Imali neko pošten kod nas da servisira baterije ?
Da, meni treba nešto što može da šrafi fino u drvo, iako je dosta stvari od iverice danas, bilo je situacija da sam se pošteno namučio sa šrafcigerom i IKEA nameštajem.Gde će u univer da šrafi sa 5 ili 8 nm, čak ne može ni svaku vrstu drveta da prosvira.
To sve što spominjete su aku odvijači za vijke za metal i za uvrtanje u plastiku, serviserski alat i alat za sklapanje.
Šta te interesuje u vezi šrafilice za gips ploče? Imam 2 komada. Služe za šrafljenje gips ploča i ništa više od toga. Nisu dobre za šrafljenje u ivericau ili puno drvo.Zašto ne one šrafilice za gips karton ploče ? Imaju graničnik dubine i držač šrafa
Pogledajte prilog 493906
ne rece, jel si na kraju popravio kosacicu ili nisi?garancija u Wobyhaus kada mi je posle 6 meseci crkla kosačica...mislim da sam dobro prošao da nisam dobio batine, jer sam se usudio da donesem uređaj na reklamaciju...
uredjaji isti, i iz iste fabrike a jedan ti je bolji...
I onda poredis cenu brusilice sa akcije bez baterije i womax koji ide sa 2 baterije po redovnoj ceni...
i zakljucis da je razlika dupla....kako?
Sto ne poredis srafilicu, kad je vec o njoj tema...i to ima iz iste fabrike.
ne rece, jel si na kraju popravio kosacicu ili nisi?
verujem da jesi...
Ono sto sigurno znam da ako se pokvari parkside kosacica ostaces bez nje cak i ako ti treba,
u tome je najveca razlika.
necu novac, hocu alat!
Šta je na priloženim slikama identično?Pa nije ni skuplji, a uz to je i bolji.
Pre Parkside šrafilice, imao sam Womax, i to nije uporedivo, koliko je za manje novce Parkside bolji. Takođe imam još uređaja, isto Womax i Parkside gde mi je Parkside za manje novaca mnogo bolji nego isti Womax uređaj.
O poštovanju kupaca to je tek priča za sebe, garancija u Wobyhaus kada mi je posle 6 meseci crkla kosačica...mislim da sam dobro prošao da nisam dobio batine, jer sam se usudio da donesem uređaj na reklamaciju...
Sa druge strane, postoje alati koji su identični (očigledno im ih pravi ista fabrika, samo se u boji plastike razlikuju), ali je isti alat kod parkside-a upola jeftiniji, recimo konkretno:Pogledajte prilog 494085Pogledajte prilog 494086
U pitanju je identičan uređaj, napravljen u istoj fabrici, razlika u ceni dupla.
Sorry za offtopic.
Šta je kombo paket?Baterija od 2Ah sa punjačem je bila 3000.
Realno, za šrafilicu ti ne treba jača, bespotrebno opterećuješ zglob. Kome treba da buši po celi dan, onda ima smisla ova veća.
Najveća prednost parkside alata je, da na istu bateriju ide jaaako veliki broj uređaja, a koji znaju biti jako dobri za malo novaca, i kad jednom uzmeš bateriju posle ti je svejedno.
Obično je najisplativija kupovina kombo kompleta, gde kada sabereš pojedinačno cenu Alat+bat+punjač, na kraju ispadne da se sve dobije u pola cene.
U lidlu ns, udarni odvijač je u kombo paketu 7000, a samo baterija od 4ah je 3000din na istoj polici... Punjač plus udarni odvijač (alat koji kupuješ) dobiješ za 4000!!! Nerealno.
Ali kako god okreneš, isplati se.
Za hobi varijantu možda su najbolje one zelene dvobrzinske šrafilice, crna ima smisla za nekoga ko puno šrafi, pa mu je bitna duža autonomija, ali za mene koji nisam majstor, ova zelena će da traje dokle god bude bilo da se kupi baterija za nju 😄 A koštala je u kombo paketu kao solo crna.
Zapravo, kad pogledam sad, od aku alata najviše koristim aku trimer, koji sam usputno kupio neplanski, jer eto imao sam bateriju...dok šrafilicu ili brusilicu koje sam želeo da kupim, ne pamtim kada sam zadnji put koristio...jednom ili dva puta od početka godine.
Nešto si pobrkao.Kod lidla nista ne dobijes u pola cene, nego vi ne znate koliko to treba da kosta
Pogledajte lidl cene preko pa jos jednom razmislite da li je precenjeno, ili prosto uporedi sa drugim robnim markama i zakljuci.
Zato sto se parkside toliko dize u nebesa oni imaju love da plate svarcenegera da ih reklamira. 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari