Crkavaju elektronike kao i na (crnim) brusilicama.Kreće od četvrtka ponuda za crnu aku udarnu bušilicu, zna li neko kakav je ovaj model i vredi li ove pare psbsap 20-li d4?
Za tebe je to onda ko izmišljeno.Ne verujem da je crni heat gun bolji od zelenog po pitanju potrošnje... sigurno isto troše bateriju. Jedino što možda crni može da se preciznije kontroliše ili tako nešto. Meni svakako treba samo za ponekad i to "na terenu". Poslednji put sam savijao glatke cevi za kablove dok sam bio na merdevinama na 4 metra visine. Koristio sam na kabl sa produžnim i stalno mi se petljao oko nogu.
Imam dosta baterija, čak i onih od 8Ah, tako da će sigurno izdržati koji minut. Ako treba nešto ozbiljnije uvek mogu da razmotavam ovaj na kabl. Nije mi puno da dam 3000 din da imam i baterijski u arsenalu.
Pa jel su i ostali crni modeli isto tako problematicni? Planirao sam nesto da uzmem da imam za duzi period, a svidja mi se sto im sav crni alat koristi iste baterije pa moze da bude visestruko isplativo kad se nakupi vise stvari. U sustini ne intenzivno koriscenje, vec da mi bude pri ruci kad zatrebaCrkavaju elektronike kao i na (crnim) brusilicama.
Ako ćeš ga koristiti (intezivno) u te dve godine dok ima garanciju - onda vredi razmisliti.
Ako nećeš - možda je bolje da ga preskočiš.
Ajd da opet okačim sliku. Ovo je moja "crna" Parkside kolekcija (nije sve na slici), a zelenu ne kačim, pošto ne pričamo o njoj:Pa jel su i ostali crni modeli isto tako problematicni? Planirao sam nesto da uzmem da imam za duzi period, a svidja mi se sto im sav crni alat koristi iste baterije pa moze da bude visestruko isplativo kad se nakupi vise stvari. U sustini ne intenzivno koriscenje, vec da mi bude pri ruci kad zatreba

Ne znam.Šta misliš može li ova sa akcije od četvrtka sa dobrim burgijama za beton probušiti zid stare gradnje u čekić modu ili da sačekam crnu "hilti" što pominješ? Ne treba mi za štemovanje nego za bušenje rupa za šrafljenje.

Bilo koja standardna aku busilica srafilica tesko ide u beton, na primer kada zelis da izbusis rupe za garnislu na plafonu. Tu ide ona specijalna kao sto je kolega postovao gore kao kroz sir.Šta misliš može li ova sa akcije od četvrtka sa dobrim burgijama za beton probušiti zid stare gradnje u čekić modu ili da sačekam crnu "hilti" što pominješ? Ne treba mi za štemovanje nego za bušenje rupa za šrafljenje.
Rabimo ih. 🙂Šta radiš tim jadnim alatima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari