Šta je novo?

Alcatel OT-997

Evo ga opet ovaj sa "Fejzbuka".Lepo ja kažem da zakonom pojedincima treba zabraniti da to koriste...:smackbum:

Evo ga opet ovaj sa "Fejzbuka".Lepo ja kažem da zakonom pojedincima treba zabraniti da to koriste...:smackbum:
Flejmeru,sta cu da ti radim ako Alkica dobije apdejt na dzili binku... Vidim da si 997 courious,evo poklonicu ti ja moju Alkicu,samo brate prestani da na svaki vizantijevcev post bacas flejmare... :D Malo si smorio...

Edit:
Malao je off topic,ali evo "LG Optimus L9" dobio upgrade na JB,a izasao avgustu.A svi znamo da LG kasni po godinu i više dana sa ažurianjem softvera.Ovi naši trgovci mu odmah(ali baš svi),digli cenu za 50 evra.:S:

A new firmware is available nov...version 4.0.4-01001 i jos nesto pise ne vidim sad :D .....U cemu se sastoji ovaj update ?

Ja kliknuh download i install sta cu pociniti videcemo :D

Gotovo :D......sve fino radi za sada, tj za ovaj jedan minut hahha :D

Poslednja izmena:
Da Gago stvarno nudi update 4.0.4-01001_20130 25.3mb
Sad cu instaliram,pa javljam utiske.

Ja sam skinuo, ali mi javlja error i ne moze da instalira update. Da nema mozda root veze sa tim?

Javlja missing jrdpowersaver.apk missing. Ja sam ga izbrisao jer mi realno nicemu ne sluzi.

Poslednja izmena:
Ni ja na "bez D" nemam apdejt,
ajde javite ako neko dobije da znamo...

Ajd sad, ako se ne varam i LG je pre ovog update- na JB dobio prvo nekih 20-tak mb update. :confused:

Jazo, jel tebi rootovan? Ima li sanse da negde obesis jrdpowersaver.apk, jer da radim sad preko one touch managera, pa sve da bekapujem po stoti put, umrecu. :)

To ti je kad slušaš ove što kažu „briši, bolje je tako“ :p

997 jos nece dobiti update. 997D je sa nemackog trzista, a posto je ono vaznije od naseg, dobili su ranije update. Iako je to minorni update, verovatno mozda ispravio bug u battery stats-u ili mozda onaj bug sa kompasom itd sta je jos bilo.

Ja sam skinuo, ali mi javlja error i ne moze da instalira update. Da nema mozda root veze sa tim?

Javlja missing jrdpowersaver.apk missing. Ja sam ga izbrisao jer mi realno nicemu ne sluzi.
Meni takodje prijavljuje error,neznam zasto je tako,da sacekamo Gagu njoj telefon nije rootovan.

da nije možda downgrade :D po običaju obično nešto poprave, a nešto pokvare

Upravo sam instalirao update. Kernel je ostao isti, promenio se samo custom build version. Nista nisam primetio od promena. Kompas idalje ne radi. Cini mi se da mi je wifi malo bolji...

Pa gde ste inace videli da na root-ovan telefon moze oficijalni update?

Ko ne moze da apdejtuje neka skine novi One Touch Upgrade S. Izasla verzija 2.7.3 za 997. :D

Imam problem sa mailom. Naime,posle odredjenog vremena,procitani mail nestane,i ne mogu ga vise pronaci u inboxu. Da li neko ima ideju sta treba uraditi,da bi se ovo sprecilo?

Moj problem je sledeći:

Zvučnici ne rade (prilikom poziva prednji radi, a kod puštanja muzike i sličnog ne radi). I to nije sve. Kada stavim kabl u ulaz za sluške i ne gurnem do kraja već skoro do kraja onda oba zvučnika savršeno rade. :trust: Znači da zvučnici su ispravni, ali neki bug se dogodio i nikako da prorade. Probao sam par factory reseta ali ne vredi...
Je l' ima neki fix za ovo?

Nosiću ga u ponedeljak u mts na reklamaciju, ali sa obzirom da zvučnici rade mislim da je ovo softverska greška i da se može otkloniti lako... Samo kako? Ima li neko neku ideju?

Evo me....meni se cini da tel radi brze ..nekako mi je sve fluidnije :D...ili se tripujem :D.....

Pise firmware 4.0.4 Kernel version 3.0.13 Custom build version vBF7 -0

Poslednja izmena:
Na OT-997 jos uvek nista.

@Gaga 3 hvala za info.

Treba proguglati sta je taj updejt tacno doneo.

Ajde ako neko ima ideju gde da trazi i vidi sta nam je ovaj update novo doneo, neka progugla pa napise moze?!

Tesko da cete ista saznati posto je ovo Alcatel i nema neku podrsku. Jedino da cekate nekog sa nekim znanjem koji ce nesto napisati na XDA(?!) verovatno...

Navodno bi trebalo da ispravi bug sa kompasom. Tako sam natuknuo sa Android Hilfe.

Par njih kaze da je update resio taj problem sa kompasom.

Poslednja izmena:
Pa ja sam pretpostavljao da je to resio i pitao sam, a neko je rekao da nije resio bug sa kompasom, pa rekoh onda nije to...

Nazad
Vrh Dno