Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Proslog puta su nestali kljucevi iako je bilo jos dosta do kraja, uzimajte dok ima.

Ako ste sa VIP statusom(kupovali igre) na GMG, dobijate kupon koji skida 100% sa cene igre.
Spisak igara koje daju:

Operation Flashpoint: Dragon Rising
Overlord II
Hospital Tycoon
Last Inua
Operation Flashpoint: Red River
Uncanny Valley
Overlord
Damnation

Ja dobio Operation Flashpoint:Red River!Hvala Slobo!!!;)

Imas na G2G stalno za oko 5$. Sve provereno. 7x uzeo do sad

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Ja uzimao, doduse za malo vise para uzeo vise od 10 komada ali su mi 2 ili 3 povratili naloge. Tek dobra fora je bila sto je dosta tih naloga imalo milione onih novcica, klinci mesec dana nisu mogli da potrose.

Sada razmisljam da se otarasim tih sa social cluba i predjem na steam.

Ali, kad sam uzeo gta4- na steam, opet me je teralo dalje, nikako nisam mogao online da podesim, trazilo mi je live nalog, otvorim, povezem i opet nece...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam prije kupovao neke bundlove na gmg ali nemam VIP status..

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ja uzimao, doduse za malo vise para uzeo vise od 10 komada ali su mi 2 ili 3 povratili naloge. Tek dobra fora je bila sto je dosta tih naloga imalo milione onih novcica, klinci mesec dana nisu mogli da potrose.

Sada razmisljam da se otarasim tih sa social cluba i predjem na steam.

Ali, kad sam uzeo gta4- na steam, opet me je teralo dalje, nikako nisam mogao online da podesim, trazilo mi je live nalog, otvorim, povezem i opet nece...

Da da. Ti milioncici sto ti kazes *mjau**mjau**mjau*. Ako nisu mogli da potrose dosta onda je to tipa preko 300 - 400. Meni da kucnem u drvo niko nike za sad

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Imam dosta kljuceva za neke dodatke za World of Warships koliko sam razumeo. Dobi ih na g2a, ako nekome treba, nek se javi slobodno...

Imam kod viška za ATS New Mexico, ako nekom treba.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Subnautica besplatna na Epic Games Launcher-u, ko pokupi do 27. zadrzava zauvek.

Ucinio bih ja nije problem. Posalji mi broj pa na wa ili viber da se dog

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Koga interesuje da udje na hype train za novi Epic Games Launcher, Subnautica je free do 27. 12. Posle toga ce biti Super meat Boy, a nakon toga svake 2 nedelje free igra.

Inace oni su izgleda krenuli poprilicno agresivno. Ashen moze da se pazari tu vec sad, dok je na Steam-u "Coming Soon".

Mene ipak najvise privlaci The Journey, mozda najvece remek delo PS3 ere.

Poslednja izmena:
Koliko vidim Epic je krenuo u ofanzivu na Steam... hvala bogu... sto je dobro za nas, bice ovde uskoro guzve na ovoj temi :)

TT over M5

Steam launcher, epic launcher, origin launcher, uplay launcher, battlenet launcher. Ništa ovo nije dobro za korisnike. Steam je ujedno socijalni hub. Moram sve te launchere imati upaljene ako me neko hoce kontaktirati. Ako neko sa steam liste prijatelja nema igru, opet si u komunikaciji sa njim. Ova podjela na gomilu platformi definitivno pravi cirkus od communitya.

Kako moze biti dobro za nas. Besplatne igre stare pola decenije su mi zadnja stvar od prioriteta.

Poslednja izmena:
Slažem se u potpunosti... Najjače vreme je bilo kad je masovni kanal kominikacije bio neprevaziđeni MSN messenger :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Treba nam gejmerska verzija Trilliana koja se konektuje na sve chat servise ovih silnih launcher-a :D

Hehe, da, i Trillian je bio aktuelan tada :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Steam launcher, epic launcher, origin launcher, uplay launcher, battlenet launcher. Ništa ovo nije dobro za korisnike. Steam je ujedno socijalni hub. Moram sve te launchere imati upaljene ako me neko hoce kontaktirati. Ako neko sa steam liste prijatelja nema igru, opet si u komunikaciji sa njim. Ova podjela na gomilu platformi definitivno pravi cirkus od communitya.

Kako moze biti dobro za nas. Besplatne igre stare pola decenije su mi zadnja stvar od prioriteta.

PC nije zatvoreni ekosistem kao konzole da moze samo jedan store da dominira, to je i njegova car, pogotovo onome ko hoce da ugrabi deo svog kolaca.

Ah da, kad smo vec kod ove teme (Epic Store), pre par godina je Tim kukao na sav glas kako je MS Store ekskluzivnost najgora moguca stvar na svetu koja moze da se zadesi Win platformi, a vidi ga sad, pod stare dane poceo Gejb filozofiju i promenio plocu i nista sem parica ga ne interesuje.

Sve njih zanimaju samo pare, ko misli drugacije taj je jako naivan.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

PC nije zatvoreni ekosistem kao konzole da moze samo jedan store da dominira, to je i njegova car, pogotovo onome ko hoce da ugrabi deo svog kolaca.

Ah da, kad smo vec kod ove teme (Epic Store), pre par godina je Tim kukao na sav glas kako je MS Store ekskluzivnost najgora moguca stvar na svetu koja moze da se zadesi Win platformi, a vidi ga sad, pod stare dane poceo Gejb filozofiju i promenio plocu i nista sem parica ga ne interesuje.
To je trenutna situacija. Sta kada ih bude 10-30 ? Razlika steama i ostalih je ta sto steam ima igre raznih izdavaca i developera dok ostali launcheri samo svoje igre. Ja te ostale launchere moram instalirati radi jedne, eventualno dvije igre. A gdje su ostali F2P naslovi koji zahtjevaju jedan od nabrojanih lančera plus njihov. Ja trenutno "moram" imati:

Steam
Origin
GOG
Uplay
Epic
Battlenet
Gaijin launcher
WoT launcher
Win Store
DISCORD

Poslednja izmena:
Nije problem sto mora da se igra 25 igara ali je problem sto mora da se ima isto toliko pratecih chat-ova... Ccc koliko ste razmazeni :>

Moze da ih bude i 50-100, jednostavno takva je platforma. Ako hoces centralizovan Store sistem jednostavno predjes na konzole.

Slažem se sa Glenn, broj klijenata moze samo da se poveća i da nam zakomplikuje život. Sa jedne strane, ne treba mi da Steam ima monopol i da radi sta hoće, slazem se i da svaki proizvođač može (cak i treba) da izbaci posrednika, ali možda bi se trebalo vratiti starom načinu poslovanja; neka klijenti budu opciona varijanta. Ne da mi pola procesorske snage ode na klijente i chat overlay-jeve i sta sve ne. :)
Mada, ja igram mozda jednu do dve igre paralelno, tako da mi teoretski trebaju samo dva klijenta u jednom trenutku... Ali, opet, morao bih da ih gasim I pokrećem treći klijent ako hoću nešto treće da instaliram. Nije mnogo napora ako ne menjas igre na dnevnom nivou.
Meni je bilo bezveze kad mi se desilo da na Originu kupim vanila igru a onda mi kasnije ispadne jeftinije da je kupim ponovo na Steamu zbog DLC. I sad imam dva primerka igre, a ne mogu da poklonim jedan nekome. :)

Sad, čitajući sta sam napisao, zaključujem da je mana sto se programi samo gomilaju u startup folderu, usporava se komp I smanjuje malo maksimalni FPS za koji procenat. Sto jeste bezveze kad ti se računar (recimo nepotrebno) usporava. Al opet, konkurencija je jako bitna stvar (dokaz su AMD/nVidia I AMD/Intel), tako da je to plus.

Tl:dr: sve ima svoje prednosti i mane. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno