Šta je novo?

Alcatel OT-997

Svima koji su kupili 997 ili997D srecna kupovuna i u zdravlju da nas sluze.
@Ivanza- Ti si sad spoznao onu narodnu sa magarca si presao na konja iliti sa Yuga na BMW.Igraj se sad sto vise sa njim jer nema toga sta ovaj telefon nemoze pokrenuti i sad ces tek osetiti pravi ugodjaj Android uredjaja.

i jel vam radi screenshot bre? :)

Ja nikako ne stizem da se bakcem malo vise telefonom. Posto nemam iskustva sa Androidom, za sada citam i ucim. Jel ima na marketu neki programi za screenshot ili moze samo preko kompa i jel mora telefon da bude rutovan da bi moglo direktno sa telefona da se rade screenshot-ovi?

Svima koji su kupili 997 ili997D srecna kupovuna i u zdravlju da nas sluze.
@Ivanza- Ti si sad spoznao onu narodnu sa magarca si presao na konja iliti sa Yuga na BMW.Igraj se sad sto vise sa njim jer nema toga sta ovaj telefon nemoze pokrenuti i sad ces tek osetiti pravi ugodjaj Android uredjaja.

i jel vam radi screenshot bre? :)
Rade,skini sa google play screenshoter Trail i radi sve super.

Ne radi default screenshot (power+volume down) ?

^ Probaj duže da zadržiš, nemoguće da ne radi .

Poslednja izmena:
ma jok, držim i 10 sekundi i ništa... tj nije ništa, čim pritisnem vol down on krene da smanjuje zvuk :)

Ja se nisam zezao stim skinuo program i sve radi ok.Tako sam vam i slike kacio ovde.

Ili power+volume up :)
Ako nece ni ovo, onda mozda ima opciju za screenshot u onom meniju kad se drzi dugme za iskljucivanje. Svaki ICS telefon ima ugradjenu mogucnost za screenshot, ne vidim razlog za njegovo izbacivanje iz softvera ovog telefona (osim ako se plase da ih tuzi Apple :d)

Probajte Power+Home za screenshot.
nemam home dugme :)

Ili power+volume up :)
Ako nece ni ovo, onda mozda ima opciju za screenshot u onom meniju kad se drzi dugme za iskljucivanje. Svaki ICS telefon ima ugradjenu mogucnost za screenshot, ne vidim razlog za njegovo izbacivanje iz softvera ovog telefona (osim ako se plase da ih tuzi Apple :d)
neće ni sa volup, a nema ni u meniju...

Ja se nisam zezao stim skinuo program i sve radi ok.Tako sam vam i slike kacio ovde.
jel su ti bolje i dalje naopake? ja sam našao screenshot ultimate, free je (nije trial) i ima nekoliko načina za hvatanje screenshota i za korekciju boja kad budu tako obrnute:
2012_12_13_17.47.33.png

Imam problem sa paljenjem telefona. Sve je počelo kada sam ga prvi put upalio. Tada se pojavio ekran dobrodošlice i setup wizard za podešavanje jezika, vremena itd. Međutim (ne znam kud mi je bila pamet), ja sam ga isključio ne završivsi do kraja konfiguraciju a zatim umetnuo karticu i od tada neće više da se upali. Sve sam probao, punio sam ga nekoliko sati, fabricki reset, ali telefon jednostavno neće da se upali. Imate li nekih predloga?

Imam dilemu. Ne znam za koji da se odlucim. Hteo bih da uzmem 997 al ne znam jos. Ali gledajte isplativost: Alcatel ot997 -185e, S. Galaxy s2-220e, Lg optimus 2x-170e, Htc sensation - 180e, Zte grand X -150e, Huawei P1 - 220e. Ne znam koji cu treba pomoc!

Poslednja izmena:
galaxy s2 najbolji,ali i cena veca dosta,mada i za tu cenu bi otvorio cetvoro oci (mislim na s2)
Alcatel ot 997 za te pare bolji i od sensation,grand x,i lg optimus 2x.
Huawei je mozda za mrvicu bolji od alcatela,ali to mu je cena za polovni model.
Tako da mislim da ti je najvise isplativije ot997 ;)

Imam dilemu. Ne znam za koji da se odlucim. Hteo bih da uzmem 997 al ne znam jos. Ali gledajte isplativost: Alcatel ot997 -185e, S. Galaxy s2-220e, Lg optimus 2x-170e, Htc sensation - 180e, Zte grand X -150e, Huawei P1 - 220e. Ne znam koji cu treba pomoc!
To su ti sve cene polovnih telefona , a Alcatel je nov novcat.Premda mi je sumljivo za SII oni se krecu oko 260-280 evra.

Imam problem sa paljenjem telefona. Sve je počelo kada sam ga prvi put upalio. Tada se pojavio ekran dobrodošlice i setup wizard za podešavanje jezika, vremena itd. Međutim (ne znam kud mi je bila pamet), ja sam ga isključio ne završivsi do kraja konfiguraciju a zatim umetnuo karticu i od tada neće više da se upali. Sve sam probao, punio sam ga nekoliko sati, fabricki reset, ali telefon jednostavno neće da se upali. Imate li nekih predloga?
Druze daj vise informacija , dokle se butuje dali se zaustavi na pocetnom ekranu.

@VOJKAN-Svidja mi se Batery wiget, koji program koristis.

Msm da je tu ZTE Grand X best buy

A šta ti je ta kućica u sredini!?
mislio sam da pričaš o hw dugmetu... ma jok, tad mi zaključa ekran čim stisnem power, isto kao i da ne držim home

kao što rekoše čudne su ti ove cene... prilično niske, p1 i s2 su pre oko 250 polovni a dobri i to je jedino što je bolje od 997 (a da li i za tu razliku u ceni - proceni sam), ove ostale bih odbacio odmah...

@VOJKAN-Svidja mi se Batery wiget, koji program koristis.
izvolte
https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.depoortere.android.CircleBatteryWidget

Ma znam ja da je s2 najbolji od ponudjenih ali da li vredi para cak i da kosta 250e. Ili vise vredi ovaj 997 nov?

Jaza ti je lepo rekao,mesas polovne telefone,sa novim telefonom.
Naravno da vise vredi alcatel,sada se moze naci nov za 190e,iz mts-a,dok je polovan s2 250e (da kazes u dobrom stanju sa garancijom)
E,sada ako ti se vise isplati da das 60e,a pritom dobijes macku u dzaku iako ima garanciju (dosta njih otvaraju telefone,menjaju stvari,popravljaju,i ako imaju garanciju),i pritom ne daj boze ta garancija ne bude priznata,sta da radis onda.
Ovo ti je 60-ak evra (na danasnje vreme nije mala para) manja investicija,i jos plus uzimas novo,znaci siguran si da niko pre tebe nije operisao telefon,da se tako izrazim

Poslednja izmena:
ako ti tako kazes. Nego kako radi na ovom telefonu igrice poput gta 3, gangster rio, modern combat 3 i slicne jace igrcie ako je neko uopste probao. I ako je neko odradio neocore test da mi kaze rezz?

Ipak je dosta slabiji od Adreno 205 koji se nalazi u Xperijama iz 2011te, ja sam na Neocore izvlačio 62fps

sigurno. ovaj GPU je danas jedan od najslabijih na tržištu (mislim da je samo adreno 200 slabiji). sreća pa ja te zahtevne igre ne igram nikako (slabo i na kompu a kamoli na telefonu), više sam za nešto tipa bubble blast :)
e sad ne znam koliko je zahtevan asphalt 6? on dolazi uz telefon i radi odlično

Da se pohvalim i ja :D
Postao sam danas ponosni vlasnik Alcatela 997.
Uzeo sam ga u mts-u. Ugovor mi istekao pre 2 meseca i kao da sam predosecao da treba da sacekam :)

Nazad
Vrh Dno