Proveri za tvoj telefon koja je specifikacija brzog punjenja.Da li je ok cena za ovaj Toocki 9.99dolara,trebao bi mi za Samsunga S21FE?
Ovo ne mora da bude tačno, u prethodnom citatu objasnih i zašto (napon koji se koristi prilikom brzog punjenja).Ma da, taj samsung je slican ko moj(s20fe) ja msm, do 25w i to bas bas u retkim trenucima povlaci tolko, do 20w se puni obicno... samo usb-c na usb-c i ima da sljaka top...bolje od originala 😂😂
Svaki to radi, samo Anker i Ugreen GaN punjači to rade toliko brzo da većina priključenih uredjaja ne stignu da prekinu napajanje. Takodje, ti bolji punjači pune sve a ovi jeftini ne baš, dešava se da ne radi punjenje specifičnih uredjaja.Zato sto punjac ponovo pregovara kome koliko snage da da
Ako može malo skretanje sa teme: da li to ponovno pregovaranje kada se uključi drugi uređaj u punjač na bilo koji način dugoročno šteti baterijama?Svaki to radi, samo Anker i Ugreen GaN punjači to rade toliko brzo da većina priključenih uredjaja ne stignu da prekinu napajanje. Takodje, ti bolji punjači pune sve a ovi jeftini ne baš, dešava se da ne radi punjenje specifičnih uredjaja.
Prodavnica otvorena u decembru, a inače odnos ocena je 7poz/4neg 😀.I just found this on AliExpress:
€53.89 | New! Global Version TV Box S 2nd Gen 4K Ultra HD BT5.2 2GB 8GB Google TV Google Assistant Smart TV Box
New! Global Version TV Box S 2nd Gen 4K Ultra HD BT5.2 2GB 8GB Google TV Google Assistant Smart TV Box - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Xiaomi Tv Box S 2nd Gen, na Coin stranici (adresa na Mkd) izađe 23,13 eura. Sumnjiva mi cena?
Prodavnica General Electronics Store... svašta nešto imaju po vrlo povoljnim cenama. Da li je neko kupovao kod ovog prodavca?
Nije za preprodaju, za mene je, treba da odmeni 2600. Samo da vidim da li mogu da organizujem preuzimanje na povoljnijoj destinaciji i javljam se na PP, pricuvaj mi@Lanikor
Ako nije za preprodaju, daj link za cpu. Imam biznis nalog i nemam nešto pametno na šta bih iskoristio kod.
Da se nadovezem posto su slicni. Valjalo bi da je malo konstantniji i da mu redje opada brzina.Lexar V400 64GB, h2testw je prosla sa stalnih ~25 MB/s upisa, dok u praksi pri kopiranju filmova ume da obori brzinu na neko vreme.
Ne zamrzava se, ne ispada odmah iz kesa vec se drzi solidno duze vreme tako da bi trebalo da drzi brzinu upisa pri normalnom koriscenju.
Plastikaner je, brzine su prihvatljive za 1.9$ cak i sa usporenjem.
I just found this on AliExpress:
US $8.10 | Lexar Original V400 USB Flash Drive 32GB 64GB USB 3.0 up to 100 MB per S Reading Speed U Disk Memory Stick Pen Drive for PC
Original Lexar V400 USB Flash Drive 32GB 64GB USB3.0 Up to 100MB/s Reading USB Pendrive U Disk Memory Stick Pen Drive for PC - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ako može malo skretanje sa teme: da li to ponovno pregovaranje kada se uključi drugi uređaj u punjač na bilo koji način dugoročno šteti baterijama?
Pitam zbog priče o ciklusima punjenja litijum jonskih/polimerskih baterija.
Po netu vidim da dosta korisnika traže da nema tog ponovnog pregovaranja. Za sada svega par punjača (Slimq i još neki čini mi se) omogućavaju to.
Jel se ovo čita Cupi? Pitam za druga^^Tsoopi se mnogo bolje pokazala, bar meni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari