Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Nije mi jasno zasto za isti proizvod kod jednog slanje kosta 2$ a kod nekog 17 a isto ide preko caincao kurira?

Trazi kod nas Plantronics i neces progresiti, ja sam konkretno uzeo model explorer 80. Aktivno koriscenje izgura 2 dana bez problema, mesovito 5-6 dana.
Pa ja napisah 30 dolara 😊
Drugo, užasno loša situacija je sa Plantronics slušalicama u Srbiji. Hteo sam da kupim Explorer 55. Uglavnom ih nema na stanju.
Drugar ima neke New Bee, nisu loše. Vreme razgovora 24h, kaže da jeste tako, testirao ih je.

Kako n ebayu videti ocene korisnika? Meni na aliju najvise znaci sto mogu da vidim slike korisnika koji su kupili proizvod, cesto na osnovu togs odlucim da li da kupim ili ne
Klikneš na ime prodavca pa ti se otvori njegova stranica, onda pored imena piše broj ocena, klik na taj broj i otvaraju ti se komentari

Drugo, užasno loša situacija je sa Plantronics slušalicama u Srbiji. Hteo sam da kupim Explorer 55. Uglavnom ih nema na stanju.
Drugar ima neke New Bee, nisu loše. Vreme razgovora 24h, kaže da jeste tako, testirao ih je.
Ja imam plantronics eote14, imam gomilu tih kineza i nemoze dase uporedi sa Plantronics .
taj New Bee kinez mozes dva da kupis za 30 dolara

Klikneš na ime prodavca pa ti se otvori njegova stranica, onda pored imena piše broj ocena, klik na taj broj i otvaraju ti se komentari
Mislio sam na ono da kupci mogu da kace slike kupljenog proizvoda, cesto proizvod na slikama prodavca nema veze sa realnim proizvodom

Pazi, na eBay-u je mnogo lakše da se traži refund ako nešto ne odgovara, kupci su zaštićeni baš dobro. Recimo, ja sam uzeo pre par meseci Kingston USB flash od relativno mladog kineskog prodavca sa par ocena, kad mi je stigao fleš propustio sam ga kroz HD Tune i vidim da ga ne prepoznaje kao Kingston nego kao SMI. Malo krenuo da guglam da vidim kako da razlikujem original od kopije i nađem da treba da ima oštampane podatke na samom metalu na ulazu (deo koji se bode u slot). Naravno, ovaj to nije imao, pošaljem poruku prodavcu da ovo nije original Kingston i čovek mi uradi refund bez pogovora.

Ja kad god sam tražio refund na Aliju, dobio sam.
Doduše sve za neke sitnice od par dolara bez trackinga koje mi i ne stignu..

Da li je neko naručivao kameru za snimanje vožnje, prednju? Može i banggood, mada kontam da je veća verovatnoća da ne neko uzimao sa AE.

Vidi ja sam ganjao taj explorer 55 jer imam par ortaka koji dnevno isti koriste po 8h i vise. Bio je u Tehnomaniji relativno skoro za 3500 din ali nije mogao da se naruci online jer je izlozbeni primerak u Somboru, a nisam imao nikog da pokupi isti tamo. Kao razumno resenje bio je explorer 80 noviji model, na kp-u za 3800 din + 200 din dostava.

Ma nema ih nigde, užasno je stanje sa Plantronics slušalicama u Srbiji, ne znam u čemu je problem.
Ima ovih Jabra, ne znam kakve su one...

Ma nema ih nigde, užasno je stanje sa Plantronics slušalicama u Srbiji, ne znam u čemu je problem.
Ima ovih Jabra, ne znam kakve su one...
Koristim više Jabra proizvoda (BT slušalice za laptop, BT handsfree, zvučnik) i svi rade odlično.

@Pera koje mi preporučuješ za vožnju po gradu (BG, gužva), to će im biti osnovna svrha?

@Pera koje mi preporučuješ za vožnju po gradu (BG, gužva), to će im biti osnovna svrha?
Koristio sam u kolima BT2046, kupljen pre 5 godina, ali nije više u ponudi. I dalje radi bez problema, ali sada više koristim bluetooth povezivanje sa Android HU u kolima. Neki takav sličan setup može da se postigne sa JABRA Drive Bluetooth Speakerphone. Jedina mana ovoga je da ne možeš da ga koristiš ako često izlaziš iz kola. Tada je bolje da se koristi neka slušalica - npr Jabra Talk 15 ili 25 (nisam ih lično koristio, pa ne mogu da preporučim konkretan model, ali verujem da nisu smanjili kvalitet u odnosu na BT2046).

Inače koristim Jabra Elite 45h i Jabra Speak 510 u kancelariji, odlično rade.

Nadam se da sam ti pomogao.

Ne znam za te ali ja sam uzeo Vention, neko je ovde preporučio i stvarno su kvalitetni i dobri type C dužine 1m oko 3$

@ amdpower

Najverovatnije ista prica kao i sa "Uslion" :(

Ako ne mora da sija uzmi Ugreen , Baseus....
ali obrati paznju na karakteristike za odredjenu duzinu !!!

Koristio sam u kolima BT2046, kupljen pre 5 godina, ali nije više u ponudi. I dalje radi bez problema, ali sada više koristim bluetooth povezivanje sa Android HU u kolima. Neki takav sličan setup može da se postigne sa JABRA Drive Bluetooth Speakerphone. Jedina mana ovoga je da ne možeš da ga koristiš ako često izlaziš iz kola. Tada je bolje da se koristi neka slušalica - npr Jabra Talk 15 ili 25 (nisam ih lično koristio, pa ne mogu da preporučim konkretan model, ali verujem da nisu smanjili kvalitet u odnosu na BT2046).

Inače koristim Jabra Elite 45h i Jabra Speak 510 u kancelariji, odlično rade.

Nadam se da sam ti pomogao.

Ja koristim Jabra EasyGo slušalicu više od 10 godina i još uvek radi odlično.
Hvala, najverovatnije ću kupiti PLANTRONICS EXPLORER 55 (ako uspem da ih negde iskopam 😊), ili
JABRA TALK 25.

jel vise nema windows 10 kljuceva na aliexpresu ? izgleda su zabranili

@ acarinho

Sto da kupujes kada moze uz malo truda da se nadje besplatno.... Idi na YANDEX.RU i pronadji kljuceve.

Narucio blutut i obicnu verziju,evo linkova ako je neko zainteresovan.

Ako je to isti kao što se dobija uz gt-king, a deluje da jeste, nije nešto sjajan, onako. Mada cena je smešna, verovatno vredi tih para.

Ne salje taj prodavac ali ima da se nadje, ja sam poslao link sa kojeg sam ja porucio

Kratak review
Izrada odlicna ne krcka solidna plastika, gyro radi top, feedback od dugmica perfektan
Kada se rotira qwerty automatski se aktivira tastatura i obrnuto
Sve u svemu best buy

Nazad
Vrh Dno