Od i pre izlaska 997D se nije pojavio nijedan ovakav bang for bucks fon, realno.![]()
Зар ниси чуо??
997 је најбољи уређај икад направљен!
Kakav je u poređenju sa lg l9 šta je bolje za pazar od ta dva? Nisu kod istih operatera, vidim da je lg jeftiniji doduše nam tarife poredio. Bolja je rezolucija na lg, ne znam, šta vi mislite? Jel bila na ovoj temi komparacija ova dva, ne može da se pretražuje, kratka je reč a nisam sad u situaciji da listam redom.
Ovako druze LG l9 ima bolju grafiku i bolji ekran tj rezoluciju , CPU i Ram memorija su isti.Stim da je l9 skuplji 100 evra.Kod operatera ti je ista situacija , u MTS 997 kosta uz MIN Net M 10900 a u VIP-u LG l9 uz Smart 700 21000.To ti je to u sustini , stim da te mozda LG(Lie good) ima da te zavlaci za Update to ti kao bivsi vlasnik Optimusa 3D pricam.Kakav je u poređenju sa lg l9 šta je bolje za pazar od ta dva? Nisu kod istih operatera, vidim da je lg jeftiniji doduše nam tarife poredio. Bolja je rezolucija na lg, ne znam, šta vi mislite? Jel bila na ovoj temi komparacija ova dva, ne može da se pretražuje, kratka je reč a nisam sad u situaciji da listam redom.
Lg ima samo kameru slabiju, ostalo je sve bolje, ali mislim da je on skuplji, a ne jeftiniji
Pitanje meni bitno:
Da li su 997 i 997D isti u svim karakteristikama osim dual sim podrske?
Potpuno isti telefoni samo je dual sim razlika.Pitanje meni bitno:
Da li su 997 i 997D isti u svim karakteristikama osim dual sim podrske?
Ovako druze LG l9 ima bolju grafiku i bolji ekran tj rezoluciju , CPU i Ram memorija su isti.Stim da je l9 skuplji 100 evra.Kod operatera ti je ista situacija , u MTS 997 kosta uz MIN Net M 10900 a u VIP-u LG l9 uz Smart 700 21000.To ti je to u sustini , stim da te mozda LG(Lie good) ima da te zavlaci za Update to ti kao bivsi vlasnik Optimusa 3D pricam.
da se nisi zbunio djurkash?isti su telefoni, samo je dual sim razlika
Zaboravljas na vipekomotivaciju, sto spusta cenu na 16K, po meni bolji i veci ekran, jaci SoC, kao i bolja baterija zajedno vrede vise od tih 45 evra...
@Jaza
Ovo si ti nešto menjao boje ili to Alcatel preradio ics u ove čudne boje ?
ma ide sad i meni, restart sa vađenjem baterije ga je vratio u normalu, zaglupeo se guglov backup proces, android bug, nije do telefonaVojkane druze meni telefon ide normalno u DEEP Sleep evo ti i slikica , ima samo sat i 30 minuta posto sam pre toga Rootovao telefon pa ga resetovao.
nije menjao nego jaza koristi neki čudan program za screenshot i neće da stavi normalan koji sam mu rekaoNašao sam neke scrinove na prethodnim stranama, to je alcatel menjao , boje i ikone.
Nije vanila .
Vojkane, mozes li mi reci koji screenshoot koristis? Ja sam bio skinuo neki ali je prikazivao cudne boje, kao kod Jaze.
I jos nesto, da li neko moze, molim vas, da mi posalje linkove za IGO PRIMO? I upustvo za instalaciju. Juce sam skinuo neki i instalirao. Radio je ali kad sam izasao i probao ponovo da udjem prijavio je neku gresku. Takodje *****avaju i softverski dugmici pa ne prikazuje ceo IGO. Da li je moguce da se podesi rezolucija na 480x735, jer je to prava rezolucija ekrana mobilnog (bez softverskih dugmica).
@Kovac
RapidSerbia ne radi nesto. Ali sam skinuo nekoliko drugih verzija koje su imale sredjen sys.txt fajl i sve radio po upustvima. Negde sam video da se pojavljuje taj problem da kada se izadje iz programa i pokusao opet da se udje da nece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari