na crnoj podlozi) koja ce verovatno jos bolje da se lepi.
Najradije bi kupio posebnu neku veliku plocicu pa da mogu da ga lepim kako hocu.
Ako znate gde ima da se klupi plocica vece povrsine, javljajte?
I na kraju, nosac je za svaku preporuku i ceo je od metala.
Ovo je do sad nosac koji je najzgodniji za koriscenje.
Poenta je u daleko nižoj reklamiranoj ceni da bi te namamili da otvoriš oglas a kad ga otvoriš ništa od cene koju su ti obećali. Pre par strana smo pirčali o ovome, neko je rekao da nikad nije video takvu taktiku na aliju... Evo sad primera.A sta ce nam ovo?
Ne vidim nikakvu upotrebnu vrednost...
Gledam ove Ugreen gravity... Na prvi pogled zanimljiv, al obratite paznju vi sto ga imate ili koji ga planirate prilikom stavljanja telefona, potreban je neki napor, verukej da vrlo lako moze doci do loma ovih ventilacionih pera...
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Idi na My Wallet i obrisi trenutnu karticu. Nakon toga pri novoj kupovini ukucaj podatke i oznaci da ti sacuva tu karticuJel neko zna kako na aliexpress-u uneti podatke od nove kartice za placanje da se nemoraju stalno ukucavati podatci ponovo?
Istekla mi internet kartica koja je zapamcena i sad kad sam dobio novu sa novim datumom dokle vazi, moram stalno ukucavati podatke jer mi je sistem zapamtio staru koja je istekla.
Ne znam za ali ako hoces kvalitet pricali su ljudi da na ebayu valjda ima lik koji prodaje gillete iz koreje kao kvalitetniji su od evropskih.Ima li šta interesantno(vredno kupovine) za brijanje na aliju?
Ja imam ovaj i super je.
Ugreen Car Phone Holder for iPhone 8 X 7 6S Air Vent Mount Holder Stand 360 Rotation Mobile Phone Stand for Samsung Xiaomi Stand
http://s.aliexpress.com/AjqIF3Yb?fromSns=Copy to Clipboard
Hoćeš na žilet ili hoćeš na baterije i na punjač ?Ima li šta interesantno(vredno kupovine) za brijanje na aliju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari