Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Samo da vam javim da sam prezadovoljan ovom kupovinom od 10$
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $40.61 | HOCO EW72 Wirelss Bluetooth 5.4 ANC Noise Reduction Earphone With LED Full Touch Smart Screen Charging Box Music Sports Earbuds
1000002122.jpg
Takodje dobio jednu finu olovku i parče papira na kome kaže da imam 1$ off na sledećoj kupovini ali kad sam za to pitao u radnji ... oni ćute 😂

Poslednja izmena:
Evo i za manje od 3$ igračkice za dečurliju a verovatno može i niža cena da se nadje i sve to bez pomoćnika pa biraj oš bez kutije ili sa kutijom. Helper izbacuje ono što se prodaje u većim količinama u par prodavnica
https://www.aliexpress.com/item/1005006447546304.html
Screenshot-2024-09-27-13-57-20-273-com-android-chrome-2.jpg

Jel ovim projektorima sto smo porucivali radi onaj usb port?
U kontekstu pustanja filmova i sl

JT-G65E 65W - PPS do 11V - 4A - znaci odgovara za Samsung do 45W / Huawei,Honor do 40W / Xiaomi do 33W / Motorola do 33W

na TCT 67W ne pominju PPS :(

tct67.jpg

Ako te ne mrzi davaj linkovi 😂

Jel neko uzimao klasične E27 led sijalice možda? Malo bolji kvalitet. Bez daljinskih, wifi-ja, CMYK-a i slično.
Ja sam pre X godina kad se zatvarao winwin uzeo tipa 20 kom nazovi Philips 9W od 3000K i 6000K, bila dobra cena, uglavnom odprilike svakih 6 meseci jedna rikne... 🤦‍♂️

Jel neko uzimao klasične E27 led sijalice možda? Malo bolji kvalitet. Bez daljinskih, wifi-ja, CMYK-a i slično.
Ja sam pre X godina kad se zatvarao winwin uzeo tipa 20 kom nazovi Philips 9W od 3000K i 6000K, bila dobra cena, uglavnom odprilike svakih 6 meseci jedna rikne... 🤦‍♂️
Ja se ne sećam kad mi je led neka riknula, a uzimao sam pre svakakvo djubre, rade i dalje posle bar jedno 6-7 godina. A brend nikad čuo za neke.

Uzmeš osram za 200 dinara imaš u prodavnicama tehnike.

Ili čekaš u velikim lancima 20-ak sijalica po 100 Dinara, bilo već dosta puta... Briga te za brend kad imaš 2 godine garancije.

Ja se ne sećam kad mi je led neka riknula, a uzimao sam pre svakakvo djubre, rade i dalje posle bar jedno 6-7 godina. A brend nikad čuo za neke.

Uzmeš osram za 200 dinara imaš u prodavnicama tehnike.
Crklo mi ih je solidan broj, daleko od onih klasičnih, ali je crklo. I bolje i lošije marke.

Tu ne pomaže ona fora da se otvori sa glave i premosti riknuli led element?

Nije sa Alija ali ja sam sad u Svetoforu kupio nekoliko po cirka 60 dinara od 9W 6500K ,videcemo kakva je. Vidim da ima ista marka kod nas online
(U predhodnom nakupu sam pazario isto 9W 6500K u Svetoforu ,po istoj ceni samo Lumaxov)

Prilozi

• IMG_20240928_100624.jpg
    IMG_20240928_100624.jpg
    116.2 KB · Pregleda: 83
Poslednja izmena:
Za upaljač punjač sam poručio na kraju UGREEN 130W

<snip>
Samo jedan hint, za punjace od preko 120W treba proveriti jacinu osiguraca u autu.

Dosta automobila ima osigurac od 10A (sto je 120W na tih 12V) tako da puno opterecenje od npr tih 130W moze da izbije osigurac.

Zato neki preporucuju da je najsigurnije uzimati do 100W, ili ako je vec nabavljen ne opterecivati ga na max.

Ne isplati se dovlačiti LED sijalice iz Kine a još manje je isplativo menjati LED diode. Za nekih 4,5$ kupiš 10 kom. ploča sa diodama (9W) i menjaš komlet ploču i miran si jedino što moraš da standardizuješ u kući snagu sijalica jer je razlika u prečnicima ploča u zavisnosti od snage sijalice. Imaš ovako nešta a znalo je da bude i po 3-3,5$
https://www.aliexpress.com/item/1005005648754438.html

Samo jedan hint, za punjace od preko 120W treba proveriti jacinu osiguraca u autu.

Dosta automobila ima osigurac od 10A (sto je 120W na tih 12V) tako da puno opterecenje od npr tih 130W moze da izbije osigurac.

Zato neki preporucuju da je najsigurnije uzimati do 100W, ili ako je vec nabavljen ne opterecivati ga na max.
Da, znam za taj faktor ali očekujem da ne budu potrošači koji kombinovano troše više od 100W na A+C1+C2 portu. Realno, telefon i kamerica koje posedujem ne verujem da će trošiti ni 45W, 35W max na A+C2 portu.

Kako da otkaže kad je praznik?

Vrh Dno