Šta je novo?

Alcatel OT-997

Screenshot_2014-01-25-13-55-23.png
Ne znam zasto mi je ovakva grafika na Agent Dashu,takodje mi je isto tako na Fifa 12.(vidite kako su pomesane boje)

Mrtav pixel nestao sam od sebe :D
e6azeven.jpg

a3a8a6em.jpg

a4ybezan.jpg

Poslednja izmena:
Imam jedno malo pitanje... Koji mhl adapter koristi ovaj telefon, hteo sam to da uzmem ali da ne bacam pare ako ne radi... Jel neko probao, preporuke?

imas na alacetlov sajt puno dodatnih delova za telefon pa vidi.

bravo

imas na alacetlov sajt puno dodatnih delova za telefon pa vidi.

Da. Mozda jesam glup ali nisam toliko. Prvo sam to i pogledao i tamo ima naveden neki adapter ali je problem sto nisam mogao da ga nadjem nigde ni kod nas ni na ebay. Pa me zanima da li je neko probao neki drugi i da mi ga preporuci mozda? gde ima da se nabavi ili da preporuci model koji provereno radi. Odgovore poput "potrazi na guglu",ili slicno ne morate da pisete jer to svakom zdravom coveku prvo padne na pamet .

Hvala

Vidim da si nov,imas 3 poruka pa rekoh mozda jos ne znas sve o ovom telefonu. nemoj odmah tako da reagujes s tim sto si nov na forumu .

Uf, imaćeš problema sa ostvarivanjem reklamacije pošto si fizički "oštetio", odnosno modifikovao telefon. Ja bih vratio preko OT Upgrade fabrički rom, izvadio drugu karticu i probao da ga reklamiram, možda serviser ne provali da je isečena plastika.
Fora je što i serviseri čitaju forume, samo nismo toga svesni :)

Sigurno citaju ,ali se ne registruju. Mozda se i registruju ali cute i prave se toshe. :D

Pa za sada mi servis i ne treba kao što napisah mrtav pixel nestao sam od sebe

Imam jedno malo pitanje... Koji mhl adapter koristi ovaj telefon, hteo sam to da uzmem ali da ne bacam pare ako ne radi... Jel neko probao, preporuke?

Ja sam kupio devojci za S3,na kp,ali ispostavilo se da je on samo za starije samsunge od s2... (s2,note i slicni...) i nije radio,pa smo ga probali na mom 997 i sljaka perfekno... Ne mogu da ga nadjem ponovo,obrisan je oglas,jer smo vratili adapter i rekli da ne radi... Ali mogu da ti opisem kako je izgledao xD U plasticnoj kutiji, crveni kabl sa 3 crna dela (jedan je hdmi za tv,jedan je mali usb za telefon,jedan veliki usb za struju)... kabl je bio dugacak 2 metra,sto je full... Kostao je 1200din,i to je full xD Kutija je bila sa crnim papirom unutra,pisalo je MHL velikim plavim slovima,gore...a dole HDTV Adapter belim slovima... Sa strane na kutiji je pisalo koji telefoni su podrzani,ne pise za nas,ali radi najnormalnije :) Nadam se da ces uspeti da nadjes... Sad kontam,vrv radi bilo koji sa s2,cim je ovaj radio :D

I jos jedna stvar,malo sam se zezao,za razonodu u busu :)
P1010199.JPG

malo mi je krivo sto nam telefon nije malo jaci,pa da igram psp igre,one seckaju... :/ :D Ali dobro,ps1,n64,gta sa...sljaka ko ludo :)

Poslednja izmena:
Ja sam kupio devojci za S3,na kp,ali ispostavilo se da je on samo za starije samsunge od s2... (s2,note i slicni...) i nije radio,pa smo ga probali na mom 997 i sljaka perfekno... Ne mogu da ga nadjem ponovo,obrisan je oglas,jer smo vratili adapter i rekli da ne radi... Ali mogu da ti opisem kako je izgledao xD U plasticnoj kutiji, crveni kabl sa 3 crna dela (jedan je hdmi za tv,jedan je mali usb za telefon,jedan veliki usb za struju)... kabl je bio dugacak 2 metra,sto je full... Kostao je 1200din,i to je full xD Kutija je bila sa crnim papirom unutra,pisalo je MHL velikim plavim slovima,gore...a dole HDTV Adapter belim slovima... Sa strane na kutiji je pisalo koji telefoni su podrzani,ne pise za nas,ali radi najnormalnije :) Nadam se da ces uspeti da nadjes... Sad kontam,vrv radi bilo koji sa s2,cim je ovaj radio :D

I jos jedna stvar,malo sam se zezao,za razonodu u busu :)
Pogledajte prilog 134596

malo mi je krivo sto nam telefon nije malo jaci,pa da igram psp igre,one seckaju... :/ :D Ali dobro,ps1,n64,gta sa...sljaka ko ludo :)

Ovo je wireless joystick? Sa tom kukom za telefon,to si platio 1200??

ladno mi nije ubacilo citat,odgovorio sam gore coveku sto je pitao za mhl adapter ...

a to sto je posle razmaka od dva reda,to je nova prica,napravio sam sam tu kuku,za svoj ps3 dzoj... da igram dok putujem,a putujem svaki dan :)

ma dzoj mi je od sonija :D dosao uz soni,inace kosta 30-50e,valjda... :D uglavnom,ne mora taj dzoj,moze bilo koji,pa na usb da se prikaci (skrati se kabl,da bude kompaktno xD ) ali onda ne moze da se koristi sixaxis program,koji podesava kontrole i za one igrice koje moraju na touch...za njih mora ovaj dzoj.

tu "kuku" sam video na xda cini mi se,neko pravio kao fora diy drzac za telefon (da se kupe kostaju oko 30 dolara oni kliperi plasticni)... uzeo sam cvrstu debelu zicu,nasao kuci...i iskrivio je tako kao sto vidis na slici,samo skinuo gumu na krajevima,da upada iza u rupe na dzoji... i kad se stavi,bukvalno ne mrda,bas je cvrsto,jer je i zica cvrsta... onda sam zakacio plasticnu plocicu gore,zalepio cicak na nju,kupio onu silikonsku futrolu za 300din,zalepio cicak i na nju (koristim je samo kad igram,inace mi je telefon u drugoj pull futroli)... i kad stavim,nema da mrdne mogu da ga tresem,nece da ispadne :) a za igrice kida,u busu pogotovu xD prodje mi sat i po kao nista :D

Poslednja izmena:
telefon je poceo sam da mi povecava osvetljivost displeja. Ja podesim na pola i kad mu se cefne on pojaca na maksimum. Ne bas svaki dan ,nekad da,a ne kad ne a nekad po nekoliko puta u toku dana. Jel se desava vama to ,i jel ima neki lek ? :D

Ma jok bre,to sam zaboravio da napomenem. Na pola 50% mi je podeseno. Bas malopre mi se smanjilo skroz .

@NightCrawler

Da li si slucajno imao instaliran CCleaner i neki njegov widget, meni se ovako isto pojavilo, isto sam mislio, onda posle 5 minuta deinstaliram CCleaner koji sam tada bio bas Update-ovao i "mrtav pixel" mi je isto nestao...I to na sasvim drugom telefonu...

Poslednja izmena:
@NightCrawler

Da li slucajno imao instaliran CCleaner i neki njego widget, meni se ovako isto pojavilo, is[to sam mislio, onda posle 5 minuta deinstaliram CCleaner koji sam tada bio bas Update-ovao i "mrtav pixel" mi je isto nestao...

CC cleaner ne koristim ni na kompu. Jedino clean master imam instaliran

Pa jel se desava i tebi to ? Imam i ja instaliran clean master.

Sestra ima OT 997D, dešava se nešto čudno. Skoro je prešla sa telenora na mt:s i na telenoru je bilo sve u redu, međutim, sada ima problem sa data konekcijom tj. data konekcija nestaje. Podesio sam sve APN parametre po uputstvima, i "gprswap" i "gprsinternet" i funkcionišu normalno do trenutka dok se ne uključi wi-fi, tj. kada se wi-fi isključi, trebalo bi automatski da se vrati data konekcija, što se ne dešava. Restart telefona tek ponekad pomogne, do trenutka kad se ne isključi wi-fi. Pokušao sam u oba slota da stavim karticu i problem ostaje, a kad karticu stavim u drugi telefon, problem nestaje. Verzija roma je ICS.

Do qrca
Pojavio mi se mrtav pixel kao što se da videti na slikama

screenshot2014-01-27-17-.png

screenshot2014-01-27-17-.png

Da li reklamirati odmah ili čekati da se pojavi još neki? Nisam nigde našao kakva je mts-u politika po pitanju mrtvih pixela.

I ako ga reklamiram kako da to uradim budući da je telefon i rootvan i stavljen 4.1.1 i plus oslobodjen drugi port za sim karticu? Da li da ga vraćam na ICS ili da ga vratim ovako kako je?

I meni se isto na istom mestu pojavio mrtav pixel

Dobar dan dragi forumasi

Moze li link za IGO navigaciju na pp ako je neko dobre volje da mi posalje? Znaci da se tacno gadja sa onim dugmicima.

Hvala

kako da namestim da mi se ekran gasi dok pricam na viberu? mnogo me nervira,samo se zatamni ponekad,ali cesko ispipkam obrazom svasta dok pricam...

Vrh Dno