imas na alacetlov sajt puno dodatnih delova za telefon pa vidi.
Fora je što i serviseri čitaju forume, samo nismo toga svesniUf, imaćeš problema sa ostvarivanjem reklamacije pošto si fizički "oštetio", odnosno modifikovao telefon. Ja bih vratio preko OT Upgrade fabrički rom, izvadio drugu karticu i probao da ga reklamiram, možda serviser ne provali da je isečena plastika.
Imam jedno malo pitanje... Koji mhl adapter koristi ovaj telefon, hteo sam to da uzmem ali da ne bacam pare ako ne radi... Jel neko probao, preporuke?
Ja sam kupio devojci za S3,na kp,ali ispostavilo se da je on samo za starije samsunge od s2... (s2,note i slicni...) i nije radio,pa smo ga probali na mom 997 i sljaka perfekno... Ne mogu da ga nadjem ponovo,obrisan je oglas,jer smo vratili adapter i rekli da ne radi... Ali mogu da ti opisem kako je izgledao xD U plasticnoj kutiji, crveni kabl sa 3 crna dela (jedan je hdmi za tv,jedan je mali usb za telefon,jedan veliki usb za struju)... kabl je bio dugacak 2 metra,sto je full... Kostao je 1200din,i to je full xD Kutija je bila sa crnim papirom unutra,pisalo je MHL velikim plavim slovima,gore...a dole HDTV Adapter belim slovima... Sa strane na kutiji je pisalo koji telefoni su podrzani,ne pise za nas,ali radi najnormalnijeNadam se da ces uspeti da nadjes... Sad kontam,vrv radi bilo koji sa s2,cim je ovaj radio
I jos jedna stvar,malo sam se zezao,za razonodu u busu
Pogledajte prilog 134596
malo mi je krivo sto nam telefon nije malo jaci,pa da igram psp igre,one seckaju... :/Ali dobro,ps1,n64,gta sa...sljaka ko ludo
![]()
ladno mi nije ubacilo citat,odgovorio sam gore coveku sto je pitao za mhl adapter ...
a to sto je posle razmaka od dva reda,to je nova prica,napravio sam sam tu kuku,za svoj ps3 dzoj... da igram dok putujem,a putujem svaki dan![]()
@NightCrawler
Da li slucajno imao instaliran CCleaner i neki njego widget, meni se ovako isto pojavilo, is[to sam mislio, onda posle 5 minuta deinstaliram CCleaner koji sam tada bio bas Update-ovao i "mrtav pixel" mi je isto nestao...
Radi sporije, ali to je plus, lakše se igraljudi,jel samo meni flappy bird radi super sporo na ovom telefonu?
Ma glupo sto je lakse,a i iritantno je... ne znam sto radi bas toliko sporo,jos to nigde nisam video...Radi sporije, ali to je plus, lakše se igra![]()
Do qrca
Pojavio mi se mrtav pixel kao što se da videti na slikama
![]()
![]()
Da li reklamirati odmah ili čekati da se pojavi još neki? Nisam nigde našao kakva je mts-u politika po pitanju mrtvih pixela.
I ako ga reklamiram kako da to uradim budući da je telefon i rootvan i stavljen 4.1.1 i plus oslobodjen drugi port za sim karticu? Da li da ga vraćam na ICS ili da ga vratim ovako kako je?
ljudi,jel samo meni flappy bird radi super sporo na ovom telefonu?
I meni se isto na istom mestu pojavio mrtav pixel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari