Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Tako pakuju i eufy kamere, isto je Anker.

Nije to ništa sa bubble wrap, stiglo mi nešta 3cm debljine a upakovano sa vazdušnim jastučićima pa pošiljka bila deblja od 10cm. Sva sreća što nisu otvarali a morao da bušim jastučiće da bih otvorio.
Što se tiče dodatne kutije Anker za USA tržište preko amazona šalje poklon paketiće za BF valjda za kupovinu preko 30$.

Uzeh lampice za jelkicu, jedva sam nasao male duzine posto je i jelka mala.

Buni me jedna stvar, kad prikacim lampice na essager od 100w lampice rade sve super, kad ih ugasim i hocu da upalim posle par minuta nece vise da se upale dok ih ne raskacim/nakacim (sto je dosadno jelte). Dok na essageru od 20w GaN rade normalno. Neko ideju ima zasto?

Prilozi

• IMG_4133.jpg
    IMG_4133.jpg
    220 KB · Pregleda: 82
  • IMG_4130.jpg
    IMG_4130.jpg
    85.8 KB · Pregleda: 76
Ja sam pokusao sve moguce kombinacije za pretragu ove teme ali nisam uspeo da nađem informaciju koliko se registrovani LAHU paketi cuvaju u posti pre slanja nazad. Citao sam dok se pisalo i objasnjavalo je li 5 ili 20 i cini mi se da je receno 20 dana. Ako je 5 radnih dana racuna li se subota tu?

Ja sam pokusao sve moguce kombinacije za pretragu ove teme ali nisam uspeo da nađem informaciju koliko se registrovani LAHU paketi cuvaju u posti pre slanja nazad. Citao sam dok se pisalo i objasnjavalo je li 5 ili 20 i cini mi se da je receno 20 dana. Ako je 5 radnih dana racuna li se subota tu?
Kod mene u pošti su mi rekli da oni to ne vraćaju nazad. Koliko je to tačno i koliko je upućen službenik koji mi je dao informaciju, ne znam. Na carini koliko će da stoji niko ne zna, ali otprilike od 5 do 20 dana. Ne rade ni subotom ni nedeljom. Recimo, niška carina preko koje ja primam je jedno vreme držala preko 20 dana, a poslednji paket nisu držali ni 5 radnih dana. Sad su mi neki tamo, pa čekam...

Stigao snuzio hehe
1000002830.jpg

Nisam još ništa. Jurio do pošte da što pre uzmem. Šta da koristim? E i ovo sam dobio.
1000002839.jpg

Report #1
test date and time 28-Nov-24 at 1:45 PM
declared drive size 253,403,070,464 (253GB)
validated drive size 253,403,070,464 (253GB)
highest valid region 253,403,070,464 (253GB)
hub or drive vendor sonizoon
hub or drive product m.pssd_usb3.1
serial number 6

performance details
read write
samples 1,152 1,152
minimum 255 82
maximum 3,901 362
average 1,004 126
median 858 120
std dev 704 29
variance 0.701 0.231
total time 1,157,690 145,761
percent 88.82% 11.18%
time measurements in microseconds

U cmd-u
winsat disk -ran -write -drive (name)
Disk Random 16.0 Write 38.59 MB/s

Poslednja izmena:
1732799905949.png
1732800510603.png

Poslednja izmena:
Slazem se i ja, jedino sto mi smeta je(iako su metalne kapice i lepo se zatvaraju oba kraja) kapica na USB3 strani koja moze lako da se izgubi tj nema za sta da se zaveze/obezbedi pa da ne dodje do gubitka iste.
Opa evo jos jedne stvari ,ako mogu da cepidlacim je: usb3c konektor nece da radi na jednoj strani ako nakacim na svoj xiaomi 13t pro.
Mozda je do fona, mozda neki feler a mozda i tako treba da radi, nznm.

Jesu stigle nekom one lexar kartice od 512GB što uzešmo? Moje je dobila status izmenična pošta, pa možda je nečija već uručena.

Ja narucio 512gb plavu i 256gb silver plus. Al su slepci posle nedelju dana otkazali ovu od 512... Druga jos nije stigla

Ima neko predlog za malo brzu flesku od 64-128gb? Write makar 50MB/s i Read 100MB/s

Ladno 20.39€. Bez i jednog jedinog novčića!

Мени неће да наплати, избацује неку грешку. Јел сте на Македонију или?

MKD ali moze da se desi da ne pusta placanje, desavalo se za neke slusalice i ranije.

Iz prve ruke informacija, oni to drže u pošti do krajnjih granica samo da ne pošalju nazad za Kinu. A zna se i da bi naplatili ležarinu. Evo meni neka sitnica već dvaput bila izveštena, prvi put cedulja na 20 dana, drugi put na 5 dana. Prvi krug je stajala 20 dana, pa je vratili na GPC pa odatle opet na poštu pa je stajala 22 dana, a ne 5. Evo sad je opet šatro vratili. Neću iz inata da čekam u redu i plaćam ležarinu koja je veća nego sam paket, neka se dobacuju tamo s njim do avgusta.

Problem je samo što ne možeš da dobiješ refund dok oni to ne vrate, tako da naručujte samo ono za šta ste spremni da se rkate sa poštom. Dok ne uvedu preusmeravanje na paketomat za ali pakete ne naručujem ništa preko 5$.

A iz inata poručuješ predmete koje nećeš da preuzmeš da bi dobio refund jer si se predomislio a sistem je tako postavljen da svi rade protiv tebene bi li se obogatili na tvoj račun?

Nije bolest sve što boli...

Jesu stigle nekom one lexar kartice od 512GB što uzešmo? Moje je dobila status izmenična pošta, pa možda je nečija već uručena.
ako su to one jeftine moja je prosla 27.11 carinu najverovatnije sutra ili u ponedeljak stize ova varijanta:
100m 128g
pa cu je provuci kroz h2testw da vidim jel fake ako je ok ide u ip kameru
Pozdrav

A iz inata poručuješ predmete koje nećeš da preuzmeš da bi dobio refund jer si se predomislio a sistem je tako postavljen da svi rade protiv tebene bi li se obogatili na tvoj račun?

Nije bolest sve što boli...
Nisam iz inata ništa naručio, kupio sam na igrici neku sitnicu za 10 centi. Za to neću da se cimam, čekam u redu i plaćam ležarinu jer poštara po n-ti put mrzi da donese pošiljku. Smanji doživljaj

Stigao mi je kod za Ugreen

KOD.JPG

Ima li neko preporuku za ok LiPo balans punjač do 30€?

NOWJO6X91TLF

Nazad
Vrh Dno