Šta je novo?

Alcatel OT-997

Nema to veze sa update-om sistema. Ju hu x2

@mermaid To sa radiom se desava jer on pokusava da izoluje sum (krcanje), pa da ti ne bi sustalo u Slusalici, cujes malo tise. Mebi se desava kad je uklj SRS na radiu da secka i preskace, pa morama da isklj SRS i da retartujem radio. Moz

Inace, baterija se brzo potrosi na startu zato sto default launcher nesto radi. Sad cu da instaliram go launcher, pa cu da probam, pa javljam rezultate.

Ali zamrzni preko TB-a default da ti ne radi u pozadini, ako ga već nećeš koristiti

Zna li neko kako da prikacim sliku za kontakt? Pokusavam , ali nikako ne ide.

@veljko4u Hvala :)

Imam par pitanja u vezi ovog telefona. Interesuj me da li će se flešovanjem Alcatel One Touch UpgradeS v2.7.0 ukinuti root? Da li je moguće flešovanje ako je telefon već na poslednjoj verziji Androida? Pitam zbog potencijalnog korišćenja prava na garanciju. Inače, u pitanju je 997 iz mt:s.
Da li se način root-ovanja opisan na XDA forumu odnosi i na običan 997, obzirom da su tamo sve teme o 997D?

Poslednja izmena:
Imam par pitanja u vezi ovog telefona. Interesuj me da li će se flešovanjem Alcatel One Touch UpgradeS v2.7.0 ukinuti root? Da li je moguće flešovanje ako je telefon već na poslednjoj verziji Androida? Pitam zbog potencijalnog korišćenja prava na garanciju. Inače, u pitanju je 997 iz mt:s.
Da li se način root-ovanja opisan na XDA forumu odnosi i na običan 997, obzirom da su tamo sve teme o 997D?
Hoce uklonice ROOT,tako se vraca telefon na prvobitno stanje....
A sad oko rutovanja,imas moj post tacno pet stranica unazad o rutovanju,nemogu da verujem da vas mryi da citate prethodne postove

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?291082-Alcatel-OT-997/page118

Ja sam instalirala holo launcher hd i jako mi se dopada, oznacila sam da mi on bude primarni, je l treba negde da gasim nesto vezano za njegov fabricki ili ne ? Ima li jos neko neki da preporuci, pa da se igram :D .....

Poslednja izmena:
Bas sam i ja dosao da priupitam nesto slicno... :D
Zna li neko kako da ubijem stock launcher ako je moguce? Kada hocu da ga ubijem preko Titaniuma prijavljuje mi da ne moze da locira apk fajl. Prekopao sam i rucno i stvarno ne nalazim apk fajl za stock launcher da mogu da ga obrisem.

Custompack nadji u root-u, pa ga tamo iscackaj negde... Verovatno je tamo, ako nije u system/app

Prvo sam pregledao bas u system/app i nema ga, a nisam znao gde jos moze biti pa sam zato pit'o. :D
Anyway, nasao sam ga u custpack/app/unremovable/withoutlibs i taman sam odatle pobrisao i sve sto ne koristim. Sada je full po mom ukusu! :d
Hvala na pomoci! :)

Poslednja izmena:
i sad ne možeš da uradiš OTA update :) a nisi ni dobio na prostoru za instalacije app :)

Uf možeš misliti ota update :) odradi flash preko kompa i može ota :p

Jednom sam odradio OTA i nikad vise! Samo flesovanje kompletnog firmvera preko kompa!
A to sam odradio da bih pobio sve sto ne koristim, a sistem moze da radi bez toga, kao npr. stock launcher jer koristim Novu, Music Player jer koristim iskljucivo Play Music, TouchPal, itd. Ostalo sto sam nasao u system/app sam odavno poskidao i to sam radio na svim Androidima koje sam imao do sada.
Ne dobijam nista? Bas naproti, nemam gomilu stvarcica koje necu upotrebiti ni jednom u zivotu, a meni to mnogo znaci...

Poslednja izmena:
Isto dobiješ i običnim freezovanjem

Instalirao sam Camera MX. Daje bolje slike od default kamere - samo podesiti sve na najbolji kvalitet. Ajde što su slike 1.5 mb naspram 500kb, nego što nisu mutne. NIje mi jasno u čemu je fora da je mnogo bolja slika preko 3rd party programa.

Zna li neko na Holo launcher-u kako da ugasim da mi ne stizu one notifikacije o nagradnim igrama i ne znam sta vec?

Zanima me kako se pokazao ovaj telefon iz faseg ugla, ako moze neko ukratko da prokomentarise, jel baguje, brzina, baterija, kamera, sve sto je interesantno za njega, hvala vam unapred

uh, trebalo mi je nekoliko dana da sve isčitam. zagrejao sam se za ovaj telefon, a nikad nisam imao androida. zanima me da li muzički plejer ima ekvilajzere, jer bih ga povremeno korisrio za mobilnu muziku kad odem u prirodu ?

Zanima me kako se pokazao ovaj telefon iz faseg ugla, ako moze neko ukratko da prokomentarise, jel baguje, brzina, baterija, kamera, sve sto je interesantno za njega, hvala vam unapred

Pa šta pričasmo ovih 1850 postova? :D

Ako ti treba za fotografisanje - zaobiđi. Ako ti je bitan kao smartphone - bolji nećeš naći za ove pare.

Evo skinuo sam Real Racing 3. Ponekad zna da padne FPS, ali igra radi, i to je igriva :D

Isto dobiješ i običnim freezovanjem
Zasto je tebi uopste bitno sta ja radim sa SVOJIM telefonom? 3 godine vec radim isto, na svakom Androidu koji sam imao, bez izuzetka! To je jednostavno moj nacin u koji imam najvise poverenja...

Zasto je tebi uopste bitno sta ja radim sa SVOJIM telefonom? 3 godine vec radim isto, na svakom Androidu koji sam imao, bez izuzetka! To je jednostavno moj nacin u koji imam najvise poverenja...

Niko tebi nije rekao sta da radis sa svojim telefonom,svi smo mi ovde da se pomazemo i druzimo,ja to shvatam sve kao sugestiju i dobru nameru,mozes da probas a nemoras na tebi je da odlucis....

Druze imas 1850 postova,gde smo sve napisali ,opisali,sazvakali za neiskusnije korisnike,mozes naci kakva je kamera ,baterija,kako se rutuje telefon,kako se uklanjaju softverski dugmici.
Ovakvim pitanjima i necitanjem prethodnih postova,nepostujes nas koji smo to odradili da bi tebi bilo lakse da doneses odluku ili namestis telefon.

Instalirao sam Camera MX. Daje bolje slike od default kamere - samo podesiti sve na najbolji kvalitet. Ajde što su slike 1.5 mb naspram 500kb, nego što nisu mutne. NIje mi jasno u čemu je fora da je mnogo bolja slika preko 3rd party programa.

Instaliraoo i stvarnoi je OK,mnogo bolje slike i kad se pomeraju ljudi ,slike nisu zamucene.

uh, trebalo mi je nekoliko dana da sve isčitam. zagrejao sam se za ovaj telefon, a nikad nisam imao androida. zanima me da li muzički plejer ima ekvilajzere, jer bih ga povremeno korisrio za mobilnu muziku kad odem u prirodu ?
Plejer koji dolazi sa njim nema ekvilajzer, ali lepota android telefona je u tome što na marketu i internetu možeš naći gomliu alternativa koje imaju funkcije koje su ti potrebne. Ja koristim Winamp pro, jer je najednostavniji za instalaciju, ima ekvilajzere.

Kako nema EQ? Ima i na njegovom plejeru, koji sam obrisao, i na Play Music, koji koristim jer mi je najbolji.

Ma nesto sam pissed off od juce jos pa me sve i svi nerviraju... Tako to ide. Sad je malo bolje pa sam trenutno samo u grumpy modu.

Poslednja izmena:
.... greska... F'ing tapatalk! Please delete!

Poslednja izmena:
primetio sam da nece da mi se poveze na mobilni net kada nema 3g signala... onda moram u podesavanjima da prebacim na gsm,pa da vratim na dual,pa tek onda hoce da se poveze... :trust:

Meh... mozda sam i pomesao jer sam taj samo probao i secam se da je imao neka podesavanja zvuka. Koristim samo play music tako da sam taj od prvog dana zapostavio i na kraju ga izbrisao. :)

Nazad
Vrh Dno