Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Kapiram taj fazon, ali i da je dzabe, ako pokazuje 32gb (koji je rasprodat), a ustvari je 1gb ili stavis nesto na njega i kad ti zatreba on ne moze da procita....
Da, svaki drugi u proseku.Da li još nekome niška carina otvara neregistrovane pakete? Meni danas naplatili pdv za jedan paket UC..... HU!
Listaj malo coins sekciju, naleteće. I meni tako davalo, pa sam naleteo za 0.61 i pazario...Meni daje 95%, ali je shipping 4.5$
Ma samo otvoriš direktno odavde pa ugasiš i odeš u sekciju Coins pa Discount finder, pojaviće ti se tamo odmah 99%Kako otvarate te linkove? Ja ako ne nađem sam iz aplikacije to što okačite ne mogu nikako da dobijem popust kroz coins? Nemam nikakvu drugu opciju kada zadržim link.
Takodje.Meni daje 95%, ali je shipping 4.5$
Mislio sam na ovo.Zadrzi link pa Open in external app, meni otvara i kroz taj link i izbaci 75%
Kod mene rade skroz dobro.Kakvi su Essager GaN punjaci? Toocki imam, odlicni su, ali Essager nisam imao prilike da uzimam.
bolji uzmi ovaj https://vi.aliexpress.com/item/1005007921394172.html jeste malo skuplji ali je brzina upisa je oko 400 MB/sSta je bolje kupiti od ova dva modela fleski sonizoon-a ?Koja je brza za stabilan upis fajlova?Gledam neku od 32 ili 64gb.
https://www.aliexpress.com/item/32961573357.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"67212510510"%7D&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0#nav-review
Ova druga trenutno nema od 32gb ali pojavice se se sigurno za par dana
https://www.aliexpress.com/item/32964354369.html?pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000031429379443"%7D&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0#nav-review
Cini mi se da je ova prva brza ali mozda neko ima obe pa da iznese neka svoja iskustva.
Pa cisto da znam sta da jurim kroz coine.
@joca89
Bitno je da na telefonu otvoris link koji je ovde okacen i nista vise od toga.Onda otvoris aplikaciju aliexpres na telefonu i odes u coins sekciju i tamo kliknes na discount finder i pojavice ti se link koji si vec otvarao ali sada popustom kroz coine i onda ces dobiti taj veci procenat popusta.
Barem je tako kod mene.Naravno zemlja makedonija i sve radis preko aplikacije na telefonu.
Ovaj beli za 0.84eu mi nije dosao(radnja skroz ok i poslala mi sa kablom taj punjac i sad ga opet cekamKakvi su Essager GaN punjaci? Toocki imam, odlicni su, ali Essager nisam imao prilike da uzimam.
Update - kontaktirali su me iz supporta i dali mi kupon u vrednosti od 8.5$Većina od vas verovatno zna ali da podelim za ostale. Zaletim se i kupim "original" Razer miša na popustu, 13$. Seller ima malo ocena ali preko 4.5. Dođe miš posle 25 dana, dizajn i kutija kao kod originala ali Razer Synapse ga ne preproznaje i preko USB Viewer vidi se da je japanska fabrika pravila miš. Požalim se selleru, ne odgovara, zatražim refund. Posle natezanja Ali kao poslednju ponudu mi kaže vratićemo vam 13 $ kad pošaljete miš selleru, troškova slanja će refundirati on, ako odbije daćemo vam kupon u toj vrednosti. Posle 20 dana vratili mi 13$ i javljam se supportu da mi daju 7$ ili kupon. Support mi lagano traži odštampani povratni list koji naša pošta nema i ne javljaju se više na mail. Inače sam vrlo korektan kupac, dajem Kinezima 5 zvezdica i uljudan sam.
Izgubio sam 20 sati pišući mejlove, poruke, kontaktirajući support i poštu. U minusu sam posle svega 7$. Ne budite kao ja, ako je previše jeftino da bi bilo realno ne kupujte. Ako dođe do Aliexpress supporta ne očekujte neku podršku.
rade samo za odredjene stvari kao sto su odeca, obuca, torbe, naocare, sitne kucne stvari itdJel su to kuponi krenuli opet da rade jer mi je prošao SDEA02 za narudžbinu preko $15?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari