Pretezanje dovodi do ostecenja felne tipa zamor i pucanje materijala, redje pucanje glavcine tocka.Da l' je realno da srafove na felnama zavrcete moment kljucem?
Tesko da ces to naci, mozda nesto polovno, Elu/DeWalt, da bi bio precizan mora biti masivan, a ovo moderno su sve igracke ako ne odes u 500+ evra kategoriju.Je l ima neko neki predlog za neki ger za drvo, ne mora baš onaj sliding, nego obična, sa naglaskom na kompaktnost..
neka da joj dobro radi mehanizam, da se ne raskanta, da skuplja prašinu kako treba i da se brzo radi sa stegama, ne vrti mi se toliko ako ne mora, 21. vek je![]()
Moj primerak te bušilice ima problem da joj se klati glava. Već duže vreme ignorišem problem jer sam uglavnom bušio neke male/tanke rupice, al sad za vikend bušio dužom burgijom i baš smeta.Kupio sam gsb 18v-ec za 27000 navodno busi i beton. Dosta je jaka i ide sa 2x5ah u koferu. Nego zanima me jel zna neko sta tacno znaci heavy duty nalepnica jel samo reklama ili je takav alat konstrukcijski drugaciji?
Gsr 120li je bas pocetna srafilica nije toliko kompaktna ali je ok traje ona dugo znam jednu koja je miksala. Ali zagreje se ona kad se pomuci i nema snage. Mogao sam da uzmem pocetnu impact opciju gdr120 ali bolje je ipak imati normalnu neimpakt busilicu koja jednostavno ima snage. Ova moze da busi balvane. Mozda prodam ovu jednu 18v 5ah bateriju tj zamenim za slabiju laksu pa ako nekog zanima moze da se javi.
šta ovoj fali?Tesko da ces to naci, mozda nesto polovno, Elu/DeWalt, da bi bio precizan mora biti masivan, a ovo moderno su sve igracke ako ne odes u 500+ evra kategoriju.
Uzeo sam je od mađara 2019. godine. Bila je dosta solidna akcija, sa 3 baterije (2x5ah + 1x4ah). Dosta sam je pozajmljivao rođacima, pa je najviše korišćena za sklapanje Ikea nameštaja. Snimiću kad uhvatim vremena.Mogu da usnimim i meni malo plese futer sad mi glupo da menjam da zovem a na kraju su sbe mozda takve. U svakom slucaju u garanciji pretpostavljam da bi prihvatili ako bi stvarno bila klimava. Kad si uzeo ti svoju?
Zapravo stavljao sam nantest kad sam dosao kuci ako se ne varam 10ku za metal iz nekog kineskog bos seta sto ga daju uz setove gratis i nije to bas kratka burgija i minimalnog lifta je bilo kad se vrti ali mozda je i do burgije. Ali ovako na oko vidim da glava malo radi na tom delu do same srafilice i onaj prsten napred opet kazem najbitnije kako se burgija ponasa a ponasa se korektno ne idealno ali korektno sasvim sta znam.
Mislim da za 27k mozda i nema bolja busiliva na svetu sa 5ah 2x. Mouda sam se i prevario ali ona je cenovno bila 40 50 hiljada u prethodnim ponudama. Bolje to nego neka tamo gsr 180 li. Snazna je ova nema cetkice metalna glava ne znam sta joj jos treba. Ne znam koliko je ona makitina ali mislim da je isto tako red velicine 400e sa dva lezaja i onda burgija vrti nenormalno pravo majszor steva na yt je ,,reklamirao,,. Ne razumem se toliko kazem ali smatram da tesko moze ne samo bolje nego i slicno za 26 850 dinara.
Daj snimak da vidimo gambit
Pa treba da bude i dobra za savršene uglove, aj ako već znaš molim te daj neki primer šta da gledam onda?Zavisi šta radiš, ako je grubo sečenje radiće posao, ako očekuješ idealnih 45 m stepeni i -45 stepeni da nastelujes i da dobiješ savršene uglove za ram za sliku nemoj se iznenaditi ako to ne uspeš da našteluješ, sve je to alat pravljen za građevinare/parketare, nije za ultra-precizan rad.
Nešto je kod nas baš mršava ponuda bila u to vreme i pogledam na Iponu kad tamo solidna cena sa čak 3 baterije. Pitao najpoznatijeg "uvoznika" preko KP dal bi mi doneo i to je to. Nešto pamtim da je bila 28K. Pošto je ovaj obrisao profil sa kp ne mogu da proverim u porukama koliko je tačno bilo. Sećam se samo da je bilo 10k din. povoljnije od ponude sa naših sajtova (i to kombinacija sa jednom baterijom).Koliko te izasla? Mozda su ti drugari sje5ali kad si to primetio ***? A sta mu dodju madjari, preprodavci na kp ili si kupio u madjarskoj zivis u SU? Izvinjavam se ako je glupo pitanje.
Ne vredi ni taj forum, i tamo se prepucavajuIskreno nemam pojma sta gledati od novog, znam da smo kod drugara pokusali da ustelujemo zelenog bosha i nismo uspeli, tj kada napravimo ugao od 45 stepeni da bude dobar, -45 odstupa i obrnuto, nije se dalo ustelovati ga kako treba. Plavi jeste kao profi serija, ali vidis kako je par postova iznad sa busilicom, futer baca, tako je uglavnom i sa ovim jeftinijim testerama, ili nisu precizne, ili i ako ih nastelujes posle 50-100 rezova se rasteluju. Sa druge strane polovno tesko naci da je kompletno, plus koliko je vec odradilo... Preporuka idi na forum stolarske radionice, tamo ima ljudi koji zive i zaradjuju od stolarije pa ce imati konkretnu preporuku.
Ako na kutiji piše 3 god, onda tri god. Ako ne piše ništa, onda je dve.Kako funkcioniše Lidl/Parkside garancija?
Juče sam kupio neke Parkside proizvode I vidim na kutiji piše 3 godine, a nisam tamo pitao za detalje. Samo račun? Ili je trebalo još nešto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari