Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@Pavlony instalirao Ampere, pomnožio volte i ampere iz nje i poklapa se rezultat sa 25w koliko u piku puni moj Nothing Phone 1. Impresivno za tako minijutaran punjač, opipaću još koliko se greje pa ako nije nešto preterano daću mu šansu i biće u stalnoj upotrebi.

Koliko mu traje baterija?

Stigao mališa plaćen $1.68 na oko izgleda standardno kvalitetno za Essager, a usb kabel sa displejom mi prikazuje da daje 25w? Neka javi neko kako je kod njega.

Nemojte te male 20W GaN punjace da forsirate na uredjajima koji podrzavaju punjenje
preko 18W i ako je stigao potpuno ispravan punjac ( stancaju se na kilo i ima falicnih
primeraka ) sve ce biti OK.

Na akciji je bio i hoco 30W

1c.jpg

@Mali Perica znam, na kablu mi prikazuje sa koliko se wati puni i to mi je dovoljno, samo sam hteo da proverim.
Taj isti punjač Essager prodaje na Amazonu za 16 dolara (a na svom sajtu za 7) i ne verujem da žele da pucaju sebi u koleno prodavajući faličnu robu. Ovde su ga prodali po proizvodnoj ceni, rešavanje zaliha ili šta god.

Da prijavim da mi je micro SD kartica XrayDisk crkla ,vidim ima je u Ali reklamama i sad. Kupljena krajem prosle godine i nije nesto mnogo koriscena .

Da prijavim da mi je micro SD kartica XrayDisk crkla ,vidim ima je u Ali reklamama i sad. Kupljena krajem prosle godine i nije nesto mnogo koriscena .
Moze i link, ako je neka shnj prodavnica da se izbegava. A ako je prodala 1000+ onda nema poente :D

One peskire sto sam porucio sa igrom Grow to get, i dan danas nema nikakav upd lol
Da im trazim refund hahaha

Prilozi

• Screenshot_2024-10-06-17-09-04-127_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2024-10-06-17-09-04-127_com.alibaba.aliexpresshd.png
    12.3 KB · Pregleda: 59
Шта мислите, за кућну употребу?
Пише вин11, сертификација ЦЕ, селерон Н3700 (N3700) na 1600 МХз.
Колико је реално 13,83€? (толико мени приказује).
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€19.76 | 14.1" Ultra Slim Laptop 16GB RAM 2TB SSD Intel N3700 Notebook Gamer 1920*1080 Display Office Study Computer PC Windows 11 Pro

Za njihovu kućnu upotrebu tvojih 13€... da.

Шта мислите, за кућну употребу?
Пише вин11, сертификација ЦЕ, селерон Н3700 (N3700) na 1600 МХз.
Колико је реално 13,83€? (толико мени приказује).
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€19.76 | 14.1" Ultra Slim Laptop 16GB RAM 2TB SSD Intel N3700 Notebook Gamer 1920*1080 Display Office Study Computer PC Windows 11 Pro
Prodavnica otvorena 11. septembra. Ima 189 pratilaca, a nijednu ocenu...

Prilozi

• Screenshot_2024-10-07-13-26-07-344_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2024-10-07-13-26-07-344_com.alibaba.aliexpresshd.png
    123.8 KB · Pregleda: 24
Захваљујем на томе, нисам то ни гледао, занимало ме највише око карактеристика и виндоуса.

Stigle P20i ankerice(odlicne za 14eu), pikiracu P40i sledeci put ako bude neki bolji popust tipa 30eu za te ili manje :d

Stigle i meni danas a za P40i obavestavaj 😁

Tih laptopova u ponudi koliko hoćeš ali niko ne čita ispod izbora modela šta je predmet prodaje tako da u zavisnosti od radnje do radje varira tako i da refund teško da padne.
Original Shell
Original Mouse
Original Cases
Original Suit
E moji AE kupci samo da je dž ali makaze za šišanje se odavno koriste i ne izlaze iz mode, ovaca uvek bilo i biće.

Jel neko koristio soundcore app. Vidim u okviru app da daju i neke popuste na njihove proizvode ali to se vrv odnosi na krštene zemlje 😅

E moji AE kupci samo da je dž ali makaze za šišanje se odavno koriste i ne izlaze iz mode, ovaca uvek bilo i biće.
Ја стварно не знам чему овакви коментари, плус тамо неке неприкладне реакције.
Има ли неко одрастао овде?
Не може човек ни да пита пристојно, одмах се наврзу неки безвезњаци.
Част онима који су пристојно коментарисали.

Ја стварно не знам чему овакви коментари, плус тамо неке неприкладне реакције.
Има ли неко одрастао овде?
Не може човек ни да пита пристојно, одмах се наврзу неки безвезњаци.
Част онима који су пристојно коментарисали.
Stvarno da li ima neko odrastao da postavi pitanje umesto tebe?
Razmisli malo koji uzrast je mogao tako nešta da pita a još gledaš karakteristike i win a Intel N3700 izašao 2015. i da li to može da podržava win11?

Зашто не бих питао? Какве везе има када је изашао, и зашто мора да буде овогодишњи или прошлогодишњи?!
Ко је пажљиво прочитао да сам питао за вин ЦЕ могао је и да прокоментарише и то.
Не, лакше је написати гомилу увреда и смејања.

U ponudi je laptop. Nije školjka, nije miš. Oni nemaju ni ekran, ni rom i ram memoriju. Opis je jasan. Dobija se laptop, strujni kabl i uputstvo. Standard Shipping, takao što se tiče refunda ne mislim da bi bilo problema ukoliko predmet ne odgovara opisu.

Proesor koji nije bio za upotrebu ni pre 10 godina, 16GB memorije sa procesorom koji podržava maksimalno 8GB, sa diskom od 2TB koji košta 3x više od laptopa i prvi komentar koji kaže da je ovo prevara.

Ne znam šta bi se dobilo, ali mislim da ne bi bilo problema za refund ukoliko predmet ne odgovara opisu.

Vrh Dno