TsarOfZanzibar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.08.2016
- Poena
- 285
Ako neko ima preporuku za povoljne aksesoare za bicikl, svetla, torbice, nosače bidona i sl.
Nek baci neki 🔗
Nek baci neki 🔗
.![]()
OFFBONDAGE Bicycle Light 1000Lumen Bike Headlight Power Bank Flashlight Handlebar USB Charging MTB Road Highlight - AliExpress 18
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
(1100mA)![]()
WEST BIKING Bicycle Rear Light Brake Sensing Digital Power Display Auto Start/Stop Long Endurance Taillight Cycling Accessories - AliExpress 18
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Ja sam kupovao svašta za sinovljevu biciklu, ali ne znam koliko je to potrebno odraslim. Na primer blatobran, žmigavce, štop svetlo, držač kompjutera, čekam i akciinu kameru. Postaviću linkove za neke stvari, ako treba još nešto od ovih "gluposti", reci.Ako neko ima preporuku za povoljne aksesoare za bicikl, svetla, torbice, nosače bidona i sl.
Nek baci neki 🔗
Koristim se u kuci jedan sigurno 5 godina, bio je doduse kvalitetan , iz edicije baseus i slicno...nadziveo je mnoge druge "kvalitetnije" kabloveKako je krenulo, Kinezu ce na kraju da se isplati da posalje ovamo, celu turu smo mi uzeli 😄
Elem, je li uzimao neko kabl sa zamenjivim magnetnim glavama i kako mu se pokazao tokom vremena?
Uzeo bih prvenstveno zbog micro USB nastavka jer konektori eventualno stradaju pa je lakse da se ostavi glava u njima.
Ovaj su mi otkazali prosli put pa njega svakako gledam, mozda je uzeo neko
I just found this on AliExpress:
US $9.46 | Toocki 540 Rotating Magnetic USB Type C Cable Fast Charger for iPhone 12/X Xiaomi Micro USB Type-C Data Cable
![]()
Toocki 540 Rotate Magnetic USB Type C Cable For iPhone 12 X Xiaomi Fast Charger Micro USB Type-C Magnet Charging Cable Data Wire - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Mogao si dodas u korpu i narucis iz korpe?Evo ti preko MKD app na mob/coins
Koliko novčića uzmu za ovaj drugi?Sonizon na 95%
US $4.99 | USB flash drive USB3.0 8 GB rotating pendrive 8GB stick USB 8gb Stable highspeed flash memory SONIZOON usb flash drives
![]()
USB flash drive USB3.0 8 GB rotating pendrive 8GB stick USB 8gb Stable highspeed flash memory SONIZOON usb flash drives - AliExpress 7
US $4.99 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive
![]()
ãSpecial Offerãusb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive - AliExpress 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari