Šta je novo?

Alcatel 992D dualsim

Jedno pitanje vezano za ove "kuvane" OT-992D romove. Da li su to sve ICS romovi ili je neko portovao i JB? Da li su promene samo kozmeticke ili ?

Svi su ics. Svasta je menjano. Twikovan build.prop, dodana podrska za init.d, mislim da je ovaj cold deodexed. Pise tamo sta je sve radjeno.

Mislim da je nemoguce portovati JB rom jer treba valjda boot.img za JB. Nekka me neko ispravi ako gresim.

Moguce je, samo treba neko ko ima potrebno znanje. Npr. za moj lg gt540 stock rom je bio 2.1, medjutim developer je kasnije od nule uradio novi kernel (boot.img) i build system from source (***, ne mogu ovo smisleno da prevedem.). Tako da... strpljenje i videcemo sta ce biti.

Jel koristi neko poslednji cold rom? Poprilicno fino radi, lep izgleda, a i ove nove notification toggles su odlicne.

7ymype8a.jpg

Poslednja izmena:
Koristim ja. Mnogo mi bolje radi od stocka. Vise RAMa oslobodjeno i naravno lepsi izgled.

Nzm meni se LeWa vise svidja od Cold Roma mada su oba roma odlicna.

Da li je moguce portovati kernel sa micromaxa a110 na 992d? Interesuje me jer za a110 postoji kernel koji omogucava OC do 1.4ghz.
Izvinite za dupli.

A postoji i JB za taj telefon. Bilo bi super..

Da, mada od 3 CM9 teme koje sam probao samo jedna je radila tj promenila izgled ikonica, settingsa itd.
Nego da li moze neko da mi posalje Music.apk jer sam ga zamenio lg music playerom koji ne radi :mad:
Takodje imam ovaj problem Screenshot_2013-05-15-23-11-11.png
Primeticete da gore levo nema preset-a, i mogu samo rucno da koristim eq, ali i tu postoji problem jer cim izadjem iz njega on se resetuje, jer custom preset ne moze da se sacuva.

Sacekacu onda neko vreme. Zgotivio sam ovu plavu boju, al lucid tema izgleda genijalno.

Evo music.apk http://db.tt/R0H3YILo

Probaj i playerpro i njegov dsp, ja ga koristim vec jedno 2 godine. Odlicna aplikacija.

guveqehu.jpg

a7yhajub.jpg

Koja je to verzija PP-a?Ja mislim da imam apk fajl za 2.5 verziju negde u fonu ali kolko se secam drugacije su izgledali ti dugmici u ekvilajzeru.

Sad nadjoh 2.7 ali ni tu mi ne radi eq pise da ne moze da ucita audio podesavanja. Kako god, izgleda da sam ja nesto zeznuo cackajuci walkman player,sad cu da flashujem lewa os pa da vidim dal ce tamo sve biti ok.
U svakom slucaju hvala :)

Ma ne, znam na sta mislis koristio sam PP ranije, nisam uopste mogao da udjem u sound effects tj. onaj default eq od PP-a. Verovatno ne bih mogao ni u DSP, sad sam flashovao lewa os i stock player je odlican. Ekvilajzer je funkcionalan a i lepo izgleda :D

Poslednja izmena:
Kamera radi mada se nekad desi da nece da se upali iz prvog puta vec mora par puta da se ukljucuje.
Wifi radi provereno, radio ne radi(mozda moze da se resi ubacivanjem fmradio.apk fajla sa stock roma ali ne znam) a gps nisam ni proveravao mada je neko na android srbija napisao da radi.

Masamunea,

Kako radi kod tebe cold rom sto si ubacio?

Pocev od kamere,preko gps-a,do wifi-a?

Meni je cold rom bio nekako trom. Sad imam flashovanog nekog frankestajna. Pokupio sam neke stvari sa cold roma, neke sa stocka, kombinovo sve sa nekim romom sa 4pda, nesto sam sam cacko, ocistio sistem od suvisnih aplikacija, zamrznuo neke servise... sve radi, i radi najnormalnije. Baterja izdrzi 4, 5 sati sa auto osvetljenjem, slobodno 220-230mega rama.

qy2eqe2a.jpg

Kako vidim jos uvek ta dva nova rom-a koja su se pojavila,nisu toliko pouzdana.

Jos mora da se ceka :(

Meni je cold rom bio nekako trom. Sad imam flashovanog nekog frankestajna. Pokupio sam neke stvari sa cold roma, neke sa stocka, kombinovo sve sa nekim romom sa 4pda, nesto sam sam cacko, ocistio sistem od suvisnih aplikacija, zamrznuo neke servise... sve radi, i radi najnormalnije. Baterja izdrzi 4, 5 sati sa auto osvetljenjem, slobodno 220-230mega rama.

qy2eqe2a.jpg

Koji rom sa 4pda? Btw ima li neko ovde iskustva sa portovanjem ROM-ova?

Pa kad izadje za 997 pretpostavljam da ce ga rusi portovati.

Da li mogu nekako u podešavanjima da izvedem da slike sa stock kamerom ne vuku na crveno?

Evo primer, levo je original, a desno sam u PS uradio korekciju...

Nazad
Vrh Dno