Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Licno mislim da je taj shield nepotreban, kupio sam nekoliko PSN kodova i nikakvih problema nisam imao (sa i bez shielda)
Kupio sam, 45$ me izašlo sa porezom bez shielda. Sve odmah završio bez ikakvih problema. Hvala.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

@ blastoise

Još jedna preporuka za Hollow Knight. Ja ništa zaraznije nisam igrao godinama, letos sam ulupao preko 70 sati u to.

Pre neki dan sam krenuo ispočetka. :d

Vidim svi zivi preporucuju taj Hollow Knight ali kao igra je i dosta teska. Jel tezina tipa Cuphead i tako neki bullethell ili vise vuce na DS?

sta je fora sa wreckfest-om? zasto drzi toliku cenu?

Vidim svi zivi preporucuju taj Hollow Knight ali kao igra je i dosta teska. Jel tezina tipa Cuphead i tako neki bullethell ili vise vuce na DS?

Drugačija je. Hollow Knight ima složeniju priču (jako čudnu, teško je pohvatati sve), dosta backtrackinga i nisu samo boss fajtovi, kao što je kao kod Cupheada. DS nisam igrao, ali sam svuda viđao da je upoređuju sa njom, tako da kapiram da je to pravo poređenje. Bossovi su teški, ali su mi bitke s njima zanimljivije nego u Cupheadu. Colosseum of Fools je baš horor, posebno treći deo, ali ne frustrira.

Nisam imao neka očekivanja kad sam počeo da je igram, jer sam je uzeo na na nečiju preporuku, bez čitanja recenzija, ali me je potpuno raspametila.

Backtracking kao takav mi ne smeta koliko Cupheadovo "ae sad sve to ponovo 10x" kad umres na 1% pre kraja.

Thx, probacu

Poklanjam steam kljuc za dz - LEGO® The Hobbit™.

Ko je propustio nek' se javi.

Aaaaand it's gone, otislo drugu clanu Vladimir2211

Poslednja izmena:
Evo za Lego LOTR TDLV4-J6E9R-7NDP*
Umesto zvezdice ide slovo P.

Imam i ja lego hobite

Y6J4C-64A6N-M4JJ*
*=
44820d293d56e49db705b37ad756363767077121

:)

Takodje poklanjam kljuceve za LOTR i Hobbit na PM.

Jel i dalje moze da se kupuje preko americkog Amazona sa srpskim karticama kao sto je moglo pre? Dugo nisam nista kupovao odatle pa ne znam dal i dalje prolazi.
Evo imaju neke dobre ponude, tipa BF5 je $30, pa bih mozda uzeo... (a ima i drugih finih EA naslova za mnogo male pare)
Naravno, mislim na online game code, ne na instant access...
Nemam jos sredstava na kartici, pa nisam probao, zato pitam preko foruma da vidim da li je neko probao skoro da znam da jurim u ponedeljak u banku ili ne...

Poslednja izmena:
Rade na amazonu naše kartice bez problema. Samo računajte da imate porez, zavisno od države koju stavite u svojoj adresi.
Znam da je ranije Aljaska bila bez poreza, mada su u zadnje vreme počeli da naplaćuju neke poreze koje ranije nisu pa treba proveriti.

@Vukodav
Hvala za podsecanje oko poreza. Zaboravio na to.

Zar nije ta ista cena i na Originu?
Nije ista... Pored valute se razlikuje i sama cena.
BF5 je 30E na Originu, i $30 na Amazonu sto je oko 26E...
Titanfall 2 na Originu je 7.5E, a na Amazonu $5...
Battlefront 2 na Originu je 9.99E, na Amazonu $4.49... i tako dalje...

Prolazi još uvek, barem meni. Redovno na amazonu uzimam psn/xlive dopune. Oregon je još uvek lišen pdv-a. Jedino što sam u poslednje vreme za svaku kupovinu morao da čekam neko vreme da mi je manuelno odobre/verifikuju, ali nikada mi nisu pravili problema i svaki put je prošlo. Uzeo sam ovih dana i SW BF2.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Na fanatical mystery sam uzeo jedan ključ. dobio injustice - gods among us ultimate edition. Otprilike i vredi taj 1eur.

uzeo sam par kljuceva na cdkeys, jednom cak i preorder, nikad problem nisam imao

Cdkeys je najpouzdaniji. Ja psn dopune uzimam godinama. Prosle god sam imao narudzbine preko 900e i ponudili su mi druge povoljnije cene ako i pazarim i ove god minimum toliko. Tacnije ako napravim prvu narudzbinu od min 800e.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno