Ta prica se vuce duze od onog dvanaestocasovnog formiranja baterija telefona. Litijum jonske baterije kod krstenih proizvidjaca vrlo malo degradiraju od stajanja.Kad kažete da ode baterija brzo da li je to svakodnevno korišćenje ili jednom, dva puta mjesečno neke sitnice?
Ja planiram da uzmem da ne moram stalno da jurim kod komšija i prijatelja kad mi zatreba. To može biti i jednom u tri mjeseca. Ali kao što neko reče ovde, kad imaš alat onda uvijek nešto nađeš da radiš 😃
Ukratko. Da li od stajanja baterija degradira?
Cekic od 6 soma? Busi bez problema u gredu.Vidim da je trenutno u lidlu u ponudi neka aku udarna bušilica, crna sa 20v baterijom. Može li to da posluzi da se probusi neka rupa u zidu da se utipluje polica, okači slika i slično.
Imam u selu zelenu njihovu šrafilicu i okej je za drvo i slično, dugo i traje ali nemam iskustva sa ovim crnim bušilicama od 20v
PKHAP 20-li c4 moze 7 beton, obavezno baterija od 4ah.Misliš na ovu od 5000 sto piše 226nm? Može li za nju i 204 b1 baterija ili mora samo ova glomazna 208 a1? Nije mi bitno koliko će dugo da drži sa jednim punjenjem, samo da ima snage
Ne znam… ja sam je uzeo za neku drugu namenu… najviše za odvrtanje zavrtanje šrafova.Misliš li da može sa njom kroz beton?
Gde ima test za C4 verziju?PKHAP 20 ti je za to. 6.000 kosta, i po testovima je odlicna.
A ta od 226 Nm uopste nema prihvat za burgije, nego hex prihvat za bitove (postoje doduse hex burgije, ali to nije za beton). To je tip alata koji se koristi za direktno srafljenje bez busenja predrupe, ili za odvrtanje jako stegnutih srafova.
Dakle, nije busilica, potpuno drugu namenu ima.
To je bez punjaca i bez baterija ili?Mozes jos da je uzmes na Shoppster-u za 3999.
Ja sam je uzeo za 2999 i to za dlaku da mi promakne, samo je jos nisam isprobao, treba da kupim samo burgije posto bitove i nastavak za srafljenje/odsrafljivanje imam od Parkside srafilice, nisam proverio ali pasovace 99.999%.
haha masalaa, odlicna ponudaI punjac i baterija 12V 2Ah za te pare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari