Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@CikaKURE

Ne salju u Srbiju , a i da salju to nije akcija - 512GB im je oko 25$ , a to je redovna cena.
Na akciji mozes da nadjes za oko 20$

@Rodilo

Cena ?

Neka preporuka za wifi ili BT spoljni termometar?
Imam nekoliko onih malih Xioami. da li ima nesto slicno ali za napolje.

Imam taj jedan Xiaomi, a uzeo sam par ovih.

€ 1,61 8%СКИДКА | Цифровой термометр-гигрометр с ЖК-дисплеем

Stoji mi na terasi, takodje u hladovini, koliko je moguce i ne kisne.

I precizni su, stavljao sam oba uz Xiaomi i sva 3 dodju na istu temperaturu.

Dosad su se pominjali uglavnom Essager kablovi, ima li ko iskustva sa njihovim punjacima?
Interesantan mi je ovaj od 65w, planiram S23 Ultru pa bi prevashodno bio koristen za njega.
Essager 65W GaN
Ја сам га купио скоро, квалитет делује добро, пунио сам до сад и лаптоп преко њега о није се много загрејао. Укључивао сам и два телефона упоредо да пуни и све тера без проблема. Једино нисам рсдио никаква мерења ватаже/ампераже.
И наравно препорука бар првих пар пуњења, немој да остављаш уређаје на пуњачу кад ниси кући, за сваки случај.
TLDR; Од мене препорука за куповину.

Neka multimedija sa alija da ne prelazi 50 dolara zbog carine?
Ovaj Podofo deluje ok ali cena ne(skoro 5 800). :(

Ne bi ja to uzimao. Sve te jeftine "multimedije" sa u upotrebi ponašaju kao mrtav konj, povučeš prstom i čekaš da skonta šta si uradio i pomeri sliku na ekranu. Respons se meri u sekundama.

Neces se usreciti sa tim do 50e. A ako ti ode na carinu lako mogu da procene da vredi daleko vise,posto kod nas ti krsevi se prodavaju za 150e.

Poslednja izmena:
Ima li neko preporuku za neke bone conduction bt slušalice?
Ne znam koliko sam merodavan, pre dva dana mi stigle ove:

Nosio ih na jednoj vožnji biciklom. Teško mi da ih uporedim sa bilo čim, drugačiji je osećaj sa njima. Kao da zvuk dolazi iz daleka, a opet je baš tu... Kad se izađe na otvoreno i nagazi, mora da se pojača dosta, jer je zvuk vetra jak. Napravio sam i testni telefonski poziv ( iz sobe, ne sa bicikla), to je bilo relativno loše. Ja sam imao osećaj da "zvučnik probija", a žena kaže da me čula kao da pričam na nekom starom spikerfonu.
Generalno, pozitivno sam iznenađen, jer sam očekivao jako malo (pogotovo za te pare), a može da se čuje muzika, kako tako, dok se vozi.
Edit: opciona futrola smrdi, nemoj da bacaš pare nju.

Taj imas i ovde za te pare. To nije Android multimedija, vise lepo izgleda nego sto radi dobro. Los radio, ovo ostalo je korektno, ako mislis da ga vise koristis kao displej tvog telefona.

Da li je neko uzimao ssd od alix?
Ja sam uzeo od KingSpec ssd od 512 i nvme od 512gb i oba imaju isti problem...cim se napune donekle-tipa 50-60% krenu da upisuju samo 30MB/S
Ne znam da l ima neko resenje il su takvi kakvi su...ssd 512 sam platio 16e a nvme oko 22e

Ssd

Da li je neko kupovao zilete sa alija.
Ima ih brdo,ne znam za koji da se odlucim ima ih mnogo a kvalitet sigurno nije isti.

Nisam kupovao ali mi se čini da sam davno čitao temu o žiletima,
Zaključak je bio da traju kraće nego ovi što se prodaju ovde.
Da li si video negde bradatog ili brkatog kineza? Praktično da ih nema.
U prevodu, facial hair su im mnogo ređe i tanje tako da ti brijači koji kod njih traju "normalno"
kod nas traju 2-3 puta kraće...
Ali ko zna, možda se nešto promenilo u međuvremenu.

Za onu namenu za koju sam ga ja uzeo (silent kliktanje kad supruga i sin od 2 godine legnu da spavaju, a hoću da igram nešto offline, ne competitive) sasvim solidan. S tim što scroll i dugmići sa strane nisu silent.

Dal neko prodaje ok zaštite za ekran? Konkretno mi treba za Realme Master, ali po komentarima, nisam našao ništa da valja, a i jeftiniju su nego ikad , za 50c daju 4+ komada.

Dal neko prodaje ok zaštite za ekran? Konkretno mi treba za Realme Master, ali po komentarima, nisam našao ništa da valja, a i jeftiniju su nego ikad , za 50c daju 4+ komada.
Stakla im u vecini slucajeva nisu dobra, bar iz mog iskustva, doduse porucivao sam za zakrivljeni ekran, mislim da su slicna i za ravna, pogotovo na amoled ekranu bas sroza ekran, sa druge strane hidrogen folije su im okej.

Stakla se lome cim okrenes fon na tu stranu gde je staklo, znci uzimao sam od 5-6 prodavca isto...dok evo hidrogel-folija tera skoro godinu dana(mislim nije kao da moze da se polomi :D al opet sluzi svrsi da stiti od ogrebotine a ne menja nesto boje itd)

Poslednje što sam naručila za telefon je onaj Frosted Matte Soft Ceramic Film na kome ne ostaju otisci prstiju. U poređenju sa esr paper feel screen procesorom za ipad koji je mnogo skuplji, apsolutno su iste strukture na dodir. Mnogo mi je bolje leglo nego staklo.

ima li neki opticki senzor prekidac za pumpu za vodu na 220v da prekida obe zice da ne moram mokrim rukama da pritiskam prekidac?

Trazim farbu za obucu, odnosno za djon, u beloj i crnoj boji. Vidim ima kao nekih farbi za kozu,markera za obucu....jel neko nekad uzimao nesto slicno? Ne mora sa alija, moze i kod nas ako ima neka preporuka,bitno samo da se ne spere cim se skvasi.

Nazad
Vrh Dno