Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Za koliko se mogu naci GaN PD punjaci, 220V, od 30, 60 i 100W? Koje su tu realne cene otprilike?

I just found this on AliExpress:
€36.51 | Anker 735 USB C Charger (Nano II 65W) PPS 3-Port Phone Charger Fast Type C Charger Fast Charge For iphone 15/15 pro For Galaxy

€44.12 | UGREEN 65W GaN Charger Quick Charge 4.0 USB Type C PD Fast Charger for MacBook Pro iPhone 16 Pro Max 15 Pro Max

€51.73 | Baseus 65W GaN Charger Quick Charge 4.0 3.0 Type C PD USB Charger Portable QC4.0 3.0 Fast Charger For Laptop IPhone14 13

€67.37 | VOLTME USB Charger 67W GaN Charger For Macbook Tablet Fast Charging For iPhone Xiaomi USB Type C PD Charge For iPhone 13 12 11

Trostruki sareni da, trostruki isto tip C a da je dobar, diskutabilno.

Imam Baseus 4 u 1 sa 2 tip C izlaza ali max snage su u skladu sa tim, da pokrije sto vise jednim kablom na ustrb brzine.

Opametili se kinezi. Prosle godine si mogao preko one igre Merge Boss da dodjes do nekoliko desetina hiljada novcica bez problema, pa i da kupis skuplje stvari na dobrom popustu. A sada nema sanse, to malo sto nakupis odmah ti ode.

jel ovo neka browser ekstenzija "Seller rate"?
ok, znaci realna cena je 30 dolara pa navise za 60W
Mogu da se kupe i mnogo jeftiniji a kvalitetni punjači...zavisi od toga šta je tebi potrebno...prelistaj malo temu i videćeš iskustva i preporuke, postoji čak i posebna tema o punjačima i kablovima

Drugaru treba neki mp3 player koji ima u sebi bluetooth do nekih plafon 30 eura pa reko da pitam da li je mozda neko u skorije vreme porucivao neki solidan model sa aliexpresa?
Treba mu onako da ima solidan zvuk,zna i on da se za ovu lovu ne moze ocekivati nesto ekstra.Ali da ipak ima da kazemo pristojan zvuk.
Nesto tipa plafon 16gb ili 32gb interne memorije.
Nesto je gledao na aliexpresu ali ne zna sta poruciti pa ako moze neka preporuka.

Inace porucih malopre flesku sto je okacio user@telenorce
za 0.84 eura od 32gb.Bila 85 posto kroz coine.

Malopre bacim pogled i nema vise od 32gb.Izgleda sve krenule ka makedoniji.:)

Cesmovaca mi je puna kamenca. Da li postoji neki pouzdan filter sa alija ili eventualno domace?

@djuvecar

Prebaci na zemlju za koju su u coin meniju popusti do 95%.
Najcesce stavljamo Makedoniju.
Tragas u coin dok ne pronadjes nesto sa stvarnih 30+ % popusta.
( narucujes na adresu u Srbiji )

edit:

Obrati paznju na karakteristike - ne
radi svaki punjac u kombinaciji sa svakim
telefonom brzo punjenje iako je npr. deklarisan na 65W.
( mora da se potrefi protokol punjenja i na telefonu i kablu i punjacu )

Gde naznačite prodavcu da stavi cenu ispod 50e zbog carine i šta mu napišete, budete iskreni haha?

Samo se nekad dešava da aliexpress briše takve poruke kada ih detektuje.

Cesmovaca mi je puna kamenca. Da li postoji neki pouzdan filter sa alija ili eventualno domace?
Imamo temu za preciscavanje vode.
Ja bih ti preporucio da uzmes kod nas zbog dostupnosti filtera. Takodje ne bih da rizikujem sa pijacom vodom sa filterom koji se pravi ko zna gde

Prebacio sam prize land easy nagradu na medium i ostao isti procenat. Zar se ne smanjuje kad se menja tezina? Mozda je bitno sto je easy nagrada bila nedostupna cetkica od marta

Smanjuje se i mnogo vise treba da se dodje do 100%, ja sam sad 86% medium i treba 500 zalivanja za 1%.

Jel samo mene zeza zalivanje da bukvalno moram jednom da tapnem pa da podignem prst da bi zalilo (ranije radilo tako što držim a ono "nabija" zalivanja)?
Sa 2-3-5 takvih zalivanja nije neki problem, ali ako/kad nakupim 50-ak i više... :poop:

Ja kad imam više od 20 zalivanja dobijem onaj znak sa dve stelice na kanti, i tu kad zadržim dobijem opciju da biram da li ću x10 ili čak x100 (ako imam puno vode). A izgleda da ne može da se zaliva tako kako je moglo ranije, to što si opisao.

Ja kad imam više od 20 zalivanja dobijem onaj znak sa dve stelice na kanti, i tu kad zadržim dobijem opciju da biram da li ću x10 ili čak x100 (ako imam puno vode). A izgleda da ne može da se zaliva tako kako je moglo ranije, to što si opisao.
Tako i kod mene po novom

Planiram da kupim multimediju za kola, proverena prodavnica, drugar ugrađuje i već je poručivao ranije, cena sa dostavom (bez ostalih dažbina) oko 200€.

Zanima me da li postoji nekakav kupon ili način uz coinse ili nešto treće da dodatno smanjim cenu? Evo linka multimedije, uzeo bih ovu 8/128GB:

Više od 10 godina kupujem na Aliju, ali isključivo sitnice, nešto najskuplje je bilo 40€ i obično naručujem bez nekog udubljivanja u popuste, igrice, coinse i ostalo. Ako vidim da mi cena odgovara - kliknem, kupim i to je to.

Ovaj put pošto je malo jača cifra bih hteo sa iskusnijima da proverim da li bih mogao nešto da uradim, tj. postoji li neka opcija da se koliko-toliko smanji cena. Da napomenem da mi je i ova trenutna cena prihvatljiva za kupovinu, znam da ide carina/pdv i ostalo, ali eto čisto da pitam za svaki slučaj. Hvala unapred!

Planiram da kupim multimediju za kola, proverena prodavnica, drugar ugrađuje i već je poručivao ranije, cena sa dostavom (bez ostalih dažbina) oko 200€.

Zanima me da li postoji nekakav kupon ili način uz coinse ili nešto treće da dodatno smanjim cenu? Evo linka multimedije, uzeo bih ovu 8/128GB:

Više od 10 godina kupujem na Aliju, ali isključivo sitnice, nešto najskuplje je bilo 40€ i obično naručujem bez nekog udubljivanja u popuste, igrice, coinse i ostalo. Ako vidim da mi cena odgovara - kliknem, kupim i to je to.

Ovaj put pošto je malo jača cifra bih hteo sa iskusnijima da proverim da li bih mogao nešto da uradim, tj. postoji li neka opcija da se koliko-toliko smanji cena. Da napomenem da mi je i ova trenutna cena prihvatljiva za kupovinu, znam da ide carina/pdv i ostalo, ali eto čisto da pitam za svaki slučaj. Hvala unapred!
Evo imas kupona, vidi koji ti najvise odgovara, a probaj da udjes u coins sekciju i da nadjes taj model
Meni dajte oko 1,7$ popust sa coins

Prilozi

• Screenshot_20250512_070049_com_alibaba_aliexpresshd_TipsOverlayActivity.jpg
    Screenshot_20250512_070049_com_alibaba_aliexpresshd_TipsOverlayActivity.jpg
    81.3 KB · Pregleda: 37
Nazad
Vrh Dno