Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Proesor koji nije bio za upotrebu ni pre 10 godina, 16GB memorije sa procesorom koji podržava maksimalno 8GB, sa diskom od 2TB koji košta 3x više od laptopa i prvi komentar koji kaže da je ovo prevara.
Браво, коначно конкретан и коректан одговор. Након пар исто тако коректних и гомиле увредљивих.

Posto od Alija trenutno po iole dobrim cenama mozemo da dobijemo samo Toocki, evo jednog ispod :)

100W, US varijanta ali bi trebalo da je 100-240V tako da adapter resava. Ispadne oko 17 i kusur dolara kroz Coins.

Umalo da se zaletim, ali procitah opis C1 i C2 daju pojedinacno 100W, C3 i usb 20W i 22,5W.

Sta je tu cudno, sta si tacno ocekivao? Ozbiljno pitam
Ocekivao sam c1 100W i usb 100w, odlicna je cena, ali mi ne sluzi nicemu ako moram da nosim jos jedan punjac za telefon jer mi je na kablu usb

Jel ti telefon ima tip C port? Ako je Tip C uzmi drugi kabl, bar su kablovi dzabe...

A za 100W na USB A, taj punjac jos nisam video, a i ako ga ima sigurno nije jeftin.

Najjeftinije priblizno tome je Baseus 140W a i on je preko 30$ i to kad je na popustu. Imas i Asometech koji je jeftiniji ali ista prica, 60W max.

1728327302541.png

Jel ti telefon ima tip C port? Ako je Tip C uzmi drugi kabl, bar su kablovi dzabe...

A za 100W na USB A, taj punjac jos nisam video, a i ako ga ima sigurno nije jeftin.

Najjeftinije priblizno tome je Baseus 140W a i on je preko 30$ i to kad je na popustu. Imas i Asometech koji je jeftiniji ali ista prica, 60W max.

Pogledajte prilog 461381
Ima, xiaomi 120w punjenje, u telefon ide c, a u adapter klasika usb.
Hvala ti na preporuci, koji bi ti kabl c to c preporucio, da je odlican, cena nije toliko bitna

Ili jednostavno mali adapter usb a to type c, ako moze neko da preporuci

Pa to nije multiportni punjac, mislio sam na ove sa vise portova.

Cela poenta ovih punjaca sa vise portova je da mogu da pune vise uredjaja istovremeno, zato ih ljudi uzimaju.

Tebi onda ne znaci nista drugi tip c na tip c kabl jer taj punjac ima samo USB A port koliko vidim i moras da imas tip A na tip C.

Шта мислите, за кућну употребу?
Пише вин11, сертификација ЦЕ, селерон Н3700 (N3700) na 1600 МХз.
Колико је реално 13,83€? (толико мени приказује).

Salju samo tastaturu. Ja sam bas danas naleteo na nesto slicno ali ima ocena i komentara.

Procitaj pitanja i sve ce biti jasno...

@zokce

Pre par dana si rekao da si za par dolara kupio
micro SD karticu koja je navodno 1TB iako stalno pisemo
da tako nesto ne postoji za par $

Sta sada ocekujes - da neko kaze da postoji laptop za 15$ ???

Uozbilji se

@Burgija

Za Xiaomi ( narocito 90/120W ) mora original punjac - mislim da ga na AE neces naci :(
Ovi univerzalni 65/67 W punjaci iako podrzavaju PPS ograniceni su na 5A

Мало се и ти уозбиљи. Велика је разлика између купио и питања ',шта мислите о ...'.
Већ сам писао да сам картицу купио баш зато јер је била јефтина, тих пар евра је никакав губитак иако је бацим у ђубре.
Шта сад, зар треба да избегавамо да питамо за нечије мишљење?
Колико вас има што паметујете овде по форуму?!

Мало се и ти уозбиљи. Велика је разлика између купио и питања ',шта мислите о ...'.
Већ сам писао да сам картицу купио баш зато јер је била јефтина, тих пар евра је никакав губитак иако је бацим у ђубре.
Ako ti nesto zvuci predobro da bi bilo istina, vrlo verovatno da je u pitanju prevara. Kao npr laptop od 15 eura.

Doslovno si pitao šta mislimo o toj kupovini, dobio si odgovore da je loša i onda su ljudi koji su ti izašli u susret ovakvi i onakvi.
U redu stvar, kupi taj "laptop" kao što si već pazario fejk memorijsku od terabajta.

Loše si prošao.
E za sve su opet podigli cene hahaha.
One P40i su sada za 4$ skuplje 😭

Ako ti nesto zvuci predobro da bi bilo istina, vrlo verovatno da je u pitanju prevara. Kao npr laptop od 15 eura.

Doslovno si pitao šta mislimo o toj kupovini, dobio si odgovore da je loša i onda su ljudi koji su ti izašli u susret ovakvi i onakvi.
U redu stvar, kupi taj "laptop" kao što si već pazario fejk memorijsku od terabajta.
Vole ljudi da ih lazes i da lepo zvuci to je cudno jedno. Mislim bezpredmetno je sa osobom starijom od 10godina pricati o laptop u od 15 i SD kartici od 1Tb.
10 evra usb audio kartica, 4 evra porez, kakvo dranje
Uvek je lutrija nikad se ne zna. Kada narucues vise onda se to uproseci pa se ja tako tesim, neke stvari prodju bez dodatnih troskova neke sa i tako u krug.

Cusu 480GB SSD za ~16$. SuperDeals, varira cena stalno tako da ako se promeni - pratite.

I NVMe 512GB moze da se uzme za oko 17$ samo treba pratiti cenu.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $14.47 | CUSU SSD SATA 240gb 120gb 480gb SSD 512gb SATA3 2.5 hdd Hard Drive Solid State Disk for laptop

Screenshot_20241008_100330_AliExpress.jpg

Danas preuzeo Zeblaze stratos 3 sto je bio objavljivan ovde da je na popustu za 16€.

Sve za sada deluje ok osim sto ne radi raise to wake. Da li je neko imao slican problem i da li je resio?

Stigle neke sitnice a sa njima i Hoco 30W punjac koji smo narucivali za cenu od 1.42$ do 1.70$ i kusur.

Ide normalna kutija (Baseus fazon), unutra je bila silica kesica, postoji opcija da se skenira QR kod radi provere originalnosti (fazon kao kod Arctic termalnih pasta), sticker sa strane sa koje se otvara kutija ima njihov logo, gomila nekih sitnica koje ga izdvajaju iz gomile kineza.

Punjac radi ok sa S20FE, radi Super Fast Charge, nista ne zuji.

Sve u svemu solidno za 150 dinara.

Prilozi

• 20241008_124130.jpg
    20241008_124130.jpg
    463.1 KB · Pregleda: 37
  • 20241008_124135.jpg
    20241008_124135.jpg
    181.8 KB · Pregleda: 37
  • 20241008_124614.jpg
    20241008_124614.jpg
    297 KB · Pregleda: 39
  • 20241008_124621.jpg
    20241008_124621.jpg
    380.2 KB · Pregleda: 35
  • 20241008_124628.jpg
    20241008_124628.jpg
    188.5 KB · Pregleda: 33
Meni Kodak stigao, sta da koristim za testiranje?
1728386400562.png

Poslednja izmena:
Sacu i to da odradim.

@Lanikor

Da li je S20FE 15W punjenje ?

Treba ga probati sa par modela Samsunga koji podrzavaju 25W punjenje i sa Xiaomi , Motorola , Honor ~30W

Zaboravio sam :( , a pogledao sam MobilniSvet - oni su postavili pogresan podatak 15W :(

U narednim danima kad mi u ruke padnu Honor , Motorola i Xiaomi 33-68W probacu kako radi

RN9 Pro i sa original kablom ( A-C ) i sa npr. Baseus ( C-C ) puni na oko 20W

Nazad
Vrh Dno