sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
Evo i za manje od 3$ igračkice za dečurliju a verovatno može i niža cena da se nadje i sve to bez pomoćnika pa biraj oš bez kutije ili sa kutijom. Helper izbacuje ono što se prodaje u većim količinama u par prodavnica
https://www.aliexpress.com/item/1005006447546304.html
Bogme dobar i ovaj Chager, pusti pricuDobar je taj CharHer izgleda![]()
Imam baseus 65w kupljen za negde 8 ili 9€, i honor 66wLicno ja bih uzeo neki dobar punjac 67W ili koliko vec same vidjao, i eventualno P20i sluske da su za 10eu.
Ja cu se nacekati, moj otisao na carinu (Nis) tako da stize okvirno do nove godine 😂Stigao Toocki 65W KR plug, plaćen 4.79$ https://vi.aliexpress.com/item/1005...t_main.71.1f6318020luiLe&gatewayAdapt=glo2vnm
Stigao je za 17 dana, iznenadio sam se. Deluje lepo urađeno. Viljuške za KR verziju su malo deblje, ali nema problema da uđe u naše utičnice.
To sam uzeo još prošle godine dok su cene bile normalne.Ako te ne mrzi davaj linkovi 😂
Ja se ne sećam kad mi je led neka riknula, a uzimao sam pre svakakvo djubre, rade i dalje posle bar jedno 6-7 godina. A brend nikad čuo za neke.Jel neko uzimao klasične E27 led sijalice možda? Malo bolji kvalitet. Bez daljinskih, wifi-ja, CMYK-a i slično.
Ja sam pre X godina kad se zatvarao winwin uzeo tipa 20 kom nazovi Philips 9W od 3000K i 6000K, bila dobra cena, uglavnom odprilike svakih 6 meseci jedna rikne... 🤦♂️
Crklo mi ih je solidan broj, daleko od onih klasičnih, ali je crklo. I bolje i lošije marke.Ja se ne sećam kad mi je led neka riknula, a uzimao sam pre svakakvo djubre, rade i dalje posle bar jedno 6-7 godina. A brend nikad čuo za neke.
Uzmeš osram za 200 dinara imaš u prodavnicama tehnike.
Nije sa Alija ali ja sam sad u Svetoforu kupio nekoliko po cirka 60 dinara od 9W 6500K ,videcemo kakva je. Vidim da ima ista marka kod nas onlineJel neko uzimao klasične E27 led sijalice možda? Malo bolji kvalitet. Bez daljinskih, wifi-ja, CMYK-a i slično.
Ja sam pre X godina kad se zatvarao winwin uzeo tipa 20 kom nazovi Philips 9W od 3000K i 6000K, bila dobra cena, uglavnom odprilike svakih 6 meseci jedna rikne... 🤦♂️
Samo jedan hint, za punjace od preko 120W treba proveriti jacinu osiguraca u autu.Za upaljač punjač sam poručio na kraju UGREEN 130W
<snip>
Da, znam za taj faktor ali očekujem da ne budu potrošači koji kombinovano troše više od 100W na A+C1+C2 portu. Realno, telefon i kamerica koje posedujem ne verujem da će trošiti ni 45W, 35W max na A+C2 portu.Samo jedan hint, za punjace od preko 120W treba proveriti jacinu osiguraca u autu.
Dosta automobila ima osigurac od 10A (sto je 120W na tih 12V) tako da puno opterecenje od npr tih 130W moze da izbije osigurac.
Zato neki preporucuju da je najsigurnije uzimati do 100W, ili ako je vec nabavljen ne opterecivati ga na max.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari