- Učlanjen(a)
- 29.11.2012
- Poena
- 69
РапидСрбија више не постоји.
:zgran::hair:
РапидСрбија више не постоји.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icecoldapps.screenshotultimateVojkane, mozes li mi reci koji screenshoot koristis? Ja sam bio skinuo neki ali je prikazivao cudne boje, kao kod Jaze.
bacicu ti na PP gde da skines IGo
sto se tice "sredjenog" sys.txt - moras da ga editujes i stavis da rez bude na auto - greska se vise nece pojavljivati
Jel zna neko da li ovaj telefon ima u prodaju u telenoru? Video sam jedan oglas, a lik koji prodaje kaze da je zakljucan na telenor. Bio sam na njihovom sajtu, nema ga u ponudi?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icecoldapps.screenshotultimate
radi i bez roota. kad ga pokreneš odeš tamo u capture methods i klikneš na auto, on isproba koje metode sve rade kod tebe (root i no root) i ispiše na kraju kojoj koliko vremena treba za hvatanje shota i da li se i koje boje menjaju u nekoj. kad izabereš neku od ponuđenih, on sam podesi te zamenjene boje (a možeš i ručno to sve da nameštaš).
Jel to provereno u ranije su imali situaciju da ne rade po par dana ali se uvek vrate.
Rapid Serbia Forum danas prestaje sa radom.
Hvala svima onima koji su zajedno uložili hiljade sati rada u jedan od najvećih internet projekata u Srbiji.
Pet godina postojanja i pola miliona članova je nešto čime svi možemo da se ponosimo.
Ostanite vredni i dobri kao do sada.
Veliki pozdrav
Zastoj neke aplikacije i programi ne mogu da se iskljuce, vec ostaju da rade i tako opterecuju memoriju. Probao sam preko task menadzera da ih killujem ali nista. Neka pomoc?
Provereno, evo sta su objavili na fb strani:
Rapid Serbia Forum danas prestaje sa radom.
Hvala svima onima koji su zajedno uložili hiljade sati rada u jedan od najvećih internet projekata u Srbiji.
Pet godina postojanja i pola miliona članova je nešto čime svi možemo da se ponosimo.
Ostanite vredni i dobri kao do sada.
Veliki pozdrav
Imas i ovde na benchu temu vezanu za to
A šta je ovo?
http://www.rapid-serbia.com/index.php
Jedina promena interface-a i što mi ne rade ulazni podaci od pre.
To je tamo neki ''novi sajt'',kao sto mozes da vidis da ima razlike u nazivu ovog sajta,kao i u nazivu sajta rapidserbia koji je postojao.
Stoga ti i ''ulazni podaci'' ne rade od pre,jer je rec o drugom sajtu,slicnog imena,ali ne i istog![]()
I meni je do juce uvece uvek bilo oko 500mb slobodno a sada samo do 200. Ne znam o cemu se radi. Od igrica imam instalirano Asphalt6, rail rush, assassins creed, pinball, cut the rope, rope escape, tap play, solitare. Od aplikacija skinuo sam Go Launcher i one njegove dodatke:go task manager, go power master, go store, go weather, go widgets, go themes.
Druge aplikacije koje imam: adobe reader, androlib wallpaper, antivirus, b92, barcode scanner, bench forum, biowallet, blic, bs player, camera 360, cartoon camera, chrome, converter, facebook, fancy widgets(ovo koristim za vremensku prognozu), fantasy camera 360(dodatak), firefox, gmail, go clock widget, google play store, google play usluge, google+, IGO PRIMO, instagram, kurir, layar, officeSuite, onetouch radio, osmatrac aplikacija, parking manijak, picSay preloaded, plan plus, ringdroid, rugby league live, screenshoot ultimate, skype, viber, snowfall, stanje na putevima, super league, talking tom2, tasks, total commander, twitter, winamp, yahoo mail, youtube, google mape, oi kupovina, prikaz ulice.
To bi bilo sve sto imam. Da li neke od ovih aplikacija prave problem? Da li nije mozda od ovih silnih GO dodataka za launcher? Neke od ovih aplikacija su mi na memoriji telefona, a neke na kartici. Da li treba da ih sve prebacim na SD karticu?
imaš taj circle battery widget 2x1 veličinu, da ti ne stoji tako asimetrično nego na sredini reda :dEvo i ja imao malo vremena pa poslusao Vojkana i skinuo Screenshot Ultimate,i namestio sve da me nekritikujete vise.Radi sve savrseno.
Znam nego mora nesto i asimetricno da bude radi uroka,ovako mi je lepseimaš taj circle battery widget 2x1 veličinu, da ti ne stoji tako asimetrično nego na sredini reda :dEvo i ja imao malo vremena pa poslusao Vojkana i skinuo Screenshot Ultimate,i namestio sve da me nekritikujete vise.Radi sve savrseno.
Jel to provereno u ranije su imali situaciju da ne rade po par dana ali se uvek vrate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari