Hvala!Poklanjam Sniper: Ghost Warrior Trilogy, Scribblenauts Unlimited i Fish Fillets 2 i Fantasy General u vidu Steam / GOG ključeva. Aktivni članovi isključivo.
Možete pisati preko PM-a.
Edit:
Sniper: Ghost Warrior Trilogy otišla članu X4K3P.
Dlh daje hobbita ako nekome to treba!
Moze meni hobit ?
Dlh daje hobbita ako nekome to treba!
Moze meni hobit ?
Registruje se ovde https://www.dlh.net/en/steam-keys.html
Kaze mi ortak koji je igra, zaobidji.Da li je neko nasao neku ok ponudu za pre-order Anthem-a? I da li je realno da ne postoji na forumu zvanicna tema za ovu igru? Obecava ako nsita drugo...
Kaze mi ortak koji je igra, zaobidji.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Citiram:Nemoj to da mi radisU skorije vreme mi se nije svidelo nista toliko kao anthem
moze malo detaljnije? sta mu se to toliko ne svidja
![]()
Citiram:
"Probao sam u nedelju veče Anthem, ekskluzivni pre-alpha primerak, drugar mi omogućio. Posle skoro 3 sata igranja užasno je dosadan i repetitivan. Ne znam šta bih ti drugo rekao."
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Hvala, uzeh odmah kljuc![]()
Probao sam i ja closed alpha i svidela mi se, mada sam igrai vrlo kratko. Osecaj je dosta dobar, mada letenje mora da se pegla. Najbolje mi je sto nema ograničenja za letenje, nine kao da mozes samo na odredjenim mestima ili dok si van borbe. Kad odlucis da letis, swoosh i gore si. Grinda ce sigurno biti, ali ovo je coop igra. Ni diablo nije bolji, 10h kampanje ako nije speed run i posle samo grind, ali to nekako funkcioniše.Da li je neko nasao neku ok ponudu za pre-order Anthem-a? I da li je realno da ne postoji na forumu zvanicna tema za ovu igru? Obecava ako nsita drugo...
Samo ako ti nije tesko, potvrdi da su te igre sa steam spiska, thx![]()
Probao sam i ja closed alpha i svidela mi se, mada sam igrai vrlo kratko. Osecaj je dosta dobar, mada letenje mora da se pegla. Najbolje mi je sto nema ograničenja za letenje, nine kao da mozes samo na odredjenim mestima ili dok si van borbe. Kad odlucis da letis, swoosh i gore si. Grinda ce sigurno biti, ali ovo je coop igra. Ni diablo nije bolji, 10h kampanje ako nije speed run i posle samo grind, ali to nekako funkcioniše.
Elem, sto se kupovine tice, bice papreno za nase uslive, ali uvek je tu premium origin access. On ce biti 15$ mesečno. Za mene je idealno jer sumnjam da cu igrati duze od dva meseca
Sent from my Lenovo L78011 using Tapatalk
^ Ovo i mene interesuje. Kupih Collector's edition. Uzeo bih Forsaken + Season pass. Mada mislim da su akcije za Destiny 2 upravo prošle.
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari