Šta je novo?

Alcatel OT-997

ako ti tako kazes. Nego kako radi na ovom telefonu igrice poput gta 3, gangster rio, modern combat 3 i slicne jace igrcie ako je neko uopste probao. I ako je neko odradio neocore test da mi kaze rezz?
Igram Dungeon Hunter 3 i igrica jos nijedanput nijevsecnula.

Pitanje jedno,

Prilikom gledanja slika u landscape modu,da li se vide softwerski dugmici?

Znam da za pustanje video snimka,ti dugmici nestaju,kao i za surf

Ako ostaju,da li postoji aplikacija za galeriju koja sklanja te dugmice,i pusta slike u ''full screen mod''?

Vide se.
A ne nestaju ni tokom surfa kako si rekao, bar ne u chromeu.

Poslednja izmena:
Izasla je silikonska futrola za ovaj model

U google ukucajte samo ''alcatel ot997 silikonska futrola'',i videcete

Mozda je zabranjeno da se kace linkovi oglasa,pa sam stoga ovako napisao

Maло и ја да напишем кратку рецензијицу о овом телефону :)
Нисам се ни најмање покајао што сам га узео преко мтс-а уз Бокс пакет, да га не урекнем..Ушао у пословницу чисто да видим који телефон да узмем, пошто сам пре месец дана завршио све папире и само се чека неки телефон да би ми закључили уговор напокон, видим ја стоји овај Алкател, стојим ја поред њега, гледам ја њега, гледа он мене, реко' тето дајте Ви мени овај телефон па да ја бегам :) Нисам се одвајао од њега док му нисам извукао батерију што је била у њему, просто милина радити на њему како клизи све... Оставио сам га преко ноћи да се пуни, неких 6-9 сати, и онда сам га исфорсирао добро, нон-стоп Wi-Fi, чачкање по апликацијама, фото-апарату, игрицама, куцкању порука..Безмало је извукао 1 дан (наравно није био 24ч у рукама). Све у свему муња :) Кад направим неки одговарајући HD снимак или фото окачићу. Свака препорука, не видим разлога за посртање према неким маркама типа Самсунг, Сони, Лг...Телефон одрађује беспрекорно све.

Poslednja izmena:
Malopre kliknuh System updates i instalirao je update 4.0.4-01001. Pojma neznam šta novi update donosi. :p

Koji je najbolji telefon u ovom rangu? Koja je best tarifa do 2000 ( pretlata i rata za mobilni) u mts?

Mts odobrava placanje na rate,ako si minimum pre toga placao 6 meseci po 1000 din racun (za korisnike koji zele da produze novi ugovor)

Za nove korisnike daju na rate,ali racun ne sme nikako da ti iznosi ispod 1000din mesecno (i to je izricita zabrana)

Proverene informacije

I tu su cak nasli da se ograde kako njima valja :mad:

Poslednja izmena:
Ok. Hvala. (Bas su smradovi u mts) Ta tarifa mi bi bas odgovarala, inace imam wifi mrezu u kuci pa mobilni net i ne treba toliko. Najverovatnije cu uzeti uz tarifu mt:s Kontrola troškova 1000. Ima li bolji neki tel u ovoj klasi?
ivanza Kakva ti je to preplata od 118 din?

Ok. Hvala. (Bas su smradovi u mts) Ta tarifa mi bi bas odgovarala, inace imam wifi mrezu u kuci pa mobilni net i ne treba toliko. Najverovatnije cu uzeti uz tarifu mt:s Kontrola troškova 1000. Ima li bolji neki tel u ovoj klasi?
ivanza Kakva ti je to preplata od 118 din?

Mislim da trenutno nema bolje ponude u mts-u od ove koje trenutno nude.

Pretplata od 118,tacnije 120 din,je pretplata na 3g mrezu,kojom te obavezuju ako uzimas 3g telefon. A kod njih je maltene 90 posto u ponudi telefona sa 3g mrezom (tu spada i ovaj alcatel koji si naveo)

Ta pretplata ne moze da se izbegne,i ako im se pre toga naglasi da ti to ne zelis da koristis.

Imas dve opcije,ili da pristanes na to,ili da odustanes.

Ili ideš u Handy, uzmeš prestigio 4300 za 9200 dinara, bez 3G retplate...

Размишљам да продам note и узмем 997. Колика би ми доплата била??
:D :D

Koji ste vi Bogovi. :D

ja mislim da je on vec kupio 997, samo ne stize da se javi od silnog testiranja!

Зар ниси чуо??
997 је најбољи уређај икад направљен!
Pa zato sam ga ja i uzeo , da osetim malo cari najboljeg telefona ;), jos kad izadjem na kaficu pa ga izvadim i stavim na sto da svi vide da imam najbolji telefon na svetu :D.
A tek kad sam svalerki pokazao telefon svrsila u trenutku :d
A jesmo ga nahvalili ko da je najbolji na svetu :)

Od i pre izlaska 997D se nije pojavio nijedan ovakav bang for bucks fon, realno. :)

Nazad
Vrh Dno