Ako nekoga zanimaju ovakva mala klasa D pojacala, koja inace nisu skupa, ali sa coinsima bude i jos manje pa moze da se uzme za 1-2eur.
U sustini sem zvucnika treba vam napajanje neko 12-24v, a odlicno rade ispravljaci od laptopova koju su mahom 18-20v.
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
www.aliexpress.com
www.aliexpress.com
Da li si možda gledao TWS pojačala znači da idu dva u setu za dva bežična zvučnika?
Jel uzimao neko manji mp3 plejer sa bluetoothom i ima li preporuku? Treba mi kad treniram ili radim napolju, tipa košenje trave, da ne moram da nosim telefon.
Ja sam jedno vreme bio zaluđen MP3 plejerima, uzimao sam polovne u dobrom stanju na KP i limundu kad je bila dobra cena, uglavnom Sony, Sandisk, Covon, Ipod.
Za slušanje muzike u pokretu najbolje mi se pokazao ipod nano 7 generacije, autonomija mu je par sati (tipa 4-5-6) uz bt sluške vrlo upotrebljiva kombinacija jedino je smaranje što muziku prebacuješ preko itunesa, ne može samo da se prekopira. Odlično drugo mesto drži Sony, tipa NWZ-E474 (mislim da ima i BT, nisam siguran) a pored Sonija rado koristim i Covon D2
koji je sad već dedica, ima kapacitivni ekran, nema BT ali opcije, zvuk, autonomija -> extra. Sandisc Sansa View -> autonomija tipa 2 meseca...
U poslednje dve nedelje stiglo mi je 5-6 paketa sa Alija vrednosti 10-20 evra svaki, jedino sam doplatio za Asometech 100w punjac (Pdv+otvaranje 670din) , ne kontam. NS pošta je u pitanju.
Svaki paket sa alija prolazi kroz carinu gde carinik pogleda i odluči da li će da zaviri u paket ili ne. Male pakete obično puštaju jer je predpostavka da je i vrednost robe unutra mala pa tako recimo procesor od 250$ prođe bez dodatnih troškova a nešto što je bilo tipa 25$ ili čak i manje ali je većih gabarita, zaglavi carinu. Dakle zavisi od carinika sve plus, NS carina je mnogo
"rigoroznija" jer imaju manje posla pa imaju vremena da kontrolišu više paketa dok BG carina recimo ima haos posla i zato se uglavnom orijentišu na one veće pakete gde je verovatnoća da više "zarade" tj. rebnu primaoca veća.
Znači, ako ti nešto zapadne za oko i hteo bi da znaš da li će ti naplatiti dodatne troškove odgovor je: to niko ne zna, zavisi od carinika, A ako pregledaju paket koliko će ti naplatiti: to niko ne zna, zavisi od carinika (na koliko proceni vrednost robe), Koliko će paket čučiti na carini: to niko ne zna, zavisi od carinika i njihovog trenutnog workload-a...
Savet: naručuj na adresu u BG-u i nećeš imati brige oko toga.
Da li je neko kupovao skoro SATA to USB? Da pojasnim, treba mi da sata DVDRW povežem na laptop povremeno. Vidim neke na AE sa eksternim napajanjem, pa mi nije baš jasno jel to mora tako, da li je moguće da USB 3.0 ne može da isporuči tih par ampera struje? Evo npr. ovaj:
LINK
Ja sam uzeo
ovo:
www.aliexpress.com
Nisam siguran da li dvd može da se nakači, nisam koristio dvd jedno 5-6 godina unazad ali za ssd i hd od laptopa je OK i radi bez externog napajanja, za 3ipo inčne drajvove treba i externo napajanje...