Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
povezes na BT preko aplikacije. Pamti 24h, mesecno, i 6mTreba mi neki jeftin digitalni termometar, jos bolje ako ima i bezicni modul za merenje spoljne temperature.. A da ne kosta 15-20e
Stigao mališa plaćen $1.68 na oko izgleda standardno kvalitetno za Essager, a usb kabel sa displejom mi prikazuje da daje 25w? Neka javi neko kako je kod njega.
Moze i link, ako je neka shnj prodavnica da se izbegava. A ako je prodala 1000+ onda nema poenteDa prijavim da mi je micro SD kartica XrayDisk crkla ,vidim ima je u Ali reklamama i sad. Kupljena krajem prosle godine i nije nesto mnogo koriscena .
Ne šalju za Srbiju to sa linka![]()
11CH RC Excavator 1:20 Remote Control Truck 2.4G RC Crawler Engineering Vehicle Excavator Truck Radio Control Toys Gifts
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Da li je neko kupovao deci ili sebi ovako neke igracke?
Video sam dosta modela automobila i aviona na daljinsko upravljanje, ili ako neko ima preporuku za neke modele.
Meni pise da salju, ali nije to toliko bitno, mogu da narucim i u neku komsijsku zemlju.Ne šalju za Srbiju to sa linka
Prodavnica otvorena 11. septembra. Ima 189 pratilaca, a nijednu ocenu...Шта мислите, за кућну употребу?
Пише вин11, сертификација ЦЕ, селерон Н3700 (N3700) na 1600 МХз.
Колико је реално 13,83€? (толико мени приказује).
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€19.76 | 14.1" Ultra Slim Laptop 16GB RAM 2TB SSD Intel N3700 Notebook Gamer 1920*1080 Display Office Study Computer PC Windows 11 Pro
![]()
14,1-Zoll-Ultraschlankes Laptop, 16 GB RAM, 2 TB SSD, Intel N3700 Notebook-Gamer, 1920 x 1080, Display, Büro, Arbeitszimmer, Computer, PC, Windows 11 Pro - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ја стварно не знам чему овакви коментари, плус тамо неке неприкладне реакције.E moji AE kupci samo da je dž ali makaze za šišanje se odavno koriste i ne izlaze iz mode, ovaca uvek bilo i biće.
Stvarno da li ima neko odrastao da postavi pitanje umesto tebe?Ја стварно не знам чему овакви коментари, плус тамо неке неприкладне реакције.
Има ли неко одрастао овде?
Не може човек ни да пита пристојно, одмах се наврзу неки безвезњаци.
Част онима који су пристојно коментарисали.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari