Šta je novo?

Alcatel OT-997

Kako da se podesi Winamp da prikazuje sadržaj samo jednog foldera?

Danas sam malo vise testirao kameru, i OCAJ JE... probao sam onu sa jelly bean, isto ocaj, najmanji pokret zamuti sliku i sa smanjivanjem exposure... Stvarno je najgora kamera na novijim telefonima koju sam video... Na staroj n95 8gb koju jos koristim je neuporedivo bolja,neuporedivo...
i tonovi mi se sami smanjuju,za sve posebno,ne znam koji mu je djavo... imam par dana telefon i polako nailazim na stvari koje me mnogo nerviraju :d

Danas sam malo vise testirao kameru, i OCAJ JE... probao sam onu sa jelly bean, isto ocaj, najmanji pokret zamuti sliku i sa smanjivanjem exposure... Stvarno je najgora kamera na novijim telefonima koju sam video... Na staroj n95 8gb koju jos koristim je neuporedivo bolja,neuporedivo...
i tonovi mi se sami smanjuju,za sve posebno,ne znam koji mu je djavo... imam par dana telefon i polako nailazim na stvari koje me mnogo nerviraju :d

Pa ne da nismo pomenuli 300 puta kako kamera ne valja. Drugo, upoređuješ telefon nekadašnje top klase sa današnjim nižim-srednjim segmentom :pP

Pa ne da nismo pomenuli 300 puta kako kamera ne valja. Drugo, upoređuješ telefon nekadašnje top klase sa današnjim nižim-srednjim segmentom :pP

Da druze moj osusine nam se usta pricajuci da kamera nije nesto i da je cak ispod proseka , a tek postovi o IGO navigaciji,citajte ljudi kad dodjete ovde po prvi put celu temu,zar je toliko to tesko ovako samo potcenjujete nas koji smo sve to napisali po 20-30 puta napisali......

Ja uopste ne vidim da je kamera ocaj, slike su skroz ok! Ne kapiram kako neko moze da kaze da je kamera ocaj!

2013-02-16 12.30.31.jpg

i sa blicem u mraku

2013-02-28 19.21.39.jpg

ja ne vidim da je ovo ocaj...

a tek cu ici napolje i fotkati ..ovo je samo proba :D

Poslednja izmena:
Al' bez brojanice nista :D to da Bog cuva od pandura je l'? :p

Istog sam misljenja, meni je sasvim solidna. I uopste ne razbijam glavu sa dodacima, filterima, djokicama i palcima. Kapiram da ima ljudi koji pridaju veci znacaj video i foto kvalitetu, ali ovaj telefon je dao i vise u odnosu na kvalitet/cenu.

ja je nisam testirao na mrtvoj prirodi...slikao sam ljude i svaki put ispada mutno,a bas se trudim da fokusiram lepo... ako se neko pomeri milimetar,postane zesce mutan...
instalirao sam fv-5 i cini mi se da su slike najbolje preko njega...

nego,jel zna neko nesto oko toga sa samostalnim smanjivanjem tonova :D
cini mi se da se smanjuju sami kada recimo stavim profil za tisinu,pa vratim na glavni... ali nema pravila,moze da se desi i kad slusam muziku,pa smanjujem u plejeru,a posle pojacam (van plejera) ali notifikacije ostanu smanjene....
i kako da zamenim melodiju poruke,kada menjam melodiju za notifikacije,nista mi se ne zameni,uvek mi se isto cuje :/

uđi u poruke pa meni pa settings pa dole imaš ringtone da izabereš

http://pastebin.com/Gh18v79N

@Djilkos_NS

Napravio sam dump od pre neki dan. Danas mi bio obracun, pa ponovo imam internet preko mreze. Za 7 sati, ostalo 40% baterije, pa cu sutra da napravim dump, posto sam nesto zahebao u bbs podesavanjima. Danas 1h muzike, net pola sata, razgovor 10 min i 5 puta fotografija. Izgleda da je neki od ovih wakelockova, citao sam po xda, ali ne mogu da nadjem uljeza. Da nije FB?

Pozdrav svima, ovaj telefon imam tek par dana, prvi androin do sad. Prvi utisak je dobar, za sad imam zamerku na kameru, nema sanse da slika ispadne dobra ako se neko slucajno mrdne, sto nije bio slucaj sa prosilm telefonom (Nokia c6-00). Juce sam prvi put slusala radio, tokom setnje, i cini mi se kao da se neko igra sa podesavanjem zvuka, cas je sve ok, cas kao da se cuje iz bunara, ima li jos neko taj problem? Hvala

Koja je po vama prednost/mana ovog modela u odnosu na Huawei G600?
Cenovno su tu negde, u MTS-u neznatno je skuplji Huawei.

otprilike proceniš jel ti bitniji ekran ili RAM :)

Da se pridruzim temi i zajednici vlasnika ovog smartphona. Pre neki dan sam ga uzeo u Mts-u. Iskreno nisanio sam LG L9 ali nije ga bilo. Tako da sam se odlucio da uzmem ovaj uredjaj. Moram priznati da sam prijatno iznenadjen. Prosto nisam mogao verovati da da ima 1gb ram memorije, sumnjao sam u brzinu i mogucnosti telefona ali za sada nista lose o njemu nemam reci. Jedino taj problem oko rezolucije u iGO ali isti problem sam imao sa Evo 3D i One X u pocetku, resi ce se.

http://pastebin.com/Gh18v79N

@Djilkos_NS

Napravio sam dump od pre neki dan. Danas mi bio obracun, pa ponovo imam internet preko mreze. Za 7 sati, ostalo 40% baterije, pa cu sutra da napravim dump, posto sam nesto zahebao u bbs podesavanjima. Danas 1h muzike, net pola sata, razgovor 10 min i 5 puta fotografija. Izgleda da je neki od ovih wakelockova, citao sam po xda, ali ne mogu da nadjem uljeza. Da nije FB?

Ovako ne mogu da vidim sta ti jede, ali lepo ti se poklapa deep sleep sa awake-om. Nema nekog leak-a da kazem. Imas FB, imas twitter, imas whatsapp, imas viber. ocekuj da ce ti baterija nestajati.

Najbolje bi bilo kada bi uradio ono sto sam rekao da ako hoce neko da mu procitam ili nek procita thread o BBS-u na XDA.

Napunis telefon, skines sa punjaca, NE DIRAS GA (znaci nikakve poruke, nikakvi pozivi, nikakvo surfovanje) makar gorela kuca! 4 sata posle toga odradi se dump sa since unplugged i okaci se ili preko pastebin-a ili preko dropbox-a

NIKAKO NE KOPIRATI OVDE CEO DUMP RADI LAKSEG OCITAVANJA I LISTANJA TEME.

gde se poklapa kad ima 4h awake i 2h screen on :D

Da bi znao da imas takozvani leak ili da curi negde deep sleep i awake se ne poklapaju.

To sto on ima 2h vise awake-a, to moze da se zahvali pozadinskim servisima, audio_out-u i ostalim stvarima.

Pa i ja imam awake otprilike oko sat vremena +/- jer mi je ukljucen sync za vreme, mail, twitter, ponekad poslusam koju pesmu, tako da... :)

Vidim da imate problema sa baterijom ono što vam mogu reći da vam nikakav program neće pomoći jedino sa novom zakrpom će se rešiti taj problem. Tako je bilo sa ZTE gx.

Problem sa baterijom?

Vidim da imate problema sa baterijom ono što vam mogu reći da vam nikakav program neće pomoći jedino sa novom zakrpom će se rešiti taj problem. Tako je bilo sa ZTE gx.

Ovde se ne prica o problemu sa baterijom, nego sa problemom da nesto jede bateriju. Nije ovo kao kod ZTE-a da se ceka 50 update-ova bi ispravili nesto.

Proces koji jede bateriju na taj problem sam mislio i on će biti rešen verovatno nakon update-a ništa drugo. Uživajte Alcatel drugari :) btw znam ja da je telefon mamara samo opušteno

Poslednja izmena:
Vrh Dno