Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Warning: Only 59581 of 59582 MByte tested.
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 29.8 MByte/s
Reading speed: 38.7 MByte/s
H2testw v1.4

Problem je u tome cime meri, mora da se koristi adekvatan uredjaj da bi se videla maksimalna brzina

Imam solidan citac u laptopu pa bi trebalo da izbaci oko 80 za read i oko 40 za write.

Nadam se da ce da mi stigne kroz par dana, sve ispred toga je stiglo

Хвала на препоруци, поручио сам већ овај, све је већ распродато.
ANENG AL01 Inductance Digital Multimeter 6000 Count True-RMS AC/DC Voltage Meter Current Tester Professional Electrician Tools
Дао сам 21,46€ мислим да је цена ок. Тај твој је са доставом скоро 20€, ту су негде.

10/1/24 12:01 AM - Departed from departure country/region, Left from departure country/region

I ja sam uzeo ovaj Hoco od 30w....mada imam tocki i onaj essanger od po 33w, svaki dan koristim i bas su okej :D ali su kostali po 520-530din :D
Hoco mi poslali vidim tek sad, la...hu bice pracenja, a i carine- posto nislije ne zaobilaze ni punjace :D

Ne isplati se dovlačiti LED sijalice iz Kine a još manje je isplativo menjati LED diode. Za nekih 4,5$ kupiš 10 kom. ploča sa diodama (9W) i menjaš komlet ploču i miran si jedino što moraš da standardizuješ u kući snagu sijalica jer je razlika u prečnicima ploča u zavisnosti od snage sijalice. Imaš ovako nešta a znalo je da bude i po 3-3,5$
https://www.aliexpress.com/item/1005005648754438.html

Ja sam menjao ove pločice što si okačio. Rade dosta dugo. Odlične su za smirivanje živaca.
Aplikacija ne slavi, sad sam je pitao

Majku joj ateističku :D

I ja sam uzeo ovaj Hoco od 30w....mada imam tocki i onaj essanger od po 33w, svaki dan koristim i bas su okej :D ali su kostali po 520-530din :D
Hoco mi poslali vidim tek sad, la...hu bice pracenja, a i carine- posto nislije ne zaobilaze ni punjace :D
Zaobidje cesto ako nesto kosta ispod 5-6e.

Meni ga poslase kao UC...HU, steta sto nekad ne moze da se odabere "losiji" vid slanja u situacijama kada je registrovano slanje dz.

CUSU NVMe od 512GB je jos jeftin, cak i po ovom regularnom "popustu" od 21.6$.

Na SuperDeals hoce da blicne na 17 i kusur dolara ali i ovo je ok cena

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $34.43 | CUSU NVMe SSD M2 512GB 1TB 2TB SSD NMVe M.2 PCIe 2280 Hard Drive Internal Solid State SSD Disk for laptop computer pc

Anker sve valja tako da ako imas kesh, samo cepaj.
jedino je cena malko paprena sada.
1728498375444.png

Jel uzimao neko i za manje love?

Lanikor sto posto ali on se nakupovao na aliju boga oca stvari tako da njega ne racunaj :D

Planiram u skorije vreme kupovinu samsunga s24 ultra pa mi treba preporuka za neki brzi kvalitetan punjac.Sad od koliko wati bi bio dobar za ovaj telefon ne znam?Ali ako moze preporuka za neki ugreen.Nesto sam citao da bi bio dovoljan od 65w.
Uzeo bih dva komada posto i sestra planira isto kupovinu s24 ultra telefona.Nije mi hitno pa mogu sacekati i 11.11 i bf.Pa cisto da znam sta da jurim.

To je to, sa krstenim readerom se odmah vidi pravo stanje.

Sad ostaje da vidimo koliko ce da izdrze.

Ja sam koristio neki KP krs citac :D

USB 2.0 citac si koristio, on moze da izgura max 40 MB/s, zato rekoh da to nisu dobre brzine

Rus ima malo bolji citac, iste brzine kao Kodak imam u telefonu za Samsung Evo 128GB koja je isto V30 kartica.

Bitno je da odrzava V30 brzinu i da ne pada ispod, sve preko je plus i generalno nije ni bitno velikoj vecini ljudi.

Ako hoces ultra brzine, ne kupujes Kodak sa Alija.

Чиме си мерио брзине у мобилном?

Imas A1 SD Bench, CPDT Benchmark i slicno.

Ali najpreciznije je preko dobrog citaca za kartice, oni izvlace maksimum.

Rus ima malo bolji citac, iste brzine kao Kodak imam u telefonu za Samsung Evo 128GB koja je isto V30 kartica.

Bitno je da odrzava V30 brzinu i da ne pada ispod, sve preko je plus i generalno nije ni bitno velikoj vecini ljudi.

Ako hoces ultra brzine, ne kupujes Kodak sa Alija.
Ljudi kupuju u prodavnicama klasu 10 (svejedno im) za 600-700 dinara 64gb, a ovo su odlične brzine za 150 dinara.

Nazad
Vrh Dno