Šta je novo?

Alcatel OT-997

jel posotji neka mogucnost da se telefon prikljuci na cd player u kolima ? Imam aux izlaz. :) Smorno je non stop da rezem cd-ove i da ih menjam stalno.

Imaš ulaz nemaš izlaz. Pa uzmi 3.5mm — 3.5mm kablić. Al nisam siguran da ćeš biti oduševljen zvukom :)

da bude kabl sa obadve strane isti ? :D Nije bitno da li ce da se cuje jako ,tu po gradu kad vozim da ima nesto da tropa :D

Pa da, i na tel i na plejeru u autu ti je 3.5mm konektor, imaš tih kablova gde hoćeš...

koliko je to screen timea, to je najbitnije.

pa to nije ništa posebno dobro. tek preko 4 sata screen timea je solidno.

Kamera je ovom telefonu blagi uzas. I sa stock aplikacijom a i sa bilo kojom drugom. Toliko da cu ga samo zbog toga promeniti.
Ja inace nd slikam mnogo sa fonom, ali mi je juce zatrebala kamera. Da nisam imao pri sebi Nokia E52 ne bi nista uradio. Pa ovaj tel ima najgori auto fokus u istoriji.

Potpuno se slažem sa tobom.Npr.ovo je slika sa autofokusom (u hladu),sa mojom OT 995 stock kamerom,koja je i sama ispod proseka(nema stock HDR,Burst mod),nego za svaku situaciju moram da imam posebnu aplikaciju.

20121001142711.jpg

Poslednja izmena:
Zna li neko u kojoj poslovnici MTS-a ga ima? Na sajtu vise nema a izgleda ni u poslovnicama

Zna li neko u kojoj poslovnici MTS-a ga ima? Na sajtu vise nema a izgleda ni u poslovnicama

Valjda kad ga nema na sajtu = nema ga ni u poslovnicama? ...tako je od kad redovno update ponudu telefona

Danas ja bio, nema. Izgleda da neće ni nabavljati.
Šta uzeti? 995 kod Telenora ili ima neko bolje rešenje za te pare
Neće dobijati više 1000%.Stižu sledećeg meseca Onetouch Star,Idol,Idol Ultra.Ali prema najavama biće preskupi.Ja ću uzeti "Onetouch Ultra"(umesto mog 995),ali to se mozda ne uklapa u tvoj budzet...:wave:

Nista od Jely Bean-a za OT-997

Subject:
Question...

I was just wondering if you could tell me if there is going to be an update for OT-997 to Android 4.2 aka Jelly Bean? Thank you

Country: Serbia and Montenegro

Product Name: ONE TOUCH 997/997D/998

Answer:
Dear Ljubomir,
Regrettably there is no plan to grade ONE TOUCH 997 to higher Android OS.

Should you have another request, do not hesitate to contact us.
Thank you for choosing Alcatel!

www.alcatelonetouch.com

Subject:
Question...

I was just wondering if you could tell me if there is going to be an update for OT-997 to Android 4.2 aka Jelly Bean? Thank you

Answer:
Dear Ljubomir,

www.alcatelonetouch.com

Strasno :/

Subject:
Question...

Answer:
Dear Ljubomir,

www.alcatelonetouch.com

Strasno :/
Hahaha a sta je za tebe strasno kad imas 997D koji je iz Nemacke i oni su rekli da ce za njih biti update na 4.1 JB.Ljudi za Srbiju nece biti a to nije nista novo,ni za 995 nije bilo ICS pa su ovde ljudi instalirali Francuske i Ruske update ICS.Bitno ja da JB izbace za bilo koju zemlju a onda je sve lako!!!!

Bitno ja da JB izbace za bilo koju zemlju a onda je sve lako!!!!
Tacno tako! Na RAZRu sam furao ICS oko 4 meseca pre nego sto se pojavio update kod nas, i to samo zato sto me nije mrzelo da flesnem sam, a ne da cekam OTA. :D
Samo nek daju svabe update i za par dana ce se vec naci nacin da se podigne i na nasim 997icama. :d

Hahaha a sta je za tebe strasno kad imas 997D koji je iz Nemacke i oni su rekli da ce za njih biti update na 4.1 JB.Ljudi za Srbiju nece biti a to nije nista novo,ni za 995 nije bilo ICS pa su ovde ljudi instalirali Francuske i Ruske update ICS.Bitno ja da JB izbace za bilo koju zemlju a onda je sve lako!!!!

Jel si ti nepismen,ili samo ne razumežeš Engleski jezik:

"Dear Ljubomir,
Thank you for choosing Alcatel!"

Ili ti je javio Fejsbuk opet,da samo što nije...:D

Poslednja izmena:
Kupio sam produzni 1.8m za USB,posto je mnogo kratak onaj sto dolazi uz telefon... ali sam primetio da mi sa njim mnogo sporo puni (iz zida)... skoro isto kao da punim sa usb-a preko kompa... Jel to moze da bude do kabla,ili je zbog duzine problem? Usb-ovi ne bi trebali da prave problem do 3m,a ovo ukupno ima nekih 2.5...

Jel si ti nepismen,ili samo ne razumežeš Engleski jezik:

"Dear Ljubomir,
Thank you for choosing Alcatel!"

Ili ti je javio Fejsbuk opet,da samo što nije...:D

OOOOOOOOO Prepametni,ooooooo svemoguci poznavaoce Android Os,OOOOOOOOo BANOVANI poznavaoce GOOGLE Maps puta,pa ti si nam se vratio sa vise hejta nego pre ,dobro je to za tebe uklanja ti bore :d :smash:

Opet iznosis neistine,prvo covek je pitao Alcatel Srbija za update na 4.2,

drugo rekli su mu da u Srbiji nece biti updata,sto nije neka novost jer i za TVOG PREKRASNOG 995 nije bilo ICS updata,pa su opet svi upjdetovali na ICS jer je ICS izasao za Francusku i Rusiju,ili sam ja lose to video ili ti nisi postavio onolike teme na ovom i drugim forumima kako da se updejtuje na ICS.Trece sve kompanije objavljuju vesti o updajtu na FB ili twiteru.
Na kraju najvaznije od svega ako neces da pomognes i ako nameravas da hejtujes ovde netrebas nam na ovoj stranici,ionako nemas ovaj telefon niti si ga uzeo u ruke !!!!!!!!!!!!!!

Kupio sam produzni 1.8m za USB,posto je mnogo kratak onaj sto dolazi uz telefon... ali sam primetio da mi sa njim mnogo sporo puni (iz zida)... skoro isto kao da punim sa usb-a preko kompa... Jel to moze da bude do kabla,ili je zbog duzine problem? Usb-ovi ne bi trebali da prave problem do 3m,a ovo ukupno ima nekih 2.5...

До кабла је... Теби требa кабал баш за пуњење (телефона):D
Ваљда се зове charge cable, тако нешто:p

Molim ovog sa Fejzzzbuka da ne piše više ovde deziformacije.Pogotovo o telefonu,koji je video samo na slikama...(u Srbiji je pre izlašao Alcatel upgrade za 995 ,nego u Holandiji ).
Nema JB za 997(tj. nije predviđen),jer Alcatel izbacuje celu liniju telefona sa 4.1.1 i 4.1.2 Jelly Bean OS.
Pozdravio te Viber u drugom kvartalu(Q2)...:eyebrows:

Poslednja izmena:
Vrh Dno