20 minuta?![]()
Nema to veze morao bi bar 3 sata da ti bide.Meni je izmedju 3-4 sata,uvek 3G internet ukljucen uvek,4 naloga sinhronizuje.Imam više od 7 sinronizacija uključenih(3gmaila,2 emaila,google+,twitter,dropbox,skydrive)
Nema to veze morao bi bar 3 sata da ti bide.Meni je izmedju 3-4 sata,uvek 3G internet ukljucen uvek,4 naloga sinhronizuje.
Imam više od 7 sinronizacija uključenih(3gmaila,2 emaila,google+,twitter,dropbox,skydrive)
Facebook sam samo nekoliko puta otvorio iz radoznalosti i delovalio mi je mnogo nabacano i konfuzno i od tada (prošlo dobre 3 godine) ja na face nisam ušao a svaki android telefon koji sam imao posle roota uvek je prvo padao uninstal facebook app-a,a đe ti je Facebook.Moraš da imaš makar 2 profila,jedan javan,a drugi samo za bliske ljude i porodicu...![]()
Ma nemoj da se nerviraš,ima ovde dosta njih nepismenih što postuju samo bisere ili podbadaju ovde ljude koji se trude da nešto pametno napišu...Ух, ух то је баш лоше
О боже, уопште нисам хтео да пишем ништа на овој теми.модови бришите овај мој пост![]()
Ma nemoj da se nerviraš,ima ovde dosta njih nepismenih što postuju samo bisere ili podbadaju ovde ljude koji se trude da nešto pametno napišu...
@NightCrawler,ovo za Face je satirična ironija ili alegorija.:test:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari