Šta je novo?

Alcatel OT-997

Ja sam se navikao da mi baterija rokne brzo do 80% nakon skidanja sa punjača ali mi posle tih 80% uz normalno korišćenje izgura ceo dan. Ranije me to nerviralo sad ne

Ima li neko informaciju ili zna gde se može naći koliko je 997 TCL/Alctel prodao u svetu?

Ljudi, znam da ovo pitanje nema veze sa forumom, ali ubih se trazeci i ne mogu da nadjem. Da li iko zna koji je ovo live wallpaper na slici? 67b9b8ed4e5d3ed69b8599f3b2b6.jpg
Hvala

Ima li neke naznake da li će Alcatel da se natera da izbaci noviji android od 4.0.4 i za obićan Alcatel 997 ili da krenem da se edukujem za flešovanje sa 997d ROM-om ?

Ima neka solucija za bateriju? Kad se puni telefon skoci sa 80% na 100% baterija i kad iskljucim sa punjaca u 10 ili manje minuta baterija padne na 78%

Ili da ga 5x vraćaš na punjač ili da ga koristiš non stop pred kraj punjenja. Oba su idi_otska, znam 🙂

A ne sto su *****ska nego ja ga punim kad spavam uglavnom.Nervira tih 20% sigurno bi dalo 1+ sati vise koriscenja

Kad se napuni telefon restartujes ga i posle dopuni jos nekih desetinak posto i posle vise drzi do tih 78 posto.

Screenshot_2014-04-27-21-28-27.png

Probaj ,probaj . 😀 Meni je non stop upaljen wireless ,pa mozda ima i toga malo jer kad je mobilni internet upaljen non stop brze se prazni.

Meni za 100% drzi 1d 10h 13s. Ne bas svaki put ,sat vreme gore dole .. 😀

Osvetljenje displeja stavi na pola. Mozda ti to pravi problem,meni kad je na full osvetljenje drzi oko 10 sata.

Hvala na savetu ljudi 😀 pomoglo je 🙂

are6enu8.jpg

postoji 4.1. Idi na stranicu 190 pa na gore listaj i ce nadjes sve .

Prepravio sam 997 u 997D (isekao sam onu plastiku) sve radi sve je ok, ali kako da posaljem sms sa druge sim kartice? :/ Salje mi samo sa prve koja je vec bila u telefunkeru 😀

edit: nasao sam 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno