Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Toocki na udario shipping

I just found this on AliExpress:
US $12.84 | Toocki PD 20W USB Charger QC3.0 Fast Charging Type C Charger for iPhone 14 13 12 11 Pro Max Samsung Xiaomi Honor OPPO Realme
Nije mnogo, nije ni 300 evra poštarina.

Ako nekoga zanimaju ovakva mala klasa D pojacala, koja inace nisu skupa, ali sa coinsima bude i jos manje pa moze da se uzme za 1-2eur.
U sustini sem zvucnika treba vam napajanje neko 12-24v, a odlicno rade ispravljaci od laptopova koju su mahom 18-20v.

Jel uzimao neko manji mp3 plejer sa bluetoothom i ima li preporuku? Treba mi kad treniram ili radim napolju, tipa košenje trave, da ne moram da nosim telefon.

Ja sam uzeo ovaj na Temu-u. Izašao me 1158 din. Nije neko wow kvalitet zvuka, ali radi lepo. Ima i svoj zvučnik, a mogu i 3 5mm i bt sluške. Došao je sa karticom od 64GB noname, ali radi još uvek...

Prilozi

• IMG_20250514_085023.jpg
    IMG_20250514_085023.jpg
    154.7 KB · Pregleda: 100
Ja sam uzeo ovaj na Temu-u. Izašao me 1158 din. Nije neko wow kvalitet zvuka, ali radi lepo. Ima i svoj zvučnik, a mogu i 3 5mm i bt sluške. Došao je sa karticom od 64GB noname, ali radi još uvek...
Meni u suštini treba baš jednostavan. Da povežem bt sluške, po mogućstvu dugmiće da ne moram da nabadam touch i to je to.

Zanima me, izbaci li na ekranu sliku (cover) pesme? Koliko drži bateriju?

Zanima me, izbaci li na ekranu sliku (cover) pesme? Koliko drži bateriju?
Verovatno izbaci, ako ima. Mesta ima za cover. Baterija nisam siguran, odavno ga nisam koristio. Mislim da može par sati slušanja, ali nemoj mi verovati. Ako stignem, istesriraću. Sad sam probao da nakačim jedne Panasonic slušalice na bt i nisam uspeo, dok neke realme bubice rade odlično. Znači može da bude problema sa nekim slušalicama.

Prilozi

• IMG_20250514_101646.jpg
    IMG_20250514_101646.jpg
    279.8 KB · Pregleda: 69
Jel uzimao neko manji mp3 plejer sa bluetoothom i ima li preporuku? Treba mi kad treniram ili radim napolju, tipa košenje trave, da ne moram da nosim telefon.
Isto to sam pitao posto drugaru treba neki mp3 player da bi ga koristio na poslu.Nismo dobili preporuku.
Na kraju je on nasao ovaj model sa aliexpresa
Izasao ga kroz coine oko 12 eura za verziju od 16gb.Kakav je ne znam dok ne stigne?
Generalno je slabija ponuda nekih poznatih brendova.

Poslednja izmena:
Evo nekoliko sitnica koje sam uzeo proteklog meseca.
Cene verovatno nisu trenutno tacne ali su u trenutku kupovine bile najjeftinije opcije.
Uglavnom mkd novcici.

Blokator mirisa za odvod, plasticni
1.11€ za 2 komada
1000014140.jpg
Silikonska verzija, ima velicina i za sudoperu/lavabo koji se postavlja gde crevo ide u zid
1.19€ za 2 pcs opcije
1000014174.jpg
1000014173.jpg
Bluetooth 5.4 antena, mora posebno driveri (ima link u uputstvu). Realtek chip, otprilike 40m kroz 2 zida i 20m kroz 3
1.56€
1000014102.jpg
Plasticne cetvrtaste kutijice za led/sladoled
1.89€ za 3*6 komada
1000014175.jpg
Isto ali duzi model za sladoled
1.6€ za 2 komada
1000014176.jpg
Dvostrani stapici sa sundjerom za sminkanje
0.47€ za 100
1000014116.jpg

Uzeo bih neki mp3 player ali ako izbacuje sliku (naravno, ako je mp3 sadrži u sebi). Pustiš Draganu Mirković, ono izađe slika :ROFLMAO: 😁

U poslednje dve nedelje stiglo mi je 5-6 paketa sa Alija vrednosti 10-20 evra svaki, jedino sam doplatio za Asometech 100w punjac (Pdv+otvaranje 670din) , ne kontam. NS pošta je u pitanju.

Da li se još nekom desilo ovih dana da mu igra Prize Land mazne vodu za zalivanje? 😂 Juče mi je posle jednog zalivanja od 10x što je 1000ml nestalo 5000ml

Da li se još nekom desilo ovih dana da mu igra Prize Land mazne vodu za zalivanje? 😂 Juče mi je posle jednog zalivanja od 10x što je 1000ml nestalo 5000ml
Da si pratio malo bolje, shvatio bi da maznjavaju na redovnom nivou... 😂 Mada se desi nekad kad pomislim da nije registrovalo zalivanje, da nekako kumulativno zbrza vecu kolicinu...

Da li je neko kupovao skoro SATA to USB? Da pojasnim, treba mi da sata DVDRW povežem na laptop povremeno. Vidim neke na AE sa eksternim napajanjem, pa mi nije baš jasno jel to mora tako, da li je moguće da USB 3.0 ne može da isporuči tih par ampera struje? Evo npr. ovaj:

LINK

Ja sam ranije uzeo isto to i pisalo je o oglasu da ne radi sa internim CD/DVD uredjajima. Nije mi proradilo ni sa vecim HDD sa povezanim napajanjem. SSD i manji HDD rade i bez napajanja tako da je bolje uzeti samo kabl. Imas ceo eksterni uredjaj na temu za manje od 2000 ako se dobro secam.

Ne moze bez dodatnog 12V adaptera za 3.5" HDD i rezace, to nacrtaju svuda u opisu.

2.5" i laptop rezaci rade bez problema

Ne moze nikako samo sa kabla da se napaja 3.5", to je poenta

Imam kabl sa adapterom i znam kako radi

Jasno, hvala, čitao sam malo opise i uglavnom se svodi na to što pišete, mora dodatno napajanje za cdrw.

Ja sam jednom odigrao zalivanje do kraja pre 3-4 meseca, i onda sam poceo drugo vrlo retko zalivam, takoreci prestao. Ali recimo jednom ne znam kako kad sam usao imao oko 90000ml. Zalivao sam ko blesav i nisam zavrsio. Izgleda da bi nekom dodao mora nekome da mazne :)

I just found this on AliExpress:
US $23.15 | Toocki EJ06 TWS Bluetooth Earphones Wireless Headphones Blurtooth V5.2 Mini In-earbuds Touch Control With Mic for Phone Andriod

Bele 1.55$ uz 85% na coins, ako neko hoće da ih proba.
1000 coinsa su mi uzeli za njih 🙄

Šta je aktuelno od gaming miševa sa Alija? Treba mi za klince nešto u rangu 2000-3000din ako je moguće.

Nazad
Vrh Dno