Šta je novo?

Ako vam treba džabe

pa sta si uradio sa masinom,koju si imao pre ,dali je otisla u listi ili radis neku drugu ili istu malo nadogradivanje , ili su zastali radovi,hm:)

Nismo se razumeli... Ja imam mashinu i necu nishta da radim sa njom, zato nishta nisam ni trazio... Ali problem je shto neko vec ima i mashinu i sve ostalo ali oce josh, to se po meni u najmanju ruku zove neskromnost i sebicnost...

:wave:

naravno, misli na mene...

da, imam komp (moj, iz potpisa) i imam wc na njemu
da, imam i komp (takodje moj) koji koristi burazer i nemam wc na njemu

mogao sam da slazem da mi crkla pumpa, da sam slucajno probusio hladnjake ili recimo procureo mi blok ili mi se polomio rez...
uostalom, moja definicija ciganisanja je sasvim drugacija od Šikijeve.

Poslednja izmena:
Vas obraz, vas problem. K'o god da je "zickao" radio je to na svoju cast. Da se ponovim, vecinu vas koji ste ovde "jel'mozemeniovockali" treba da je sramota.

Pazite, manje više svi imaju pravo da traže kad je čovek lepo pitao i ako im to zaista znači i treba! Ja lično stvarno nemam protiv da neko dobije što mu treba ali samo ukoliko je aktivni član foruma. :wave:

Covek je hteo da podeli par pasta na pocetku, a kako je predobar od silnog potrazivanja samo dodaje nove stvari i sve to o svom trosku ljudima koji bi sve to sami mogil da kupe. A oni koijma stvarno treba i furaju masine koje su bile krs i pre 5 godine ne traze a dodje neko ima u potpisu masinu od soma evra i kao "ja bih ovo", pa bre majku mu poljubim bar plati postarinu slepce.

Da nema neko mozda serial kabal koji ide direktno na Asus plocu,stvarno mi treba hitno.KIBLA'S mi je nesto lemio po jednoj semi al nije uspelo,kupih ono cudo USB to Serial al ne radi mi posao.Ako ima neko da mu ne treba placam postarinu i sve ostalo :)

Pazite, manje više svi imaju pravo da traže kad je čovek lepo pitao i ako im to zaista znači i treba! Ja lično stvarno nemam protiv da neko dobije što mu treba ali samo ukoliko je aktivni član foruma. :wave:

ja kada imam viska razdelicu, ako neko pita svidja mi se ta stvar sa slike mogu li to dobiti i prvi je pitao ,nema problema njegovo je :):)

Ð. Balašević je napisao(la):
Ne volem..
Sto odasvud samo cujes daj mi!
Il se prosi il se zajmi..
**** te, ja nikad nisam isko?

Ð. B.

Poslednja izmena:
ja kada imam viska razdelicu, ako neko pita svidja mi se ta stvar sa slike mogu li to dobiti i prvi je pitao ,nema problema njegovo je :):)

Tvoj jedi problem je što si dobar čovek, e sad što jedan maloletan dominator celo leto radi ko moler da bi kupio jednu ploču i CPU, dete puno entuzijazma, milion puta je naveo da bi sve uradio kako bi došao do vodenog, zar nije "sevap" "prepustiti" njemu tako nešto. Pa ako se čovek već ponudio da ga poklanja mislim vodeno, ja da sam prvi video rekao bi e ostavi to, al za dominatora zaslužio je mlad je i ako ne može da ima daj da mu to omogućimo jer je stvarno dobar dečko. E sad da nas ima kao ti Ketnet, govori i to da dominator sutra od mene dobija creva, pumpu i triple radijator, a za to ko se ciganiše neću da komentarišem i naravno neću da kažem da je to emanijak, ali ako se tako oseća njegova stvar, isto tako neću da kažem na koga mislim, a priča oko vodenog je samo primer, stoga ponavljam nije mi namera da se neko nađe isprozivan.

Poslednja izmena:
Covek je hteo da podeli par pasta na pocetku, a kako je predobar od silnog potrazivanja samo dodaje nove stvari i sve to o svom trosku ljudima koji bi sve to sami mogil da kupe. A oni koijma stvarno treba i furaju masine koje su bile krs i pre 5 godine ne traze a dodje neko ima u potpisu masinu od soma evra i kao "ja bih ovo", pa bre majku mu poljubim bar plati postarinu slepce.

xa xa poslacu jos jednom do dva puta ,posle nema nista,nista zaboravi te me ,mogu samo razglednice da im posaljem i slike xxa xa xa:) :)

Da nema neko mozda serial kabal koji ide direktno na Asus plocu,stvarno mi treba hitno.KIBLA'S mi je nesto lemio po jednoj semi al nije uspelo,kupih ono cudo USB to Serial al ne radi mi posao.Ako ima neko da mu ne treba placam postarinu i sve ostalo :)

ja imam gomilu serijskih kablova sa letvicama, od iz vremena p3 i p4, pa ako ti to odgovara...?

Tvoj jedi problem je što si dobar čovek, e sad što jedan maloletan dominator celo leto radi ko moler da bi kupio jednu ploču i CPU, dete puno entuzijazma, milion puta je naveo da bi sve uradio kako bi došao do vodenog, zar nije "sevap" "prepustiti" njemu tako nešto. Pa ako se čovek već ponudio da ga poklanja mislim vodeno, ja da sam prvi video rekao bi e ostavi to, al za dominatora zaslužio je mlad je i ako ne može da ima daj da mu to omogućimo jer je stvarno dobar dečko. E sad da nas ima kao ti Ketnet, govori i to da dominator sutra od mene dobija creva, pumpu i triple radijator, a za to ko se ciganiše neću da komentarišem i naravno neću da kažem da je to emanijak, ali ako se tako oseća njegova stvar, isto tako neću da kažem na koga mislim, a priča oko vodenog je samo primer, stoga ponavljam nije mi namera da se neko nađe isprozivan.

Ovim putem ti se zahvaljujem mnogo
:Klanjanje:Klanjanje:happy:

Ja opet da pitam da nije ostalo nekom malko te paste,da zamenim onu zvaku.

sta znam ,mozda nekada i pogresim sto posaljem moze svadja izmedju clanova da bude ,moze ovo moze ono neko sr@nje , jer oseti se sta znam posle ketnet kriv ,ima ljudi ne vode racuna sta da urade i sta ce da urade ,samo da dodju do dobre masine to si u pavu sto kazes ,nema problema kazi slobodno sta treba :)

Poslednja izmena:
da znaci treba mi taj tkz briket koji ce raditi na Asus ploci ili jos bolje ako imas semu.U svakom slucaju hvala mnogo emaniac

madness99, ne zva ti, jesi li sredio kablic?

iskreno nisam ni imao vremena da se zanimam oko toga pritisla skola

nista, ako ti jos uvek treba, cimni.
zavrsio sam mod zbog koga sam odlagao sredjivanje 'radionice', pa ce biti jos kojecega za koji dan...

ne zelim nista, samo da se javim i kazem lepo od nekog da poklanja stvari koje mu vise nisu potrebne ;)

p.s. tek sad sam video topic :p

Cely 700MHz na poklon + jos neki krsh

Prva etapa pospremanja gotova. Sa masnicom leti iz gajbe sledece :
- slika 1, 2 : miniATX case sa psu 300W (izuzetno tiho), Cel 700MHZ, slot-adapter, cooler(modovan), MGA 4mb pci, 256 ili 384 mb SDram, no-name cd-r 44x, ploca sojka SY-6BA+100(raid), nema hard i zvucnu
- slika 3 : celeron 600mhz, celeron 500mhz i pun P3 450mhz(slot1)
- slika 4 : P1 200mhz mmx, neka p1 ploca (edo, atx, usb, ps/2, nema zvuk), 128mb EDO ram, 2x ISA lan, jedan ISA modem (mislim da je 14.400)
- slika 5 : slim cd-r, ne znam dal' je ispravan i ne zanima me

prednost za komp sa slike 1 ima user activated1 !

Prilozi

• pic01.jpg
    pic01.jpg
    359.5 KB · Pregleda: 197
  • pic02.jpg
    pic02.jpg
    320.8 KB · Pregleda: 161
  • pic03.jpg
    pic03.jpg
    374.4 KB · Pregleda: 162
  • pic04.jpg
    pic04.jpg
    375.6 KB · Pregleda: 167
  • pic05.jpg
    pic05.jpg
    177.3 KB · Pregleda: 149
activated1, znaci Cely700 ide ipak tebi...
dogovoricemo se za slanje, poslacu ti moj mob...

Moca87 je dobio P1 sa slike 4.

ostala su 2 procesora 500 i 600 mhz i slim cd-r.

Poslednja izmena:
Moj mali doprinos:

1. Socket 370 cooler
2. SDRam PC133 64MB single-sided
3. SDRam PC133 256MB double-sided

Sve ove komponente se već par godina vuku po fiokama i ne znam da li su ispravne (nemam gde ni da proverim). Bile su ispravne kad su izvađene iz starog računara. Ako nekom treba, nek se javi na PM. :wave:

Prilozi

• 07112007.jpg
    07112007.jpg
    28.7 KB · Pregleda: 118
Korisnik Master)D(M1nD je dobio 256MB SD RAM.

benchaman je dobio slim cd-r i celeron 600mhz

ostaje jos jedan celeron 500mhz

Moderatori reagujte! Vidite da je krenulo, ljudi poklanjaju sve i svasta na sve strane. Imam i ja par stvari kojih hocu da se otarasim, ovaj mislim poklonim, ali necu dok se ne otvori posebna soba za to. Ako treba, ima konacno da naucim da kacim i slike i ceo krsh na terasi cu da razvrstam i da slikam.

Nazad
Vrh Dno