GrofOfMilutovac
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2012
- Poena
- 159
Svima koji su kupili 997 ili997D srecna kupovuna i u zdravlju da nas sluze.
Takodje
@Ivanza- Ti si sad spoznao onu narodnu sa magarca si presao na konja iliti sa Yuga na BMW.Igraj se sad sto vise sa njim jer nema toga sta ovaj telefon nemoze pokrenuti i sad ces tek osetiti pravi ugodjaj Android uredjaja.
Rade,skini sa google play screenshoter Trail i radi sve super.Svima koji su kupili 997 ili997D srecna kupovuna i u zdravlju da nas sluze.
@Ivanza- Ti si sad spoznao onu narodnu sa magarca si presao na konja iliti sa Yuga na BMW.Igraj se sad sto vise sa njim jer nema toga sta ovaj telefon nemoze pokrenuti i sad ces tek osetiti pravi ugodjaj Android uredjaja.
i jel vam radi screenshot bre?![]()
Bez dileme Alcatel 997D ,jeftiniji 70evra a u svemu bolji od Galaxy S duosa.
Rade,skini sa google play screenshoter Trail i radi sve super.
nemam home dugmeProbajte Power+Home za screenshot.
neće ni sa volup, a nema ni u meniju...Ili power+volume up
Ako nece ni ovo, onda mozda ima opciju za screenshot u onom meniju kad se drzi dugme za iskljucivanje. Svaki ICS telefon ima ugradjenu mogucnost za screenshot, ne vidim razlog za njegovo izbacivanje iz softvera ovog telefona (osim ako se plase da ih tuzi Apple :d)
jel su ti bolje i dalje naopake? ja sam našao screenshot ultimate, free je (nije trial) i ima nekoliko načina za hvatanje screenshota i za korekciju boja kad budu tako obrnute:Ja se nisam zezao stim skinuo program i sve radi ok.Tako sam vam i slike kacio ovde.
nemam home dugme
neće ni sa volup, a nema ni u meniju...
jel su ti bolje i dalje naopake? ja sam našao screenshot ultimate, free je (nije trial) i ima nekoliko načina za hvatanje screenshota i za korekciju boja kad budu tako obrnute:
Pogledajte prilog 102570
To su ti sve cene polovnih telefona , a Alcatel je nov novcat.Premda mi je sumljivo za SII oni se krecu oko 260-280 evra.Imam dilemu. Ne znam za koji da se odlucim. Hteo bih da uzmem 997 al ne znam jos. Ali gledajte isplativost: Alcatel ot997 -185e, S. Galaxy s2-220e, Lg optimus 2x-170e, Htc sensation - 180e, Zte grand X -150e, Huawei P1 - 220e. Ne znam koji cu treba pomoc!
Druze daj vise informacija , dokle se butuje dali se zaustavi na pocetnom ekranu.Imam problem sa paljenjem telefona. Sve je počelo kada sam ga prvi put upalio. Tada se pojavio ekran dobrodošlice i setup wizard za podešavanje jezika, vremena itd. Međutim (ne znam kud mi je bila pamet), ja sam ga isključio ne završivsi do kraja konfiguraciju a zatim umetnuo karticu i od tada neće više da se upali. Sve sam probao, punio sam ga nekoliko sati, fabricki reset, ali telefon jednostavno neće da se upali. Imate li nekih predloga?
Imam dilemu. Ne znam za koji da se odlucim. Hteo bih da uzmem 997 al ne znam jos. Ali gledajte isplativost: Alcatel ot997 -185e, S. Galaxy s2-220e, Lg optimus 2x-170e, Htc sensation - 180e, Zte grand X -150e, Huawei P1 - 220e. Ne znam koji cu treba pomoc!
mislio sam da pričaš o hw dugmetu... ma jok, tad mi zaključa ekran čim stisnem power, isto kao i da ne držim homeA šta ti je ta kućica u sredini!?
kao što rekoše čudne su ti ove cene... prilično niske, p1 i s2 su pre oko 250 polovni a dobri i to je jedino što je bolje od 997 (a da li i za tu razliku u ceni - proceni sam), ove ostale bih odbacio odmah...Imam dilemu. Ne znam za koji da se odlucim. Hteo bih da uzmem 997 al ne znam jos. Ali gledajte isplativost: Alcatel ot997 -185e, S. Galaxy s2-220e, Lg optimus 2x-170e, Htc sensation - 180e, Zte grand X -150e, Huawei P1 - 220e. Ne znam koji cu treba pomoc!
izvolte@VOJKAN-Svidja mi se Batery wiget, koji program koristis.
Druze daj vise informacija , dokle se butuje dali se zaustavi na pocetnom ekranu.
@VOJKAN-Svidja mi se Batery wiget, koji program koristis.
Da se pohvalim i ja
Postao sam danas ponosni vlasnik Alcatela 997.
Uzeo sam ga u mts-u. Ugovor mi istekao pre 2 meseca i kao da sam predosecao da treba da sacekam![]()
Ne, uopste se ne pojavljuje boot screen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari