ugreenŠta bi pre preporučili, ugreen gan 65w ili baseus pro gan 65w? Ili nešto drugo možda.
Gledao sam i ovaj voltme, ali je shipping 15k sada.
Ја сам га купио скоро, квалитет делује добро, пунио сам до сад и лаптоп преко њега о није се много загрејао. Укључивао сам и два телефона упоредо да пуни и све тера без проблема. Једино нисам рсдио никаква мерења ватаже/ампераже.Dosad su se pominjali uglavnom Essager kablovi, ima li ko iskustva sa njihovim punjacima?
Interesantan mi je ovaj od 65w, planiram S23 Ultru pa bi prevashodno bio koristen za njega.
Essager 65W GaN
Neces se usreciti sa tim do 50e. A ako ti ode na carinu lako mogu da procene da vredi daleko vise,posto kod nas ti krsevi se prodavaju za 150e.Neka multimedija sa alija da ne prelazi 50 dolara zbog carine?
Ovaj Podofo deluje ok ali cena ne(skoro 5 800).
![]()
Ne znam koliko sam merodavan, pre dva dana mi stigle ove:Ima li neko preporuku za neke bone conduction bt slušalice?
Taj imas i ovde za te pare. To nije Android multimedija, vise lepo izgleda nego sto radi dobro. Los radio, ovo ostalo je korektno, ako mislis da ga vise koristis kao displej tvog telefona.Neka multimedija sa alija da ne prelazi 50 dolara zbog carine?
Ovaj Podofo deluje ok ali cena ne(skoro 5 800).
![]()
Imas ga u BC groupu za 1800 dinara, ja sam tamo uzeo pre 10ak dana.Ovo ne deluje kao loša ponuda, mada ne znam kakav je.
![]()
Rapoo M300G Multi-Mode 2.4G Wireless and Bluetooth 4.0/5.0 Wireless Mouse 2400DPI Ergonomic Silent Mouse for Computer PC Laptop - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Može se povezati i preko bluetootha i sa usb dongleom. Cena: 14 dolara.
Stakla im u vecini slucajeva nisu dobra, bar iz mog iskustva, doduse porucivao sam za zakrivljeni ekran, mislim da su slicna i za ravna, pogotovo na amoled ekranu bas sroza ekran, sa druge strane hidrogen folije su im okej.Dal neko prodaje ok zaštite za ekran? Konkretno mi treba za Realme Master, ali po komentarima, nisam našao ništa da valja, a i jeftiniju su nego ikad , za 50c daju 4+ komada.
Stakla se lome cim okrenes fon na tu stranu gde je staklo, znci uzimao sam od 5-6 prodavca isto...dok evo hidrogel-folija tera skoro godinu dana(mislim nije kao da moze da se polomiDal neko prodaje ok zaštite za ekran? Konkretno mi treba za Realme Master, ali po komentarima, nisam našao ništa da valja, a i jeftiniju su nego ikad , za 50c daju 4+ komada.
Ako nemaš nekoga na tehničkom, praviće problem ako ih uoče. Ako ništa, sačekaj da prođe tehnički pa ih zalepi, bar godinu dana ćeš biti miran.Jel neko uzimao foliju za farove da je dobra?Uzeo bih zutu ili lajt crnu mislim da ne bi trebalo na tehnckom da prave problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari