Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Skroz leva dimenzija 400x900*3mm za sve osim prve podloge su 5.55e odnosno 2.1e preko mkd coins. Ima i follow coupon pa mozete 2 komada za 3.3e
Da li su kinezi sjebali ili je scam ne znam ali mi se cini kao legit prodavnica.

I just found this on AliExpress:
€6.69 | Large mousepad Black Cat starry sky mouse pad cloud and cat cute Mouse Mat Computer Office Accessories Desk Mat rubber non-slip
Update: Nije bio scam ali nazalost cena popravljena

Prilozi

• IMG20250512091557.jpg
    IMG20250512091557.jpg
    195.9 KB · Pregleda: 117
  • IMG20250512091921.jpg
    IMG20250512091921.jpg
    286 KB · Pregleda: 78
  • IMG20250512091609.jpg
    IMG20250512091609.jpg
    340.5 KB · Pregleda: 113
Šta beše ok od ultrapovoljnih pametnih satova? Zeblaze, koji tačno? Neki drugi brend i model? Ne treba ništa specifično od mogućnosti, samo da je ok i isprobana priča.
Ispisao sam pre par dana da ne citas celu tu temu.

Taj i GTR 3 Pro daju najvise za najmanje para.

Tu je i Ares 3 Pro, Vibe 7 Pro, Btalk 3 Pro, Stratos 2 i 3 itd.

Pojavi se i po neki zanimljivo MiBro i Colmi ali Zeblaze najbolje ide za sad.
"Taj" je GTS 3 Pro

Evo imas kupona, vidi koji ti najvise odgovara, a probaj da udjes u coins sekciju i da nadjes taj model
Meni dajte oko 1,7$ popust sa coins
Hvala na odgovoru! Pokušao sam da iskoristim ove kupone sa tvoje slike, ali kaže mi da nisu za moj region (Makedonija). Drugar je probao kod njega da otvori (region Srbija) i on nije ni dobio te ponuđene kupone. Izgleda da osim par evra preko coins-a ne može nešto više da se uštedi.

Steta za kupone... Od prosle prodaje su radili a sada samo snizene cene. Bas sam hteo da odmrsim kesu

Prilozi

• ab.jpg
    ab.jpg
    65.2 KB · Pregleda: 71
Skroz leva dimenzija 400x900*3mm za sve osim prve podloge su 5.55e odnosno 2.1e preko mkd coins. Ima i follow coupon pa mozete 2 komada za 3.3e
Da li su kinezi sjebali ili je scam ne znam ali mi se cini kao legit prodavnica.

€6.69 | Large mousepad Black Cat starry sky mouse pad cloud and cat cute Mouse Mat Computer Office Accessories Desk Mat rubber non-slip
I meni upravo stigla podloga. Fantastična kupovina za ispod 250 din.

Postovani,za Vas je prispela posiljka LA...HU (preko Pošte) koju mozete ocekivati u toku dana.Iznos za uplatu je 667,00 din. U pitanju je Asometech 100w Gan punjač od 20 evra. Zbog čega treba da platim 667 din?

Postovani,za Vas je prispela posiljka LA...HU (preko Pošte) koju mozete ocekivati u toku dana.Iznos za uplatu je 667,00 din. U pitanju je Asometech 100w Gan punjač od 20 evra. Zbog čega treba da platim 667 din?
Otvaranje paketa i 20% carina, jer su procenili oni neku vrednost punjaca
Ako ne platis, nemas proizvod, i posle ide na licitaciju carine, a pare ne mozes da povratis sa AliExpressa

Meni stigao juce, isto sam ga uzeo za 20ak evra. Nista dodatno nisu naplatili. Nbg.

US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection
11,28 $ sa makedonskim novčićima

Kod mene 10.62$ sa 1$ store coupon i 32% na coins.

Ja sam ih pre neki dan platio 9

Kako dobijate tako niske cene. Ja ih poručio po 13, a sada mi daje za 15,16. Ne znam šta mi se promenilo.

Kako dobijate tako niske cene. Ja ih poručio po 13, a sada mi daje za 15,16. Ne znam šta mi se promenilo.
I ja uzeh za oko 9 usd pre 2,3 dana.
MKD region, coins sekcija, kupon same prodavnice (1-2 usd), odredjeno doba dana... kad se sve potrefi, dobije se ta cena, jer postoji fluktuacija u par sati cak.

Radio sam factory reset na sekundarnom telefonu, tu kao da nije pokupio promene kada sam stavio na MKD. Na primarnom telefonu imam popust i oko 10 dolara su sada. 10.6 valjda

Nazad
Vrh Dno