Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

GroupBuy - da li je neko pokusao da udje u grupu ili pokrene grupu ?

Kod mene ne funkcionise , ni kod @Miki_

@TosaNS

Da li je adresa bas na teritoriji grada ili neko mesto pored NS ?
Jer na NS ima najvise zalbi sto se brzine isporuke tice.

Da adresa je baš na teritoriji grada ne prigradsko naselje... I prvi put sam paket preuzeo na poštinom paketomatu kod SPENS-a Novosađani znaju gde se nalazi.

Drago mi je da se situacija popravila da paketi uredno stižu i da cena dostave nije više previsoka....

Neka preporuka za dobar trimer za bradu, do 50eur? Ako je neko uzimao. Ili dajte brand kineski koji da tražim.

Moj sin je pre par godina kupio ovaj (na moju preporuku kad sam gledao šta je tada bilo na raspolaganju), kaže da je OK. Ja ipak preferiram da odem kod frizera.

(imaš isti taj i na Rucha official sajtu, ali je malo skuplji, doduše dobiješ i jedan rezervni nožić gratis)

Znam da bi trebalo da su dobri i Hatteker (prodavali su se dosta i na Amazonu, ne znam kakva je sad situacija)

Imao jedan hatteker neki kao skuplji ali je znao da počupa da mi oči ispadnu. Još ako se koristi s onim češljevima, tek to zna da povuče. Braun definitivno.

Dosad su se pominjali uglavnom Essager kablovi, ima li ko iskustva sa njihovim punjacima?
Interesantan mi je ovaj od 65w, planiram S23 Ultru pa bi prevashodno bio koristen za njega.
Essager 65W GaN

Neka preporuka za dobar trimer za bradu, do 50eur? Ako je neko uzimao. Ili dajte brand kineski koji da tražim.
Ja sam ovaj hteo da uzmem da probam, posto mi se Braun polomio, ali na kraju naletio na onaj lidlov za 1500 din zaista odlicno radi,bas sam zadovoljan.

Nebi se sa tim zezao sa AliE kada ima i kod nas povoljno.

Dosad su se pominjali uglavnom Essager kablovi, ima li ko iskustva sa njihovim punjacima?
Interesantan mi je ovaj od 65w, planiram S23 Ultru pa bi prevashodno bio koristen za njega.
Essager 65W GaN
Ne bih stavljao telefon od 160 hiljada dinara na kineski punjač od 1300 dinara.

Imaš u ovlašćenim prodavnicama za 10 evra više original Samsung od 25W.

Ja sam ovaj hteo da uzmem da probam, posto mi se Braun polomio, ali na kraju naletio na onaj lidlov za 1500 din zaista odlicno radi,bas sam zadovoljan.

Nebi se sa tim zezao sa AliE kada ima i kod nas povoljno.
Evo ista masinica samo druga marka za 1300din.

Meni to nije isto, samo slicno. A niti mi je isto tako nesto poruciti sa Aliexpressa, da bi na kraju ustedio cca 500 din (jer ce i carina sigurno nesto naplatiti) i na to sve dobijas bez garancije i cekas u nedogled kada ce stici.

Trimeri gde se ova plastika, koja reguliše dužinu, pomera tj uvlači i izvlači, nikako mi za bradu ne odgovaraju. Nema šanse na primer 4-5mm da skratim bradu. Za kosu ok.

RSD 3,657.38 50%OFF | Professional 15 Motor Speed Adjust Hair Trimmer For Men Cordless Electric Hair Beard Clipper Rechargeable Hair Cutter Machine

Ovo sam gledao, sad kakav je ovaj njihov brand VGR pojma nemam.
o

Ne bih stavljao telefon od 160 hiljada dinara na kineski punjač od 1300 dinara.

Imaš u ovlašćenim prodavnicama za 10 evra više original Samsung od 25W.
Ja koristim ajfon 13 sa tri kineska punjača i kineskim kablovima, nijedan problem do sada.
Toocki 65W (taj je najjeftniji GaN koji imam), Baseus 65W i sada VOLTME 140W. Kablovi USLION i Essagger.

Mislim da je samo neki od prvih modela Baseus GaN punjača imao problem i da su od tada kinezi zategli specifikaciju GaN punjača, sada su maltene svih osim totalnih no name sa Alija dovoljno dobri. Glavna razlika između Toocki i skupljeg Baseusa je u kvalitetu USB priključaka, kod Troocki se teško priključuju kablovi. VOLTME je klasa iznad ali košta 40-50 evra tako da je to očekivano.

Ne bih ni ja koristio no name kineski punjač od par dolara sa telefonima, ali ovi GaN su stvarno okej. Samsung punjač od 45W koji nije GaN je grejalica u poređenju sa ovim punjačima.

Svakako ko nije siguran uzme Anker i završi priču. Može i UGREEN.

VOLTME na Amazonu košta skoro 100 dolara:

Ovaj punjač je dobio nagradu na CES 2023. Ali bolji je Samsung jer Golf 2 :D

Poslednja izmena:
Ne bih ni ja koristio no name kineski punjač od par dolara sa telefonima, ali ovi GaN su stvarno okej. Samsung punjač od 45W koji nije GaN je grejalica u poređenju sa ovim punjačima.

Svakako ko nije siguran uzme Anker i završi priču. Može i UGREEN.
+1

Kvalitetniji bežični miš?
Veličina kao Logitec MX Master ili Rapoo MT750.

Koji jeftin disk na AE preporučujete za ovaj enclosure? Vidim ima i za 10$

Treba mi radio za radionicu da me košta tu do 3000 din. Gledam ove na aliju, ima interesantnih modela, da li je kupovao neko nešto otuda za te novce do 3000 din.
Opet gledam i na našem kp ima polovnih brendiranih marki za taj novac i sad koji kupiti. Kinez nema cd ima usb što mi je veća prednost.

Prilozi

• big-141433897_631dfea8c1e593-87162222IMG_20220911_15.jpg
    big-141433897_631dfea8c1e593-87162222IMG_20220911_15.jpg
    36.4 KB · Pregleda: 43
  • SINOVCLE-Autoradio-Audio-St-r-o-Bluetooth-Lecteur-MP3-R-cepteur-FM-1Din-60W-x-4.jpg_Q90.jpg_.w...png
    SINOVCLE-Autoradio-Audio-St-r-o-Bluetooth-Lecteur-MP3-R-cepteur-FM-1Din-60W-x-4.jpg_Q90.jpg_.w...png
    575.4 KB · Pregleda: 44
Treba mi radio za radionicu da me košta tu do 3000 din. Gledam ove na aliju, ima interesantnih modela, da li je kupovao neko nešto otuda za te novce do 3000 din.
Imas, na KP kineske audio risivere idealni za tu namenu. Kostaju od 3000dinara, a ima u sebi i radio, usb blutut itd,radi na 220V i na 12V Gledao sam ih i na Aliju, ali ne isplati se zbog postarine.

Šta bi pre preporučili, ugreen gan 65w ili baseus pro gan 65w? Ili nešto drugo možda.
Gledao sam i ovaj voltme, ali je shipping 15k sada.

Nazad
Vrh Dno