Šta je novo?

Alcatel OT-997

Ja sam se navikao da mi baterija rokne brzo do 80% nakon skidanja sa punjača ali mi posle tih 80% uz normalno korišćenje izgura ceo dan. Ranije me to nerviralo sad ne

Ima li neko informaciju ili zna gde se može naći koliko je 997 TCL/Alctel prodao u svetu?

Ljudi, znam da ovo pitanje nema veze sa forumom, ali ubih se trazeci i ne mogu da nadjem. Da li iko zna koji je ovo live wallpaper na slici? 67b9b8ed4e5d3ed69b8599f3b2b6.jpg
Hvala

To je obicna pozadina koja dolazi sa G2 nije live i nema neko posebno ime.

Ima li neke naznake da li će Alcatel da se natera da izbaci noviji android od 4.0.4 i za obićan Alcatel 997 ili da krenem da se edukujem za flešovanje sa 997d ROM-om ?

Ima neka solucija za bateriju? Kad se puni telefon skoci sa 80% na 100% baterija i kad iskljucim sa punjaca u 10 ili manje minuta baterija padne na 78%

Ili da ga 5x vraćaš na punjač ili da ga koristiš non stop pred kraj punjenja. Oba su idi_otska, znam :)

A ne sto su *****ska nego ja ga punim kad spavam uglavnom.Nervira tih 20% sigurno bi dalo 1+ sati vise koriscenja

Kad se napuni telefon restartujes ga i posle dopuni jos nekih desetinak posto i posle vise drzi do tih 78 posto.

Screenshot_2014-04-27-21-28-27.png

Probaj ,probaj . :D Meni je non stop upaljen wireless ,pa mozda ima i toga malo jer kad je mobilni internet upaljen non stop brze se prazni.

Meni za 100% drzi 1d 10h 13s. Ne bas svaki put ,sat vreme gore dole .. :D

Osvetljenje displeja stavi na pola. Mozda ti to pravi problem,meni kad je na full osvetljenje drzi oko 10 sata.

Hvala na savetu ljudi :D pomoglo je :)

are6enu8.jpg

postoji 4.1. Idi na stranicu 190 pa na gore listaj i ce nadjes sve .

Prepravio sam 997 u 997D (isekao sam onu plastiku) sve radi sve je ok, ali kako da posaljem sms sa druge sim kartice? :/ Salje mi samo sa prve koja je vec bila u telefunkeru :D

edit: nasao sam :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno