Šta je novo?

Alcatel OT-997

MTS rasprodao celu prvu isporuku Alcatela 997 za 2 dana, vec u Petak ga nije bilo_Ocekuju novu isporuku 997-ice u ponedeljak.

Za sve ostalo tu je mobilni svet :D

Ja nisam ugasio nijednom svoj telefon za mesec dana, znaci brutalno dobro radi 997D. Opalio sam mu Apex launcher, znaci radi kao singerica. :D

Bilo mi je jako cudno kada sam ga uzeo, nekako sav kao igracka jos Alcatel pise na njemu. Ali sta god radio, nema da stucne... Nema potrebe za bilo kakvim tweak-om, na memory i cpu booster-e moz' se zaboravi lagano... GPS me takodje odusevio, radi extra.

DPI podesen na 220 - savrsen pregled.

Od i pre izlaska 997D se nije pojavio nijedan ovakav bang for bucks fon, realno. :)

Napravio 990 ... za 1 odnosno 1990 dinara uz najjeftinije pakete je bio ekstra telefon sa ulazak u android svet .... i ekstra je imao podršku zajednice .. i još uvek ima ,naravno ... imao sam ga godinu dana, telefonče za sve pare ....

Kakav je u poređenju sa lg l9 šta je bolje za pazar od ta dva? Nisu kod istih operatera, vidim da je lg jeftiniji doduše nam tarife poredio. Bolja je rezolucija na lg, ne znam, šta vi mislite? Jel bila na ovoj temi komparacija ova dva, ne može da se pretražuje, kratka je reč a nisam sad u situaciji da listam redom.

Kakav je u poređenju sa lg l9 šta je bolje za pazar od ta dva? Nisu kod istih operatera, vidim da je lg jeftiniji doduše nam tarife poredio. Bolja je rezolucija na lg, ne znam, šta vi mislite? Jel bila na ovoj temi komparacija ova dva, ne može da se pretražuje, kratka je reč a nisam sad u situaciji da listam redom.

Lg ima samo kameru slabiju, ostalo je sve bolje, ali mislim da je on skuplji, a ne jeftiniji

Ovako druze LG l9 ima bolju grafiku i bolji ekran tj rezoluciju , CPU i Ram memorija su isti.Stim da je l9 skuplji 100 evra.Kod operatera ti je ista situacija , u MTS 997 kosta uz MIN Net M 10900 a u VIP-u LG l9 uz Smart 700 21000.To ti je to u sustini , stim da te mozda LG(Lie good) ima da te zavlaci za Update to ti kao bivsi vlasnik Optimusa 3D pricam.

Probao sam da li mobilni može da podnese igre Asphalt 7 (oko 1.5gb) i Modern combat 4 Zero hour (oko 1.9gb) i izgleda da može.:banana:

Pitanje meni bitno:

Da li su 997 i 997D isti u svim karakteristikama osim dual sim podrske?

da se nisi zbunio djurkash? :) isti su telefoni, samo je dual sim razlika

Ovako druze LG l9 ima bolju grafiku i bolji ekran tj rezoluciju , CPU i Ram memorija su isti.Stim da je l9 skuplji 100 evra.Kod operatera ti je ista situacija , u MTS 997 kosta uz MIN Net M 10900 a u VIP-u LG l9 uz Smart 700 21000.To ti je to u sustini , stim da te mozda LG(Lie good) ima da te zavlaci za Update to ti kao bivsi vlasnik Optimusa 3D pricam.

Zaboravljas na vipekomotivaciju, sto spusta cenu na 16K, po meni bolji i veci ekran, jaci SoC, kao i bolja baterija zajedno vrede vise od tih 45 evra...

Zaboravljas na vipekomotivaciju, sto spusta cenu na 16K, po meni bolji i veci ekran, jaci SoC, kao i bolja baterija zajedno vrede vise od tih 45 evra...

što se tiče samog telefona tako je nekako kako si rekao, ali kad uporediš pakete uz koje ih razmatrate, mixnet M jede taj "smart" 700 za doručak :d

Evo prvo par salikica sa NFS Most wanted , ide igrica ko podmayana a kayu ljudi da je jedna od yahtevnija na Android platformi

2012-12-14-09-16-56.png2012-12-14-09-17-02.png2012-12-14-09-17-04.png

Vojkane druze meni telefon ide normalno u DEEP Sleep evo ti i slikica , ima samo sat i 30 minuta posto sam pre toga Rootovao telefon pa ga resetovao.

2012-12-16-12-19-57.png

Prilozi

• 2012-12-16-11-16-35.png
    2012-12-16-11-16-35.png
    52.7 KB · Pregleda: 164
Poslednja izmena:
@Jaza

Ovo si ti nešto menjao boje ili to Alcatel preradio ics u ove čudne boje ?

Mislio sam na ovu žuto- narandzastu boju u cpy spy programu i na ikonama u status baru .

U default ics je plava podloga a ne žuta, to sam mislio.

Poslednja izmena:
tolero,

Ovo je dual sim.

Vidis signal za drugu mrezu,plave je boje.

Mozda mu je aktiviran signal za ovu mrezu koja je narandzaste boje,pa stoga i tako stoji.

Moje misljenje,mozda i nije tako,gde znam

Našao sam neke scrinove na prethodnim stranama, to je alcatel menjao , boje i ikone.

Nije vanila .

Vojkane druze meni telefon ide normalno u DEEP Sleep evo ti i slikica , ima samo sat i 30 minuta posto sam pre toga Rootovao telefon pa ga resetovao.
ma ide sad i meni, restart sa vađenjem baterije ga je vratio u normalu, zaglupeo se guglov backup proces, android bug, nije do telefona :) kod devojke radi normalno sve vreme...

Našao sam neke scrinove na prethodnim stranama, to je alcatel menjao , boje i ikone.

Nije vanila .
nije menjao nego jaza koristi neki čudan program za screenshot i neće da stavi normalan koji sam mu rekao :)
evo cpu spy kod mene
2012_12_16_12.53.58.png

Vojkane, mozes li mi reci koji screenshoot koristis? Ja sam bio skinuo neki ali je prikazivao cudne boje, kao kod Jaze.

I jos nesto, da li neko moze, molim vas, da mi posalje linkove za IGO PRIMO? I upustvo za instalaciju. Juce sam skinuo neki i instalirao. Radio je ali kad sam izasao i probao ponovo da udjem prijavio je neku gresku. Takodje *****avaju i softverski dugmici pa ne prikazuje ceo IGO. Da li je moguce da se podesi rezolucija na 480x735, jer je to prava rezolucija ekrana mobilnog (bez softverskih dugmica).

Vojkane, mozes li mi reci koji screenshoot koristis? Ja sam bio skinuo neki ali je prikazivao cudne boje, kao kod Jaze.

I jos nesto, da li neko moze, molim vas, da mi posalje linkove za IGO PRIMO? I upustvo za instalaciju. Juce sam skinuo neki i instalirao. Radio je ali kad sam izasao i probao ponovo da udjem prijavio je neku gresku. Takodje *****avaju i softverski dugmici pa ne prikazuje ceo IGO. Da li je moguce da se podesi rezolucija na 480x735, jer je to prava rezolucija ekrana mobilnog (bez softverskih dugmica).

pogledaj na 14 strani sam objasnio kako da resis taj problem

@Kovac
RapidSerbia ne radi nesto. Ali sam skinuo nekoliko drugih verzija koje su imale sredjen sys.txt fajl i sve radio po upustvima. Negde sam video da se pojavljuje taj problem da kada se izadje iz programa i pokusao opet da se udje da nece.

РапидСрбија више не постоји.

@Kovac
RapidSerbia ne radi nesto. Ali sam skinuo nekoliko drugih verzija koje su imale sredjen sys.txt fajl i sve radio po upustvima. Negde sam video da se pojavljuje taj problem da kada se izadje iz programa i pokusao opet da se udje da nece.

bacicu ti na PP gde da skines IGo

sto se tice "sredjenog" sys.txt - moras da ga editujes i stavis da rez bude na auto - greska se vise nece pojavljivati

Vrh Dno