Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ako neko ima preporuku za povoljne aksesoare za bicikl, svetla, torbice, nosače bidona i sl.
Nek baci neki 🔗
Ja sam kupovao svašta za sinovljevu biciklu, ali ne znam koliko je to potrebno odraslim. Na primer blatobran, žmigavce, štop svetlo, držač kompjutera, čekam i akciinu kameru. Postaviću linkove za neke stvari, ako treba još nešto od ovih "gluposti", reci.

I just found this on AliExpress:
US $40.68 | Bicycle Light 1000Lumen 4000mAh Bike Headlight Power Bank Flashlight Handlebar USB Charging MTB Road Cycling Highlight

US $47.97 | Bicycle Pedal Fiber Widened Nylon Fiber Ultralight Seal Du Bearing BMX Mtb Bicycle Pedals Accessories

US $9.00 | RIDERACE Bicycle Tyre Tire Lever 2 PCS Ultralight Wheel Repair Tool For MTB Mountain Bike Road Tire Spoon Cycling Opener Breaker

US $4.12 | 2pcsBicycle Tire Liner Protection Pad Puncture Proof MTB Mountain Bike Tire Stab Pad Anti-rolling Inner Tube Tires Mat 700C

US $1.64 | 4 PCS Bicycle Handlebar Conversion Washers Shim 22.2mm/25.4mm To 31.8mm Stem For Fixed Gear MTB Road Bike Gasket Cycling Part

US $7.45 | 50pcs ZTTO MTB Road Bike Inner Wire End Caps Shifter Cable Tips Brake Shift Derailleur Crimps Bicycle Accessories

Opremam neki sklopivi biciklić za zujanje po varoši, jer sa kolima nema više nikakvog smisla ići zbog parkinga. Pa mi trebaju te neke sitnice, torbica ili korpa za kupovinu, svetlo ako zakasam do "neka doba". Nosač za bidon moram potražiti neki dublji i jači jer mu je mesto malo nezgodno, a bidon imam nešto veći, od 750ml, pa mi je ispadao iz ovog običnog...

@r!sc! ...totalno sam zaboravio za tu temu...hoću, hvala što me potseti.

Kako je krenulo, Kinezu ce na kraju da se isplati da posalje ovamo, celu turu smo mi uzeli 😄

Elem, je li uzimao neko kabl sa zamenjivim magnetnim glavama i kako mu se pokazao tokom vremena?

Uzeo bih prvenstveno zbog micro USB nastavka jer konektori eventualno stradaju pa je lakse da se ostavi glava u njima.

Ovaj su mi otkazali prosli put pa njega svakako gledam, mozda je uzeo neko

US $9.46 | Toocki 540 Rotating Magnetic USB Type C Cable Fast Charger for iPhone 12/X Xiaomi Micro USB Type-C Data Cable
Koristim se u kuci jedan sigurno 5 godina, bio je doduse kvalitetan , iz edicije baseus i slicno...nadziveo je mnoge druge "kvalitetnije" kablove

Zadnjih godinu dana recimo drzim Makedoniju na mob app, a na kompu mi je Srbija. Mislim da sam sve kupovine obavio preko mob app (zbog coins i popusta). Lakse mi je "vidim" i pretrazim na komp a onda uglavnom na app kupim. Dosta putam sam isti predmet pregledao znaci i na komp i na mob app. Ali mislim da nisam naisao na ovakav cudan slucaj.
Kada sam otvorio link sa komp na mob app predmet moze da se kupi i doda u korpu. Kad dodam u korpu na mob app, kao dodat ali predmeta nema u korpi. Probao sam nekako i kroz search da nadjem taj filter na mob ali nisam uspeo. Ispostavilo se da je u ovom slucaju jeftiniji bio u osnovnoj ceni na komp u Srbiji nego sto sam mogo izbunarim na mob app u Makedoniji. Posto su predmeti u korpi sinhronizovani sto bi se reklo sa ovim nije takav slucaj. Na kraju sam ga ipak kupio preko mob app preko linka sa kompa direkt. Evo filtera ako neko moze cekira da li se i njemu tako ponasa?

Evo ti preko MKD app na mob/coins

Prilozi

• IMG_4901.jpeg
    IMG_4901.jpeg
    62 KB · Pregleda: 161
Evo ti preko MKD app na mob/coins
Mogao si dodas u korpu i narucis iz korpe?
Nasao sam ga u korpi ipak na kraju. Ne isporucuju na adresu. Ne moze iz korpe moze direkt. Reklo bi se ali bug.

Prilozi

• Screenshot_20250508_184030_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250508_184030_AliExpress.jpg
    79.8 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
@ svi s magnetnim kablovima

Znaci radi ali hoce da mrdne pa se desi da izgubi kontakt ako se drnda to sto puni, to nije strasno. Ono sto ja znam je da im efikasnost nije bas idealna ali to ide u drugi plan jer je relativno mali potrosac.

Namena mu je da jos mucim JBL Flip 3 - ide sa micro USB konektorom za punjenje koji sam vec menjao jednom od silnog drndanja a puni jos malo pa 9 godina.

Cela zamena konektora vredi otprilike kao ceo zvucnik posto mu je baterija gotovo pa mrtva ali radi odlicno na Redmi 20000 mAh powerbanku.

Prihvatljivo mi je (a cak i pozeljno) da kablu pre popusti popusti veza sa magnetnom glavom nego da sama glava ide non stop napred nazad jer ce opet stradati konektor.

Cekam onda Toocki na 85-95% posto ide u kompletu sa 3 razlicite glave pa kad bude.

Jedino ako si u BG-u negde blizu Slavije u subotu pa da nesto zavrsimo, ovako mi je jeftinije da zavrsim od brace iz Shenzhen-a :D

Čini mi se da već neko vreme daju random popuste(nisu nikako za sve jednaki kao nekada), meni konkretno za ovaj kabal preko linka daje 2% popusta, eventualno u coins istoriji nudi 26%. Neko sledeći kad klikne njemu će verovatno dati 70% ili manje ili više od toga.

Prilozi

• Screenshot_20250509_210257_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250509_210257_AliExpress.jpg
    137.3 KB · Pregleda: 76
O.47$ odma direkt preko linka postavljenog. Uzeo još 1 nek se nađe🤣

Meni ne daju zlikovci. Piše 95% ali ne skida toliko. Naručio već 2x pre par dana. Izbacuje $5.15.
Edit: Prošlo posle par brisanja memorije aplikacije.

Poslednja izmena:
Da li je neko trazio test , da li su A i C portovi zaista nezavisni ?
Ako nisu onda nema nista od 75W

Imas sve u opisu

Prilozi

• IMG_4926.png
    IMG_4926.png
    251.1 KB · Pregleda: 75
Sonizon na 95%
US $4.99 | USB flash drive USB3.0 8 GB rotating pendrive 8GB stick USB 8gb Stable highspeed flash memory SONIZOON usb flash drives

US $4.99 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive

Za koliko se mogu naci GaN PD punjaci, 220V, od 30, 60 i 100W? Koje su tu realne cene otprilike?

Sonizon na 95%
US $4.99 | USB flash drive USB3.0 8 GB rotating pendrive 8GB stick USB 8gb Stable highspeed flash memory SONIZOON usb flash drives

US $4.99 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive
Koliko novčića uzmu za ovaj drugi?

Nazad
Vrh Dno