Flejmeru,sta cu da ti radim ako Alkica dobije apdejt na dzili binku... Vidim da si 997 courious,evo poklonicu ti ja moju Alkicu,samo brate prestani da na svaki vizantijevcev post bacas flejmare...Evo ga opet ovaj sa "Fejzbuka".Lepo ja kažem da zakonom pojedincima treba zabraniti da to koriste...:smackbum:
Ja sam skinuo, ali mi javlja error i ne moze da instalira update. Da nema mozda root veze sa tim?
Ajd sad, ako se ne varam i LG je pre ovog update- na JB dobio prvo nekih 20-tak mb update.![]()
Meni takodje prijavljuje error,neznam zasto je tako,da sacekamo Gagu njoj telefon nije rootovan.Ja sam skinuo, ali mi javlja error i ne moze da instalira update. Da nema mozda root veze sa tim?
Javlja missing jrdpowersaver.apk missing. Ja sam ga izbrisao jer mi realno nicemu ne sluzi.
Meni takodje prijavljuje error,neznam zasto je tako,da sacekamo Gagu njoj telefon nije rootovan.
Ko ne moze da apdejtuje neka skine novi One Touch Upgrade S. Izasla verzija 2.7.3 za 997.![]()
ista stvar izasla i za 992d. Bila jutros verzija 2.7.5, sada je 2.7.3.Ko ne moze da apdejtuje neka skine novi One Touch Upgrade S. Izasla verzija 2.7.3 za 997.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari