meni je mnogo bolje sa iGO nego google maps,a i ne trazi internet pa koristis koliko ti treba.sve zavisi na sta se covek navikne i koliko koristi.Jel bolje od google maps? Posto koristim jednom u sto godina a ni tad ne radi kako treba gmaps
meni je mnogo bolje sa iGO nego google maps,a i ne trazi internet pa koristis koliko ti treba.sve zavisi na sta se covek navikne i koliko koristi.Jel bolje od google maps? Posto koristim jednom u sto godina a ni tad ne radi kako treba gmaps
ja sam pokusavao, dosta verzija da sastavim i da stavim na telefon al nisam uspeo.. :/ moze neko i meni da pusti link u inbox...
ja sam skinuo i stalno kad hocu da udjem minimizira mi se, a drugi (od 18mb) kaze da nije rutovan telefon...
Kako se radi ta kalibracija baterije?
Evo odgovora...Kako se radi ta kalibracija baterije?
To sa kalibracijom je glupost, placebo efekat. O tome smo davno diskutovali, ima cak i članak na xda.
Pa slab ti je hardver.Prodaj taj tvoj krš,pa kupi sebi neki fon sa barem MT6589 čipsetom.Ja ti predlažem "Sony Xperia C C2305",sjajan telefon za oko 200e.:wave:nesto mi koce igrice na telefonu(real football 13,dragon slayer pa cak i hill climbing)ne znam u cemu je problem.Imam 4.04 sistem.i takodje mi se nesto greje
Pa slab ti je hardver.Prodaj taj tvoj krš,pa kupi sebi neki fon sa barem MT6589 čipsetom.Ja ti predlažem "Sony Xperia C C2305",sjajan telefon za oko 200e.:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari