Potvrdjujem i ja za moju danas kad stigne.Posto su poslali da je na dostavi samo ja uzeh 128gb za testStigla lexar 512GB. Pokrenuo sam H2testw, pa ćemo videti šta kaže.
CPU Top Store i RE Store su isto pouzdani. Naručivao par puta od njih.Koji su pouzdani shopovi za porucivanje procesora i da li trenutno ima dobrih ponuda za Ryzen 5 AM4 ?
Ovi mi je sumnjivo
Pogledajte prilog 469016
Meni ne daJel ovo moze da se kupi za 20eu?
Soundcore by Anker P30i Noise Cancelling Earbuds 45H Wireless Earphone Bluetooth Wireless Bluetooth Headphones TWS Earphones - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Ne može, na prethodnoj strani je pisano o tome.Meni ne da
Pusten h2testw idu slike kad zavrsimPotvrdjujem i ja za moju danas kad stigne.Posto su poslali da je na dostavi samo ja uzeh 128gb za test
Lexar 128gb original kartica sa onog linka potvrdjujem
Ne baš. 5700X3D je jednom periodu ove godine išao regularno za 125-130 dolara. Sada je već preko 160 dolara i ne može se naći ispod, kao da su potrošili zalihe koje su imali.Koji su pouzdani shopovi za porucivanje procesora i da li trenutno ima dobrih ponuda za Ryzen 5 AM4 ?
ovo je ona obicna lexar plava od 128gb kod mene i isto 3.0 citac sto sam kacio test video si iz h2testw koji je upisPogledajte prilog 469051
Lexar Silver Plus 256GB.
Na pakovanju piše do 205MB/s i 150MB/s. Ali s obzirom da je UHS-I, to je sa nekim proprietary čitačima.
Ovako je ograničena brzinom čitača.
Mođda su se kartica ili čitač pregrejali pa zbog toga sporije čitanje...Prvi put da vidim veći upis od čitanja...
Kao i uvek Ja sam u "to pay" već imao i sivu od 256GB, ali rekoh šta će mi tolike kartice (što i jeste tačno).Trebalo je da uzmemo 5 kom dakle...
Dobro je da nije fejk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari