Evo da se pohvalim, još jednom kinezu je geknula baterija i uzeo sam danas Bosch GSB 18V-50, opasna sprava, 3 baterije i punjač u kompletu. Nisam profesionalac pa je ovo donekle suviše, ali su mi se jeftinije kineske varijante smučile a crni Parkside kao dobra alternativa znamo da nije uvek dostupan, pa baterije, punjači...elem, prelomio sam ovako, nije jeftino ali će potrajati i mnogo toga pokriva sa ovom snagom i vibracijom.
Pogledajte prilog 491473
Imao sam dva takva modela. Eliminisala ih je (posle brdo godina) samo tezina, jer sam presao na Metabo modele koji su mi laksi i bolje izbalansirani. Inace, uz tu busilicu je dolazila i lampa, koja je udarala ko ludaЈа користим Hitachi аку бушилицу преко 15 година.
Pogledajte prilog 491484
Прошла је кроз пар ремонтовања станаова и гомиле других послова и дан данас ради као сат. Оригинални акумулатори давно су одсвиртали своје. Раније сам отварао кућиште акумулатора, пошто се поклопац отвара одвртањем 4 завртња и мењао акумулаторе. Касније сам на Алију нашао заменске акумулаторе у новом кућишту и показали су се ок.
Нешто више не виђам бушилице марке Hitachi у продаји.
Када сам куповао, била је прилично скупа али у коферу, два акумулатора, лампа под тај акумулатор, сет насадних врхова за одвртање завртња, метар.
Привукла ме је марка и то што је оригинал Јапанац.
to nije srafilica vec elektricni srafciger koji ima max 5nm sto je premalo za srafljenje srafova u drvoAko ti treba samo srafilica, poruci sa Aliexpresa Worx vw242. Izadje nekih 40-ak dolara sa dostavom. Vrhunska stvar za te poslove.
Sta znaci srafilica? De nas nauci taj pojamto nije srafilica vec elektricni srafciger koji ima max 5nm sto je premalo za srafljenje srafova u drvo
Imam i worx i bosch i znam o cemu pricam. Ne pricam napamet kao neki na temi. Znam sta mogu ovi aku odvijaci. To je ono sto covjeku treba.Ovaj uspeo 55 komada da zasrafi. (Worx je malo jaci od GO3 ako se ne varam, al nijanse su u pitanju)
Pogledajte prilog 493531
Pogledajte prilog 493530
Čovek lepo rekao za šta mu treba.Sta znaci srafilica? De nas nauci taj pojam
Imam i worx i bosch i znam o cemu pricam. Ne pricam napamet kao neki na temi. Znam sta mogu ovi aku odvijaci. To je ono sto covjeku treba.
Ja sam se na prvu obradovao ovom "Hiltiju" i ubodnoj testeri, a onda sam pogledao na Kopernass sajtu(proizvodjač bušilice) i razočarao se...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari