Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

GET ANNO 1602 FOR FREE FROM DECEMBER 17TH, 18:00 TO DECEMBER 23RD, 00:00 UTC+1.
Da dobijete tu igru, nakacite se na Uplay platformu.

https://www.humblebundle.com/store/fist-of-awesome
https://store.steampowered.com/app/305070/FIST_OF_AWESOME/
stavite se na USA ip da vam paypal naplati 1 cent!

Ne mora USA IP, samo da se klikne dugme PC (Click to download) nevezano za to sto smo na USA verziji sajta i uPlay se pali sam i krece da instalira igru. Ne mora ni povezivanje sa PP.

Na Anno 1602 se odnosi ovo, da razjasnim :D Svakako hvala jos jednom, ne da mi sistem da dodam reputaciju :p

Ja ga merkam vec 15 dana :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel može neko da prosledi na pp ako ima viska sins of solar empire rebellion? Propustio sam free ponudu od pre 2 dana.

Kako moze da ima viska, kad se igra dodaje na steam nalog direktno, ne daju ti kod...

Daju preko 3rd party sajtova, pa aktiviras na steamu. Ja sam tako i video, al me mrzelo nesto da se cimam, mislio da ce promocija duze trajati.

Jel može neko da prosledi na pp ako ima viska sins of solar empire rebellion? Propustio sam free ponudu od pre 2 dana.

Mogu ti ja prosledim za 10 evrica koliko je akcija ili za 40evreja u full ceni. Kako ti lakse haha. :p Sprdam se, imam je na steam, pokupio kada bila free ali ja to i ne igram, da li ima neka fora da ti prosledim/pokloni ?

Ne jer je vezano za steam nalog i ide u library odmah a ne u gifts.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ako ste sa VIP statusom(kupovali igre) na GMG, dobijate kupon koji skida 100% sa cene igre.
Spisak igara koje daju:

Operation Flashpoint: Dragon Rising
Overlord II
Hospital Tycoon
Last Inua
Operation Flashpoint: Red River
Uncanny Valley
Overlord
Damnation

sram da ih bude...kakav je ovo winter sale na stimu, ni 1 igra nije.

^ zar ne krece 24.12 kako pise?

ili je ovaj datum vezan za ovu glupost na naslovnoj strani...

Poslednja izmena:
ove igre sto su 19.99 pa su na popustu 9.99 ne smatram da su uopste na snizenju. zapravo vecina njih i vredi 9.99 samo su van "snizenja" 100% skuplje :)

Poslednja izmena:
Ako ste sa VIP statusom(kupovali igre) na GMG, dobijate kupon koji skida 100% sa cene igre.
Spisak igara koje daju:

Operation Flashpoint: Dragon Rising
Overlord II
Hospital Tycoon
Last Inua
Operation Flashpoint: Red River
Uncanny Valley
Overlord
Damnation
Ja dobio Operation Flashpoint 2 Dragon Rising

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Najniza od kada je objavljena igra... :)

Igra je objavljena početkom 2015, tako da su se pretrgli sa popustom :D

Nije prvi put da je toliki popust. Bio je takodje od 10 do 20 decembra isti popust. Takodje 14.99€

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Ako kupim Destiny 2 Annual pass, da li to znači da sam dobio i Forsaken DLC ? Gde je najbolje da se kupi Destiny 2 Annual pass ?

Burazer uzeo GTA V od lika sa Face-a za 900din, nije Steam vec Social Club Rockstar-ov, klinac cepa online sve ok.

Imas na G2G stalno za oko 5$. Sve provereno. 7x uzeo do sad

Mislim da je na svim tim mestima u pitanju Rockstar verzija igre, Steam verzija do sada nije išla ispod 15E koliko ja znam...

Niko nije ni rekao da je u pitanju Steam verzija. Nadovezujem se gore na kolegu koji je imao saradnju sa FB stranicom.

Kad će neki dobar tps/fps? Spec Ops:The Line je poslednja igra kojoj sam se obradovao na svim ovim akcijama...

Bio je Sniper: Ghost Warrior Trilogy za oko 1$, ako si u tom fazonu.

Nazad
Vrh Dno