Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

I ovdje se zahvaljujem članu Borgof na The Invisible Hours!

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Hvala za igru Borgof,lakše će mi bit u ovim teškim trenucima :p

Poklanjam Sniper: Ghost Warrior Trilogy, Scribblenauts Unlimited i Fish Fillets 2 i Fantasy General u vidu Steam / GOG ključeva. Aktivni članovi isključivo. :)

Možete pisati preko PM-a.

Edit:

Sniper: Ghost Warrior Trilogy otišla članu X4K3P.

Poslednja izmena:
Dlh daje hobbita ako nekome to treba!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poklanjam Sniper: Ghost Warrior Trilogy, Scribblenauts Unlimited i Fish Fillets 2 i Fantasy General u vidu Steam / GOG ključeva. Aktivni članovi isključivo. :)

Možete pisati preko PM-a.

Edit:

Sniper: Ghost Warrior Trilogy otišla članu X4K3P.
Hvala!

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Da li je neko nasao neku ok ponudu za pre-order Anthem-a? I da li je realno da ne postoji na forumu zvanicna tema za ovu igru? Obecava ako nsita drugo...

Da li je neko nasao neku ok ponudu za pre-order Anthem-a? I da li je realno da ne postoji na forumu zvanicna tema za ovu igru? Obecava ako nsita drugo...
Kaze mi ortak koji je igra, zaobidji.

Kaze mi ortak koji je igra, zaobidji.

Nemoj to da mi radis :D U skorije vreme mi se nije svidelo nista toliko kao anthem :D moze malo detaljnije? sta mu se to toliko ne svidja :D

Nemoj to da mi radis :D U skorije vreme mi se nije svidelo nista toliko kao anthem :D moze malo detaljnije? sta mu se to toliko ne svidja :D
Citiram:
"Probao sam u nedelju veče Anthem, ekskluzivni pre-alpha primerak, drugar mi omogućio. Posle skoro 3 sata igranja užasno je dosadan i repetitivan. Ne znam šta bih ti drugo rekao."

Dopada mi se igrica Destiny 2. Izeo sam je besplatno za PC. Zanima me šta je najbolje da se kupi za nju? Možda Forsaken i naravno gde je najpovoljine ?

^ Ovo i mene interesuje. Kupih Collector's edition. Uzeo bih Forsaken + Season pass. Mada mislim da su akcije za Destiny 2 upravo prošle.

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Citiram:
"Probao sam u nedelju veče Anthem, ekskluzivni pre-alpha primerak, drugar mi omogućio. Posle skoro 3 sata igranja užasno je dosadan i repetitivan. Ne znam šta bih ti drugo rekao."

Daaang :S Samo jos jedno pitanje, kakvo ti ortak ima generalno misljenje o WoW-u :D mozda generalno ne voli grind fest igre, sa cim bas i nemam problem. Eto i ovaj pomenuti Destiny mi je bio odlican do endgame-a, ali kazu da su u forsaken-u i to sredili, ali ga nisam uzeo iz principa, obzirom da sam im dao kolko para da bih tek posle god i nesto igra postala ono sto je trebala da bude od prvog dana... Toliko sam se radovao tom Anthem-u, srusio si mi sneska...

ja sam te dodao. Čekam da me kontaktiraš. Nema šanse da sam pređem

Capture1.JPG

Poslednja izmena:
Probao sam i ja closed alpha i svidela mi se, mada sam igrai vrlo kratko. Osecaj je dosta dobar, mada letenje mora da se pegla. Najbolje mi je sto nema ograničenja za letenje, nine kao da mozes samo na odredjenim mestima ili dok si van borbe. Kad odlucis da letis, swoosh i gore si. Grinda ce sigurno biti, ali ovo je coop igra. Ni diablo nije bolji, 10h kampanje ako nije speed run i posle samo grind, ali to nekako funkcioniše.

Elem, sto se kupovine tice, bice papreno za nase uslive, ali uvek je tu premium origin access. On ce biti 15$ mesečno. Za mene je idealno jer sumnjam da cu igrati duze od dva meseca

Sent from my Lenovo L78011 using Tapatalk

Samo ako ti nije tesko, potvrdi da su te igre sa steam spiska, thx ;)

Dobio sam 1 steam kljuc za:

Sniper Art of Victory
Sniper: Ghost Warrior sa DLC - Map Pack i Second Strike Pack
Sniper: Ghost Warrior 2 sa DLC - Digital Extras, Multiplayer Expansion Pack i Soundtrack

Poslednja izmena:
Probao sam i ja closed alpha i svidela mi se, mada sam igrai vrlo kratko. Osecaj je dosta dobar, mada letenje mora da se pegla. Najbolje mi je sto nema ograničenja za letenje, nine kao da mozes samo na odredjenim mestima ili dok si van borbe. Kad odlucis da letis, swoosh i gore si. Grinda ce sigurno biti, ali ovo je coop igra. Ni diablo nije bolji, 10h kampanje ako nije speed run i posle samo grind, ali to nekako funkcioniše.

Elem, sto se kupovine tice, bice papreno za nase uslive, ali uvek je tu premium origin access. On ce biti 15$ mesečno. Za mene je idealno jer sumnjam da cu igrati duze od dva meseca

Sent from my Lenovo L78011 using Tapatalk

Igrao sam i ja alphu Anthema. Osecaj letenja je fenomenalan, ali da ce morati dodatno da se pegla, morace. U alphi je bila dostupna i otkljucana samo jedna co-op misija, tako da ne cudi da je nekom bilo repetitivno. Mislim da ce u finalnoj verziji igre biti mnogo vise sadrzaja naravno. Meni su nesto mao smetali vrlo genericki protivnici u toj co-op misiji. Vidi se i da je grafika neispolirana i nedovrsena jos uvek.

Sto se tice kupovine i ja mislim da je Origin access najpovoljnije resenje.

Poslednja izmena:
^ Ovo i mene interesuje. Kupih Collector's edition. Uzeo bih Forsaken + Season pass. Mada mislim da su akcije za Destiny 2 upravo prošle.

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Jesu prosle nazalost,ali i nije bio neki popust. Svega 15% za Forsaken + Season pass ili za Digital Deluxe edition koji je bio 67$. Najniza cena za Digital Deluxe Forsakena je bila $60 u novembru,a za Forsaken + Annual Pass milsim oko 50$ isto u novembru. Eventulno mozda bude neki dodatni popust oko Nove Godine,ali ne ocekujem nizu cenu.

Inace Annual Pass za Forsaken koliko sam ja video do sada ce donositi samo end game max light level sadrzaj. Za ovaj prvi novi Raid je trebao 640 light lvl za ulazak. Bez klana i organizovanih aktivnosti i vremena da se to igra mislim da se Annual Pass ne isplati. Ali basic Forsaken se svakako isplati. Samo kampanja i Gambit mod u multiplayeru opravdavaju kupovinu. Basic Forsaken je imao i najveci popust dok je trajala akcija, 25% i bio je 30$

@TwistedMind , @Raider pa dobro jos je to u procesu razvoja, generalno onaj gejmplej sto je bio je delovao dosta dobro imho grind ko grind, mmo shooter, tako da nije realno da nema toga, ali kao sto rekoh sa tim i nemam problem. svakako gledam gde da odradim pre-order i na kojoj platformi (pc ili ps4), nasao sam na cd-key-u ~45$ ali nikako da izvalim da li ce biti kao pre-order sa svim bonusima ili tek kad krene igra kao regualrni key, kad vec pre-orderujem uzeo bih sa timpogodnostima koje pre-order i nudi... ako neko naleti na neki deal neka mi baci pm ili ovde.

Hvala za info vezan za Destiny, ustedeli ste mi novac.
Delili su vanilu besplatno za PS+ pretplatnike i razmisljao sam da uzmem season pass i isprobam malo solo, ali sudeci po onome sto ste napisali ne svidja mi se koncept nikako...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno