Šta je novo?

Alcatel 992D dualsim

Da, tako je, stim sto nema veze koji je slot jer 3g moze da bude i sim2 sve dok je sim 1 2g. Nailazio sam na price da je sim2 2g only ali nije.

I dalje nije ispravljen bag, da kad je neko zauzet, da probija usi koliko pisti tu tu tu tu.... :/

I meni se ponekad to dogodi, mada mislim da nije svaki put.

I na 997 se dešava ako vam je neka uteha :banghead:

Ima li OT 992D mogucnost odabira Slovenskog i Hrvatskog jezika za meni?
Moze li se naknadno ugraditi SLO/HR jezik (koji ROM)?

Hvala

Ima "slovenčina" u izboru jezika, valjda je to slovenski. HR nema, rom sa njim nisam ni video.

To je slovački. Nema slovenskog..

Slovenščina je Slovenački
Slovenčina je Slovački ;)

Danas me prvi put izneverio telefon. Imao sam maturu danas i hteo da se slikam sa drugovima. Medjutim, alkica se po ulasku u kameru pocela gasiti. Dodjoh sad kuci i sve okej. Gremlini? :D

Verovatno je prednji senzor detektovao previse SWAG-a, zagasio telefon preventivno :D

Nemam pojma ali snasli smo se za fotografisanje (bilo puno fotoaparata). :D

Ovo mi se desava vec treci put, a radi se o tome da kad pozovem nekoga ekran pocrni i nece da se ukljuci dok onaj koga pozivam ne prekine poziv ili dok ne odzvoni do kraja i niko se ne javi. Jedino resenje je da resetujem softver. Nemam root i nisam dirao nista, sve je default mts. Ima li neko neku ideju sta da cinim?

Iskljuci auto brightness ili auto osvetljenje

Cisto da javim da sam portovao noviju verziju lewa os uz pomoc one stare verzije sa 4pda. Radi sve sem default aplikacije za sat i game centra(koji je ionako na kineskom :d). Lockscreen je noviji i dodate su neke aplikacije npr. Guide(uputstvo za koriscenje sa slikama), neki kineski market i weather koji nisam uspeo da namestim jer prihvata samo kineska slova. U svakom slucaju videcu da malo sredim rom tj da zamenim aplikacije koje ne rade i eventualno dodam jos nesto. Ako bi neko hteo da pokusa da sredi rom ili da ga proba, napisite pa cu da uploadujem. Btw. sada pokusavam da portujem miui pa cu javiti sta je bilo.

Fino, svaka cast. Na sta tacno mislis kod sredjivanja? Mozda mogu da ti pomogne, al tek iza nedelje bih mogao da se pozabavim time.

Jel uspeo neko da iskljuci low battery zvuk? Probao sam da fajl zamenim praznim, da ga obrisem, al gad opet svira kad je baterija na 15%.

Poslednja izmena:
Dodavanje skripti(npr. neki audio skripta tipa ACID mod ili nesto slicno) u rom pre flashovanja. Tu bi mi trebala pomoc jer to nisam dosad radio, tj. znam kako da flashujem al nzm kako da ubacim da se instalira zajedno sa ROM-om.
Btw. odustajem zasad od MIUI-a, radio sam po uputstvu i nasao miui rom za neki telefon istog hardvera kao i nas ali jednostavno stane na boot animaciji tj. bootloopuje do besvesti.

Instalacija.

Onda samo copy/paste. Otvoris instalaciju sa 7zip i kopiras fajlove na odgovarajuce mesto.

OK videcu to kasnije. Sad me bas kopka zasto miui nece da se bootuje kada sam sve uradio preko uputstva na xda. Ima li neko ovde iskustva sa portovanjem ROM-ova?

Fino, svaka cast. Na sta tacno mislis kod sredjivanja? Mozda mogu da ti pomogne, al tek iza nedelje bih mogao da se pozabavim time.

Jel uspeo neko da iskljuci low battery zvuk? Probao sam da fajl zamenim praznim, da ga obrisem, al gad opet svira kad je baterija na 15%.

Jedino sto sam pronasao je da preko neke aplikacije za zvukove tipa Volume Control Plus i sl. spustis system na nulu. Javljace low battery warning ali nece da se cuje.

Malopre mi je stigao firmware update, ali nisam instalirao jer nisam na w-less. Je li neko probao i ima li poboljsanja?

^Koja verzija?

@anko13 To i ja trenutno radim, al ubije mi sve sistemske zvukove pa mi ne odgovara.

Nisam do sad radio nikakav update i ovo mi prvi put nudi. Ne pise koja je verzija samo pise "a new firmware is available now".

Da javim sta sam uradio. Odradjen update, promenjen custom build version sa vD5Z-0 na vDCH-0. Neku promenu u radu nisam uocio, dakle sve je isto.

izgleda da su se razvalili od sredjivanja bagova u ovom novom firmwareu :-\

Nazad
Vrh Dno