Danas sam malo vise testirao kameru, i OCAJ JE... probao sam onu sa jelly bean, isto ocaj, najmanji pokret zamuti sliku i sa smanjivanjem exposure... Stvarno je najgora kamera na novijim telefonima koju sam video... Na staroj n95 8gb koju jos koristim je neuporedivo bolja,neuporedivo...
i tonovi mi se sami smanjuju,za sve posebno,ne znam koji mu je djavo... imam par dana telefon i polako nailazim na stvari koje me mnogo nerviraju :d
Pa ne da nismo pomenuli 300 puta kako kamera ne valja. Drugo, upoređuješ telefon nekadašnje top klase sa današnjim nižim-srednjim segmentomP
Aaaahahahaha!!! Epic! :dto da Bog cuva od pandura je l'?![]()
ko zna znaJa uopste ne vidim da je kamera ocaj, slike su skroz ok! Ne kapiram kako neko moze da kaze da je kamera ocaj!
http://pastebin.com/Gh18v79N
@Djilkos_NS
Napravio sam dump od pre neki dan. Danas mi bio obracun, pa ponovo imam internet preko mreze. Za 7 sati, ostalo 40% baterije, pa cu sutra da napravim dump, posto sam nesto zahebao u bbs podesavanjima. Danas 1h muzike, net pola sata, razgovor 10 min i 5 puta fotografija. Izgleda da je neki od ovih wakelockova, citao sam po xda, ali ne mogu da nadjem uljeza. Da nije FB?
I mene zanima za kameru...jel postoji neki program koji bi stabilizovao sliku ili nesto sl?
Vidim da imate problema sa baterijom ono što vam mogu reći da vam nikakav program neće pomoći jedino sa novom zakrpom će se rešiti taj problem. Tako je bilo sa ZTE gx.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari