vamosalaplaya
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.12.2001
- Poena
- 630
Tako pakuju i eufy kamere, isto je Anker.
Kod mene u pošti su mi rekli da oni to ne vraćaju nazad. Koliko je to tačno i koliko je upućen službenik koji mi je dao informaciju, ne znam. Na carini koliko će da stoji niko ne zna, ali otprilike od 5 do 20 dana. Ne rade ni subotom ni nedeljom. Recimo, niška carina preko koje ja primam je jedno vreme držala preko 20 dana, a poslednji paket nisu držali ni 5 radnih dana. Sad su mi neki tamo, pa čekam...Ja sam pokusao sve moguce kombinacije za pretragu ove teme ali nisam uspeo da nađem informaciju koliko se registrovani LAHU paketi cuvaju u posti pre slanja nazad. Citao sam dok se pisalo i objasnjavalo je li 5 ili 20 i cini mi se da je receno 20 dana. Ako je 5 radnih dana racuna li se subota tu?
Iz prve ruke informacija, oni to drže u pošti do krajnjih granica samo da ne pošalju nazad za Kinu. A zna se i da bi naplatili ležarinu. Evo meni neka sitnica već dvaput bila izveštena, prvi put cedulja na 20 dana, drugi put na 5 dana. Prvi krug je stajala 20 dana, pa je vratili na GPC pa odatle opet na poštu pa je stajala 22 dana, a ne 5. Evo sad je opet šatro vratili. Neću iz inata da čekam u redu i plaćam ležarinu koja je veća nego sam paket, neka se dobacuju tamo s njim do avgusta.Ja sam pokusao sve moguce kombinacije za pretragu ove teme ali nisam uspeo da nađem informaciju koliko se registrovani LAHU paketi cuvaju u posti pre slanja nazad. Citao sam dok se pisalo i objasnjavalo je li 5 ili 20 i cini mi se da je receno 20 dana. Ako je 5 radnih dana racuna li se subota tu?
ako su to one jeftine moja je prosla 27.11 carinu najverovatnije sutra ili u ponedeljak stize ova varijanta:Jesu stigle nekom one lexar kartice od 512GB što uzešmo? Moje je dobila status izmenična pošta, pa možda je nečija već uručena.
Nisam iz inata ništa naručio, kupio sam na igrici neku sitnicu za 10 centi. Za to neću da se cimam, čekam u redu i plaćam ležarinu jer poštara po n-ti put mrzi da donese pošiljku. Smanji doživljajA iz inata poručuješ predmete koje nećeš da preuzmeš da bi dobio refund jer si se predomislio a sistem je tako postavljen da svi rade protiv tebene bi li se obogatili na tvoj račun?
Nije bolest sve što boli...
Imate li preporuku za trimer za dlake u nosu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari