Šta je novo?

Alcatel OT-997

Igo u kombinaciji sa Google pretraživanjem iz samog Igo-a, po meni je ubedljivo najbolja navigacija.Sastavljanjem poi iz Igo-a i Googla, skoro da ne postoji bitan poi koji Igo ne može da prikaže u ovoj kombinaciji.Sve je u tome kome šta odgovara i treba.

Ja ovo uopste nisam razumeo xD inace paladijum mozes da mi prosledis link u inbox gde si "kupio" igo

ja sam pokusavao, dosta verzija da sastavim i da stavim na telefon al nisam uspeo.. :/ moze neko i meni da pusti link u inbox...

ja sam pokusavao, dosta verzija da sastavim i da stavim na telefon al nisam uspeo.. :/ moze neko i meni da pusti link u inbox...

sinoc me je iGO izdao,tacnije kad sam ga pokrenuo zablokirao mi je telefon totalno,morao sam bateriju da vadim.od tada uvek zablokira kad ga pokrenem.taman sam mislio da radi super kad ono baksuz puce.presao sam i ja na google maps dok neko ne postavi neku stabilniju verziju.ako neko zna zasto se ovo desilo nek objasni gde je problem i sta je resenje.

Ljudi, zasto se mucite oko iGO? Skinite lepo Go Pilot Live, radi vrh, nema nikakvih izmena oko rezolucije ili bilo cega...

ja sam skinuo i stalno kad hocu da udjem minimizira mi se, a drugi (od 18mb) kaze da nije rutovan telefon...

ja sam skinuo i stalno kad hocu da udjem minimizira mi se, a drugi (od 18mb) kaze da nije rutovan telefon...

a3y8y7ej.jpg

Kod mene radi bez problema.

Poslednja izmena:
Мени ради ОК осим што гута нека слова у именима улица, пре свега Ћ,Ч,Њ,Ђ.

Odradio i ja kalibraciju baterije, i stvarno se popravilo stanje.Od kako sam ubacio JB maksimalno je trajala 24h.Sada sa jedino manje telefoniranja za nekih 20 min. U proseku telefoniranje mi traje duže.Data je stalno uključen, kao i sihronizacija naloga.Čak sam sad imao i bluetooth aktivan uz prenos podataka dosta dugo.Ako ovako ostane super.
Screenshot_2013-12-24-08-27-02.pngScreenshot_2013-12-24-08-27-13.pngScreenshot_2013-12-24-08-27-22.pngScreenshot_2013-12-24-08-28-13.png

Ima li neka app da mi svetli lampica kad me neko zove? To sam video na iPhone 3 ili 4 ne znam koji je tačno. Baš je cool..

Ma ok....meni to nesto nije potrebno, tel mi za sad drzi bateriju extra ( jedan od razloga sto obozavam ovaj model ) nego ja par poslednjih postova citala i cisto sam se zainteresovala da naucim nesto novo, pa sam u brzini napisala i kako se to radi, ne citajuci da je vec objasnjeno! Sta ti odmah skaces cccc ccccc....:D :D :D :D......Al obzirom da je glupost, sad me i ne zanima! :D

nesto mi koce igrice na telefonu(real football 13,dragon slayer pa cak i hill climbing)ne znam u cemu je problem.Imam 4.04 sistem.i takodje mi se nesto greje

Poslednja izmena:
Moze neki link ako ima neki stabilan rom za 997.I da li je isto da ubacim rom za 997d na 997?

nesto mi koce igrice na telefonu(real football 13,dragon slayer pa cak i hill climbing)ne znam u cemu je problem.Imam 4.04 sistem.i takodje mi se nesto greje
Pa slab ti je hardver.Prodaj taj tvoj krš,pa kupi sebi neki fon sa barem MT6589 čipsetom.Ja ti predlažem "Sony Xperia C C2305",sjajan telefon za oko 200e.:wave:

Pa slab ti je hardver.Prodaj taj tvoj krš,pa kupi sebi neki fon sa barem MT6589 čipsetom.Ja ti predlažem "Sony Xperia C C2305",sjajan telefon za oko 200e.:wave:

Ooooooo svemogući prepametni poznavaoče alcatel telefona pa ti si nam se vratio hahahahha
Šta ono rece,šta si sa sigurnošću tvrdio da Alcatel 997D nikad neće dobiti JB
Oooooo svemoguci oooooo prepametni kako se tebi potkrala greška hahahhahahahahah

evo i mojih utisaka o kalibraciji baterije.uspesno je radilo samo jedan dan tacnije do sledeceg punjenja aparata.pitanje je da li svaki put kad se napuni aparat treba uraditi kalibraciju,ili posle restarta sistema, jer sada brzo padne nivo baterije na 80 posto a onda bogami drzi ko blesav.
za filipm1- moj drugar se igrao na mom aparatu i kaze da od kad sam ukljucio i drugo jezgro procesora da radi u paru sa prvim nije bilo problema u igricama,ja ne igram igrice pa nisam merodavan.sve ovo naravno vazi za JB,posto sam video da si ti jos uvek na ICS.
imam pitanje za sve: kolika je razlika u radu sa mikro sd klase 4 i mikro sc klase 10? znam sta je brze i bolje ali me zanima da li se toliko primecuje u radu,ali realno.

Poslednja izmena:
AKo koristiš karticu samo za storage, nema razlike, ali ako prebacuješ aplikacije na karticu (one koje mogu da se prebace), oseti se itekako.

Jel ima jos neko problem da kada mu je telefon na vibraciji da se alarm ne cuje? Telefon vibrira u zadato vreme ali melodija za alarm se ne cuje. Ovo mi se nije desavalo na ICSu pa zato kazem da je problem.

Svima srecna nova godina ,sve najbolje! :)

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi,
Pre neki dan sam ubacio jb na 997D i vidim da mi fali opcija za promenu kartice kada sam u porukama i u pozivima. Jel to znaci da sada moram i mogu da menjam kartice samo iz sim managementa u podesavanjima?
Telefon nije rootovan sve je fabricki.

Kako misliš fali mu opcija. Imaš u podešavanjima da te uvek pita sa koje kartice oćeš da zoveš ako na to misliš.Malo si konfuzno postavio pitanje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno