Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ништа паметно код Анкер-а. Цене веће него пре пар дана или 11.11. А ни кодова неких нема. 🤣

Meni stigli danas tri punjaca ugreen od 65w sa aliexpresa.Poruceno 12.novembra i danas doneo postar na vrata.Stiglo da kazemo bas brzo za nekih 17 dana.Nista dodatno nije placeno.
Poruceno odavde
I izaslo me da kazemo nekih 25 eura sa sve postarinom koju ugreen naplacuje oko 3 eura.

Inace jurim neke anker tws slusalice ali sto kaze i user stevan10 nema nista od nekih kupona da vazi za anker.
Gledao sam anker space a40 i liberty 4nc.Dvoumim se izmedju ova dva modela pa ako neko mozda ima neki kod koji dodatno vazi za anker zamolio bih ga da ga ovde okaci.
Naravno gledam preko makedonije zbog coina i svega ostalog.

I meni je stigao taj punjač preko Makedonije. Plaćen US $22.84.
Jel ima neki kupon da radi za nas Srbokedonce, barem 3 dolara kupon?

Koji su pouzdani shopovi za porucivanje procesora i da li trenutno ima dobrih ponuda za Ryzen 5 AM4 ?

Ovi mi je sumnjivo

cpu.jpg

Taj Balanced Store forsiraju u Coin sekciji :(
Vidi se da su ukrali slike sa Top Store
I nerealno je da je FedEx i DHL - free , a AE Standard shipping se placa

Thx @nagard
Jel jos nekome pored mene, stigao usb ssd sonizoon?

1732894236244.jpeg
Coins now expire 6 months after collection, on the last day of the same month...

Ali bas resio da se upropasti pa to ti je. Ko li donosi tako glupe odluke da mi je znati.

Lexar 128gb original kartica sa onog linka potvrdjujem
1732894843415.png

Lexar Silver Plus 256GB.
Na pakovanju piše do 205MB/s i 150MB/s. Ali s obzirom da je UHS-I, to je sa nekim proprietary čitačima.
Ovako je ograničena brzinom čitača.

Koji su pouzdani shopovi za porucivanje procesora i da li trenutno ima dobrih ponuda za Ryzen 5 AM4 ?
Ne baš. 5700X3D je jednom periodu ove godine išao regularno za 125-130 dolara. Sada je već preko 160 dolara i ne može se naći ispod, kao da su potrošili zalihe koje su imali.
5600 se još uvek može naći, ako to tražiš.

Koliko vidim sada prave prostor za 9600X, kome će uskoro cena ispod 200 dolara kako je krenulo.

Ja bih svima preporucio jedne sluske, s obzirom da mi je bas dosta njih proslo kroz ruke u nekoj klasi do 10 dolara na Aliju. A inace su ih jako nahvalila i 2 lika koja su od mene uzimali dok sam ih imao- jedan od njih se cak bavi i radom u studiju i stavlja ih u klasu sluski koje kostaju 70-80e

I just found this on AliExpress:
US $12.93 | BQ30 Sliding Wireless Bluetooth Earphones Intelligent Touch Control Large Screen Digital Display 5.3 In Ear Sports Earphones

Pogledajte prilog 469051

Lexar Silver Plus 256GB.
Na pakovanju piše do 205MB/s i 150MB/s. Ali s obzirom da je UHS-I, to je sa nekim proprietary čitačima.
Ovako je ograničena brzinom čitača.
ovo je ona obicna lexar plava od 128gb kod mene i isto 3.0 citac sto sam kacio test video si iz h2testw koji je upis

Čitač je integrisani u thinkpadu, a pošto se vidi da je trajalo prilično dugo, povremeno sam prilikom čitanja vadio kabl od napajanja da punim drugi laptop, tako da ne znam da li je imalo uticaja.

Trebalo je da uzmemo 5 kom dakle...

Dobro je da nije fejk :)
Kao i uvek :) Ja sam u "to pay" već imao i sivu od 256GB, ali rekoh šta će mi tolike kartice (što i jeste tačno).

Nazad
Vrh Dno